jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Εν τω μεταξύ ένα σωρό άλλοι ιοί και βακτήρια μεταδίδονται από ασυμπτωματικούς:
Γρίπη, έρπης, ηπατίτιδα, πολυομελίτιδα, τύφος, χλαμύδια.
Αλλά αφού οι λοιμωξιολόγοι του σάη αποφάσισαν τι να λέει....
μαγκες εχει ξεκινησει κανεις τον μπαφο τωρα σπιτι τοσες ωρες?
εγω εκανα 2 τζουρες σημερα
Τι να του πουνε του Τσιοδρα ρε τύπε, επτά παιδια εχει ο ιδιος
Εκτός ότι το λέει από μόνος του ο αρθρογράφος ότι "current studies aren’t conclusive", στοιχειώδης νοημοσύνη είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχαν κόλλησει ΟΛΟΙ ή σίγουρα πάνω από το 50%.Για τους διαφορους κωλομπουρδες και οχι μονο...
Μεχρι σημερα 20412 προστιμα των 150 ευρω εχουν σημειωθει....περιμενω τον Πανεπιστημονα Τραλαλακη που ειναι καλος στα μαθηματικα να μας κανει τη σουμα!!!![]()
Και κατευθειαν οι Ιταλοι αρχισαν να ξεχυνονται στους δρομους, βλεπω να ερχεται η δευτερη σφαλιαρα στους χαβαλεδες της μεσογειου525 νεκροι στην Ιταλια διαβαζω...το μικροτερο νουμερο εδω και 3 εβδομαδες.Με τη συνεχη μειωση διασωληνωμενων και κρουσματων ηταν σιγουρο οτι θα αρχισουν να μειωνονται και οι νεκροι.
Μειωθηκαν και στην Ισπανια...στα χαμηλοτερα επιπεδα εδω και 10 μερες...
Εκτός ότι το λέει από μόνος του ο αρθρογράφος ότι "current studies aren’t conclusive", στοιχειώδης νοημοσύνη είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχαν κόλλησει ΟΛΟΙ ή σίγουρα πάνω από το 50%.
Και κατευθειαν οι Ιταλοι αρχισαν να ξεχυνονται στους δρομους, βλεπω να ερχεται η δευτερη σφαλιαρα στους χαβαλεδες της μεσογειου
Μεχρι σημερα 20412 προστιμα των 150 ευρω εχουν σημειωθει....περιμενω τον Πανεπιστημονα Τραλαλακη που ειναι καλος στα μαθηματικα να μας κανει τη σουμα!!!![]()
Τύπε άλλο να εκπνεύσω μέσα στο στόμα σου και άλλο να δημιουργείς εντυπώσεις ότι πχ εκεί που κάθομαι και αναπνέω σε ένα παγκάκι κολλάω έναν περαστικό που περνάει από μπροστά μου.Μου αρεσει να μου λενε για στοιχειωδη νοημοσυνη ατομα σαν και σενα που θεωρουσαν την αερογενη διασπορα ενος ιου επιστημονικη φαντασια...
Δυο τζουρες ειπες ε?
Καλά.Μεχρι σημερα 20412 προστιμα των 150 ευρω εχουν σημειωθει....περιμενω τον Πανεπιστημονα Τραλαλακη που ειναι καλος στα μαθηματικα να μας κανει τη σουμα!!!![]()
Τύπε άλλο να εκπνεύσω μέσα στο στόμα σου και άλλο να δημιουργείς εντυπώσεις ότι πχ εκεί που κάθομαι και αναπνέω σε ένα παγκάκι κολλάω έναν περαστικό που περνάει από μπροστά μου.
Και επειδή έχουμε γεμίσει εδώ ερευνητάκους του Google και επιστήμονες της Wiki, το νου σας παιδιά, να σας προλάβω και να σας προστατεύσω θέλω.