Νέα

Νέος από την Αυστραλία νεκρός από χτυπήματα μπράβων στη Μύκονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι συμφωνούμε ότι το "μπράβος" δεν υφίσταται ως νόμιμο επάγγελμα. Μιλάμε δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση για μια ομάδα ατόμων (νομικά νομίζω το λένε συμμορία) που προπηλάκισαν, λογόφεραν, και έδειραν 2 νεαρούς με συνέπεια ο ένας να καταλήξει. Εκτός του θανάτου δηλαδή, έχουν παραβιάσει οι συγκεκριμένοι τον μισό ποινικό κώδικα. Δεν χρειάζεται να είμαι μπροστά για να καταλάβω τι έγινε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έβρισαν και έδειραν τους νεαρούς όπως είμαι σίγουρος πως οι 4 συγκεκριμένοι έχουν δείρει άπειρους άλλους που απλώς δεν είχαν την ατυχία να καταλήξουν. Όπως είμαι απόλυτα σίγουρος πως αν δεν υπήρχαν μάρτυρες να τους δουν, θα σκότωναν και τον δεύτερο μόλις κατάλαβαν ότι σκότωσαν τον πρώτο και θα τους πέταγαν σε καμιά χαράδρα για να πάνε να πιούνε μετά ανέμελοι το ποτάκι τους. Για τέτοιους τύπους ισχύει το ένοχος μέχρι αποδείξεως αθωότητας και έπρεπε να προφυλακιστούν όλοι. Το να κάτσει κάποιος από αυτούς "άδικα" στην φυλακή είναι πολύ λιγότερο πιθανό από το να ξανασκοτώσουν άδικα αυτοί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Που το βλέπεις το δίκηο στο νομικό σύστημα που κάποιος μπορεί να μείνει έως και 18 μήνες προφυλακισμένος;

Και που το βλέπεις το δίκηο με τον αυθαίρετο τρόπο που προφυλακίζουν οι εισαγγελείς και οι ανακριτές;

Το είπα ξανά και θα το επαναλάβω:
Η Τσέκου έμεινε προφυλακισμένη τόσους μήνες στον Κορυδαλλό επειδή υπήρχε υποψία για εκβιασμό κάποιου που διέπραξε αυτοκτονία (με δική του θέληση) και ο οποίος μάλιστα επέζησε. Η δικαιολογία για την προφυλάκιση της Τσέκου ήταν ότι αν έβγαινε μπορεί να κατέστρεφε το πρώτοτυπο υλικό. Εν τω μεταξύ βέβαια ο κομιστής κυκλοφορούσε ελεύθερα με το πρωτότυπο, το μονταρισμένο και ότι άλλο υλικό ήθελε.

Για να δούμε όμως και μία άλλη γνωστή υπόθεση της Μυκόνου.
Το κότερο με την κόκα, τον Λαζόπουλο και τους λοιπούς.
Ο ιδιοκτήτης του κοτέρου, Πέτρος Λυμπέρης προφυλακίστηκε για λίγα γραμμάρια κόκας, κάτι χάπια και λίγη φούντα.
Έμεινε προφυλακισμένος πάνω από χρόνο όταν ποτέ η κατηγορία δεν ήταν διακίνηση αλλά ήταν προφανές ότι οι ποσότητες ήταν για δική του χρήση. Επί πλέον το Λιμενικό κατέσχεσε το κότερο, το έβαψε στα χρώματα του και το έκανε περιπολικό σκάφος.

Για κάνε και μία σύγκριση τώρα με τον Σεργιαννόπουλο. Ο οποίος βέβαια αν είχε προφυλακιστεί μπορεί σήμερα να ζούσε.

Για ποιό δίκαιο νομικό σύστημα μιλάς;
βολταίρο ξέρεις ΠΟΣΟ σε εκτιμώ και ιδιαιτέρως τις πνευματικές σου ικανότητες.
το είπα και το ξαναλέω....

Δεν φταίει το Νομικό σύστημα εάν υπάρχουν πουλημένοι ανακριτές και εισαγγελείς. Για να μείνει κάποιος προφυλακισμένος 18 μήνες πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με αδιάσειστα στοιχεία και μαρτυρίες. Η Τσέκου είχε δεχθεί προφανώς πιέσεις για να μη μιλήσει. Εάν η Τσέκου είχε μιλήσει θα είχε τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Αλλά περιμένεις από ανθρώπους που σκοπό έχουν το διορισμό στο δημόσιο να ταράξουν όλη τη χώρα;
Δε φταίει το νομικό σύστημα
Φταίνε αυτοί που το εφαρμόζουν.
Δεν φταίει ο κομμουνισμός εάν υπάρχει ο Στάλιν.
Από ανθρώπους με το δικό σου Ι.Q. περιμένω να βλέπουν πέρα από το προφανές.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σε όλο τον κόσμο προβλέπεται αποζημίωση.

και ποιος σου είπε εσένα ότι αν εγώ πάω ένα μήνα φυλακή άδικα, υπάρχει αποζημίωση που να αποκαθιστά το ''τραύμα'';

Εδώ γίνεται συζήτηση για ένα σύστημα που θα ισορροπεί ανάμεσα στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και τα ατομικά δικαιώματα του κατηγορούμενου.

Έχεις τίποτε να προσφέρεις επί της ουσίας;
τι ερώτηση είναι αυτή; τι θες να προσφέρω δηλαδή;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νομίζω ότι συμφωνούμε ότι το "μπράβος" δεν υφίσταται ως νόμιμο επάγγελμα. Μιλάμε δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση για μια ομάδα ατόμων (νομικά νομίζω το λένε συμμορία) που προπηλάκισαν, λογόφεραν, και έδειραν 2 νεαρούς με συνέπεια ο ένας να καταλήξει. Εκτός του θανάτου δηλαδή, έχουν παραβιάσει οι συγκεκριμένοι τον μισό ποινικό κώδικα. Δεν χρειάζεται να είμαι μπροστά για να καταλάβω τι έγινε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έβρισαν και έδειραν τους νεαρούς όπως είμαι σίγουρος πως οι 4 συγκεκριμένοι έχουν δείρει άπειρους άλλους που απλώς δεν είχαν την ατυχία να καταλήξουν. ¨όπως είμαι απόλυτα σίγουρος πως αν δεν υπήρχαν μάρτυρες αν τους δουν, θα σκότωναν και τον δεύτερο μόλις κατάλαβαν ότι σκότωσαν τον πρώτο και θα τους πέταγαν σε καμιά χαράδρα για να πάνε να πιούνε μετά ανέμελοι το ποτάκι τους.
μάλιστα.
Είσαι απόλυτα σίγουρος για κάτι στο οποίο ΔΕΝ ήσουν παρών αλλά βάσει ενόρκων καταθέσεων των φίλων του μακαρίτη προφυλακίστηκε ΜΟΝΟ ο ένας.
Δλδ οι φίλοι του που ήταν παρόντες ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν θα ήθελαν να πάνε όλοι μέσα......
Το δίκαιο απέχει πολύ από τον ρεβανσισμό. Μπορεί να μη γουστάρω κανένα μπράβο, αλλά δε θα τους κρεμάσω όλους πριν διαπράξουν ή έχουν αποδεδειγμένα συμμετάσχει σε ένα έγκλημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκτός του θανάτου δηλαδή, έχουν παραβιάσει οι συγκεκριμένοι τον μισό ποινικό κώδικα.
Ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας δεν παραβιάζεται με το κιλό.....
Οι δικογραφίες σχηματίζονται με συγκεκριμένο κατηγορητήριο και πάνω σε συγκεκριμένα άρθρα του ΚΠΔ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οκ. το είπε ήδη ο Βολταίρος. χρηματική αποζημίωση. ξέρεις πόσοι άνθρωποι στην Ελλάδα την έχουν πάρει; σκέψου ένα στρογγυλό νούμερο

Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι την έχουν πάρει.
Αλλά αν κάποιοι θα έπρεπε να την έχουν πάρει πριν απ' όλους, αυτοί θα ήτανε (τα εξώφθαλμα παραδείγματα μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό) ο Μουντής, που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για το φόνο της αγγλίδας Τσάπμαν, έκατσε χρόνια φυλακή και μετά αποδείχτηκε οτι ήταν δικαστική πλάνη, αλλά και η οικογένεια του ΑΔΙΚΩΣ εκτελεσμένου (σύμφωνα με νεότερα στοιχεία) ως "δράκου του Σέϊχ Σου" Παγκρατίδη.

Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως εκείνο που πρωτίστως έχει σημασία είναι το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Και δεν εννοώ αυτό του όχλου.
Αν αφήνανε τον όχλο ελεύθερο, ίσως να τους είχε κάνει κομματάκια τώρα τους μπράβους.
Και μετά, διάφοροι που τώρα εμφανίζονται διστακτικοί ως προς το προφανές της προφυλάκισης των μπράβων, ίσως να επιχαίρανε.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σε βάρος των δύο ο εισαγγελέας απήγγειλε τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας κατά συρροή, αντιποίηση αρχής και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών από την οποία προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές. Οι άλλοι δύο κατηγορούνται από τον εισαγγελέα για απρόκλητη σωματική βλάβη και απλή συνέργεια στην πράξη αυτή. Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα αυτοί μου φαίνονται επικίνδυνοι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
βολταίρο ξέρεις ΠΟΣΟ σε εκτιμώ και ιδιαιτέρως τις πνευματικές σου ικανότητες.
το είπα και το ξαναλέω....

Δεν φταίει το Νομικό σύστημα εάν υπάρχουν πουλημένοι ανακριτές και εισαγγελείς. Για να μείνει κάποιος προφυλακισμένος 18 μήνες πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με αδιάσειστα στοιχεία και μαρτυρίες. Η Τσέκου είχε δεχθεί προφανώς πιέσεις για να μη μιλήσει. Εάν η Τσέκου είχε μιλήσει θα είχε τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Αλλά περιμένεις από ανθρώπους που σκοπό έχουν το διορισμό στο δημόσιο να ταράξουν όλη τη χώρα;
Δε φταίει το νομικό σύστημα
Φταίνε αυτοί που το εφαρμόζουν.
Δεν φταίει ο κομμουνισμός εάν υπάρχει ο Στάλιν.
Από ανθρώπους με το δικό σου Ι.Q. περιμένω να βλέπουν πέρα από το προφανές.

Και όμως φταίει το νομικό σύστημα.

Στο Αγγλοσαξωνικό δίκαιο υπάρχει το "The right to speedy trial".
Το σύνταγμα των ΗΠΑ το περιλαμβάνει και αφήνει στις επιμέρους πολιτείες να ορίσουν το χρονικό διάστημα που κάποιος είναι προφυλακισμένος.

Στις περισσότερες πολιτείες είναι 90 ημέρες.
Αν μέσα σε 90 ημέρες από την στιγμή που απαγγέλονται κατηγορίες δεν έχει αρχίσει η δίκη, όχι μόνον ο κατηγορούμενος αποφυλακίζεται αλλά ανακυρήσσεται αθώος. Δηλαδή ο νόμος λέει, ότι αν ο εισαγγελέας, η αστυνομία, ο κρατικός μηχανισμός δεν έχουν αδιάσειστα στοιχεία και μέσα σε 90 μέρες δεν είναι έτοιμοι για δίκη τότε καλλίτερα ας μην απαγγείλουν καν κατηγορίες.

Το πρόβλημα με το ελληνικό σύστημα είναι ότι:
α) Η περίοδος προφυλάκισης είναι αδικαιολόγητα μεγάλη
β) Για την προφυλάκιση αποφασίζει ο εισαγγελέας και ο ανακριτής, δηλαδή μόνον η πλευρά της κρατικής εξουσίας.

Στο Αγγλοσαξωνικό σύστημα την προφυλάκιση, το ύψος της εγγύησης, τους όρους τους αποφασίζει ο δικαστής, δηλαδή ένας τρίτος. Αυτό γίνεται σε ειδική ακρόαση που η κάθε πλευρά παρουσιάζει τα επιχειρήματα της και ο δικαστής αποφασίζει.

Και το σημαντικότερο: η ακροαματική διαδικασία ακόμη και για την προφυλάκιση είναι ανοικτή στο κοινό. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρίσταται.

Εδώ μαθαίνουμε τι παίζει;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Το σύνταγμα των ΗΠΑ το περιλαμβάνει και αφήνει στις επιμέρους πολιτείες να ορίσουν το χρονικό διάστημα που κάποιος είναι προφυλακισμένος.

Στις περισσότερες πολιτείες είναι 90 ημέρες.
Αν μέσα σε 90 ημέρες από την στιγμή που απαγγέλονται κατηγορίες δεν έχει αρχίσει η δίκη, όχι μόνον ο κατηγορούμενος αποφυλακίζεται αλλά ανακυρήσσεται αθώος. Δηλαδή ο νόμος λέει, ότι αν ο εισαγγελέας, η αστυνομία, ο κρατικός μηχανισμός δεν έχουν αδιάσειστα στοιχεία και μέσα σε 90 μέρες δεν είναι έτοιμοι για δίκη τότε καλλίτερα ας μην απαγγείλουν καν κατηγορίες.

β) Για την προφυλάκιση αποφασίζει ο εισαγγελέας και ο ανακριτής, δηλαδή μόνον η πλευρά της κρατικής εξουσίας.

Στο Αγγλοσαξωνικό σύστημα την προφυλάκιση, το ύψος της εγγύησης, τους όρους τους αποφασίζει ο δικαστής, δηλαδή ένας τρίτος. Αυτό γίνεται σε ειδική ακρόαση που η κάθε πλευρά παρουσιάζει τα επιχειρήματα της και ο δικαστής αποφασίζει.

Και το σημαντικότερο: η ακροαματική διαδικασία ακόμη και για την προφυλάκιση είναι ανοικτή στο κοινό. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρίσταται.

Εδώ μαθαίνουμε τι παίζει;
κοίτα βολταίρο.....
κάθε σύστημα έχει τις αδυναμίες του....

για παράδειγμα στην αμερική εάν δεν του διαβάσει ο μπάτσος τα δικαιώματα, ακόμα και 10 άτομα να εχει σκοτώσει θα αφεθεί ελεύθερος.

Για το αγγλικό...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ΔΕΝ μπορεί ένας δικαστής να είναι πουλημένος και όχι ο εισαγγελέας, ή ο ανακριτής.... Στην τελική το δικαστήριο έχει δικαστές να κρίνουν την απόφαση των εισαγγελέων και ανακριτών.

Στο μόνο που συμφωνώ ειναι η διάρκεια και αυτό δεν είναι επί της ουσίας λειτουργίας του νομικού συστήματος, αλλά επό των διαδικαστικών.

Εξακολουθώ να θεωρώ, τουλάχιστον με βάση όσα ξέρω το ελληνικό νομικό σύστημα από τα ποιό καλά που υπάρχουν.
Και εξακολουθώ να λέγω ότι στην ελλάδα δεν φταίνε τα συστήματα, αλλά οι υποδομές και η νοοτροπία της πλειοψηφίας των ανθρώπων που τις εφαρμόζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα αυτοί μου φαίνονται επικίνδυνοι.

ευτυχώς που οι δικαστές δεν κρίνουν με βάση τι τους φαίνεται αλλά τι υπάρχει στη δικογραφία και τι λέγεται στην ακροαματική διαδικασία......
Στο τέλος θα καταλήξουμε όποιος φαίνεται επικίνδυνος να προφυλακίζεται....
Λέω απέναντι στην Αντίπαρο να στέλνουμε όσους είναι επικίνδυνοι στη Μύκονο και τα νησιά των Κυκλάδων.....

Υ.Γ.
Το ότι διώκονται για όλα αυτά δεν πάει να πει ότι θα καταδικαστούν για τέλεση όλων αυτών......
Ημαρτον.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
σωστά τα λες. ήσουν όμως αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και είδες και τους 4 να καταφέρνουν θανάσιμα χτυπήματα; αν ναι, να προφυλακιστούν
ΑΦΟΥ καταθεσεις αυτα στον ανακριτη η οπουδηποτε αλλου χρειαστει....Σωστος....
Με τα λογια ολα ειναι απλα.Αν δεν εχουν στοιχεια και καταθεσεις πως θα αποφασισουν προφυλακιση????ερπειδη σκουζει ο εισαγγελατος?????
Και να εχετε υποψι σας οτι οι πορτιερηδες των μαγαζιων δεν ειναι μπραβοι!!!!!!!(πλην σπσνιων περιπτωσεων...)
Υπαλληλοι ειναι με μεροκαματο(40 -50 ευρασεμικρα μαγαζια και λιγο περισσοτερα σε μεγαλυτερα...)αν καποιος ειναι μαλακας και ξυλοκοπει μεχρι θανατου ενα πελατη δεν φταιει το μαγαζι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
..........................

..........................

αυτά πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα του ελληνικού νομικού συστήματος ή του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης της Ελλάδας;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτά πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα του ελληνικού νομικού συστήματος ή του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης της Ελλάδας;
αυτό λέω ρε γιώργο τόση ώρα.........

Δε φταίει το Σύνταγμα που έχουν γαμήσει όλα τα δάση της Αττικής.........

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για να είναι καλό ένα σύστημα persona θα πρέπει να εφαρμόζεται κιόλας!Αλλιώς τι να το κάνω? :dunno:
Και το σύστημα υγείας είναι πολύ καλό , και το εκπαιδευτικό σύστημα κλπ
Τι γίνεται στην πράξη μετράει...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Επειδή δεν γνωρίζω τα στοιχεία της δικογραφίας και επειδή είδα ότι η συζήτηση έχει πάρει πλέον νομική διάσταση, μπορώ να συνεισφέρω προς τα εξής:
1)Καταρχήν, η προσωρινή κράτηση (και όχι προφυλάκιση ως εκ παραδρομής χρησιμοποιείται ο όρος από πολλούς) δε συνιστά προκαταβολή ποινής, αλλά προληπτικό μέτρο για συγκεκριμένους λόγους που αναφέρει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, κυρίως για να μη διαφύγει ο κατηγορούμενος και να παραστεί στο δικαστήριο, για να μην υποπέσει σε παρόμοια αδικήματα και για να μην δημιουργήσει προβλήματα κατά τη διεξαγωγή της τακτικής ανάκρισης.
2)Εφόσον έχουμε θάνατο πλέον, η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως πλέον, για τον ένα τουλάχιστον. Για τους άλλους δεν μπορώ να γνωρίζω, κυρίως για το εάν τους έχει απαγγελθεί κατηγορία έστω για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, και τίνος βαθμού συνέργεια έκανε δεκτή ο εισαγγελέας κατά την άσκηση της ποινικής δίωξης.
3)Εάν κατηγορηθεί κάποιος για άμεση συνέργεια σε ένα έγκλημα, τιμωρείται με την ποινή του φυσικού αυτουργού, δηλαδή του δράστη. Για την ανθρωποκτονία από πρόθεση, εάν δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό, η προβλεπόμενη ποινή είναι η ισόβια κάθειρξη. Εφόσον καταδικαστεί κάποιος για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και εδεν αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, η επιβαλλόμενη ποινή είναι η ισόβια κάθειρξη επίσης. Εάν καταδικαστεί για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, του επιβάλλεται ποινή κάθειρξης από 10 έως 20 έτη.
4)Όσον αφορά τα άλλα εγκλήματα για τα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη, οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ως εξής:α)για την αντιποίηση αρχής, φυλάκιση μέχρι ένα έτος, β)για την απρόκλητη σωματική βλάβη, φυλάκιση 6 μηνών μέχρι 5 χρόνια, γ)για την διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, φυλάκιση άπό 10 ημέρες μέχρι 5 χρόνια. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, Δεδομένης της συγχώνευσης των ποινών, στο τέλος οι ποινές των δραστών δεν θα είναι και πολύ μεγάλες.
4)Στην παρούσα φάση ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα, θα ακολουθήσει τακτική ανάκριση, και το για ποια αδικήματα θα παραπεμφθούν στο δικαστήριο τελικά θα κριθεί μετά το τέλος της τακτικής ανάκρισης από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
5)Το δικαστήριο δεσμεύεται από το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου ως προς το εξής:μπορεί να τροποποιήσει τα αδικήματα ως προς το επιεικέστερο για τους κατηγορούμενους και όχι προς το δυσμένέστερο, δηλαδή μπορεί για παράδειγμα την απρόκλητη σωματική βλάβη να την κάνει απλή, όχι όμως θανατηφόρο.
6)Τέλος, τα αδικήματα προβλέπονται στον Ποινικό Κώδικα, η ό Κώδικας Ποινικής Δικονομίας προβλέπει απλά τη διαδικασία την ποινικής δίκης από την αρχή έως το τέλος της.
Ελπίζω να βοήθησε λίγο η παραπάνω μικρή ανάλυσή μου.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Βλάκας ο πατέρας του παιδιού. Πήρε το παιδί του στο κουτί και το έπαιζε υπεράνω. Γι'αυτό δε θα 'θελα να γεννιόμουνα ξένος...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΑΦΟΥ καταθεσεις αυτα στον ανακριτη η οπουδηποτε αλλου χρειαστει....Σωστος....
Με τα λογια ολα ειναι απλα.Αν δεν εχουν στοιχεια και καταθεσεις πως θα αποφασισουν προφυλακιση????ερπειδη σκουζει ο εισαγγελατος?????
Και να εχετε υποψι σας οτι οι πορτιερηδες των μαγαζιων δεν ειναι μπραβοι!!!!!!!(πλην σπσνιων περιπτωσεων...)
Υπαλληλοι ειναι με μεροκαματο(40 -50 ευρασεμικρα μαγαζια και λιγο περισσοτερα σε μεγαλυτερα...)αν καποιος ειναι μαλακας και ξυλοκοπει μεχρι θανατου ενα πελατη δεν φταιει το μαγαζι.
ουτε ΟΛΟΙ οι πορτιερηδες ολου του κοσμου!!!!!
Ελεος με αυτο το πραγμα που συμβαινει ΜΟΝΟ στην Ελλαδα,να γενικευουμε τα παντα και να κυνηγαμε χειμερες!!!!!!
Για ενα πραγμα που πριν αγνοουσαμε οτι υπαρχει ,ξαφνικα γινομαστε ειδημονες και εξαγριωνομαστε και ξυπνανε τα εισαγγελικα μας δαιμονια....
Ενα ατυχο περιστατικο ητανε με δυο ΜΑΛΑΚΕΣ που κανανε μια ΜΑΛΑΚΙΑ....
Σε ολο τον κασμο μπορουσε να γινει αυτο...Αμεσως σπασμωδικες αντιδρασεις και καταδικες σε ενοχους και αθωους...
Ο αλλος θελει να κλεισουν τα μαγαζια και να καταδικαστουν οι καγκουρες που εχουν χοντροκωλες γκομενες!!!!!!
Ε, καταδικη δεν ειναι να εχει χοντρο κωλο η γκομενα σου?????

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! !

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom