Τόσο παράλογοι σου φαίνονται;Πω πω τι συνειρμούς κάνεις ρε φέθρυ...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τόσο παράλογοι σου φαίνονται;Πω πω τι συνειρμούς κάνεις ρε φέθρυ...
Καταρχήν ήταν πεζικαριος, οπότε είχε παρει το "λεωνίδα" μάλλον. Δεύτερον μπερδεύεις πολύ τα πράγματα. Η Ελλάδα σήμερα δεν κινδενεύει από το στρατό αλλά από τους έλληνες. δυστυχώς...
Πραγαματικό περιστατικό από τον Έβρο με παρόμοιο άρμα.
ναι ειχε γινει στην Αλεξανδρουπολη.πηγανε με κασμαδες οι φανταροι μου τα λεγε ενας φιλος μου που υπηρετουσε τοτε εκει.το περιστατικο ειναι urban legend, παρομοιο εχει ακουστει και για μια μοναδα τεθωρακισμενων στο Εβρο, παλι "15 χρονια" πριν , στην οποια ο διοικητης Μ....νεας και αφου αντικρυσε εναν φανταρο του δαρμενο πηγε με ενα σταγερ φορτωμενο με φανταρους και το κανε καλοκαιρινο το μαγαζι
Εσένα σου φαίνεται οκ να κυκλοφοράει για πλάκα τεθωρακισμένο σε παραμεθόρια περιοχή;
Και δεν ξέρω τι είναι ο Λεωνίδας, εγώ υπηρέτησα στο ναυτικο, σε καράβι.
Και ναι κάποιες φορές η λύση είναι να πάρουν οι πολιτες το νόμο στα χέρια τους. Αν δηλαδή ο πατέρας του παλικαριού, που το έστειλε για διακοπές από την άλλη άκρη του κόσμου με τόσα έξοδα για περάσει καλά και το παίρνει στο φέρετρο, φύτευε στον καραγκίοζη μια σφαίρα και του άνοιγε την κεφάλα στη μέση μια και καλή, ποιος δικαστής θα του δίνε άδικο;;;
και γιατί γρήγορος και θάνατος χωρίς πόνο?να σαπίσει στην φυλακή το τσογλάνι αυτή είναι λύση.ποτε πια ελεύτερος το γουρούνι.Αν δηλαδή ο πατέρας του παλικαριού, που το έστειλε για διακοπές από την άλλη άκρη του κόσμου με τόσα έξοδα για περάσει καλά και το παίρνει στο φέρετρο, φύτευε στον καραγκίοζη μια σφαίρα και του άνοιγε την κεφάλα στη μέση μια και καλή, ποιος δικαστής θα του δίνε άδικο;;;
το περιστατικο ειναι urban legend, παρομοιο εχει ακουστει και για μια μοναδα τεθωρακισμενων στο Εβρο, παλι "15 χρονια" πριν , στην οποια ο διοικητης Μ....νεας και αφου αντικρυσε εναν φανταρο του δαρμενο πηγε με ενα σταγερ φορτωμενο με φανταρους και το κανε καλοκαιρινο το μαγαζι
Αφού δίνετε αξία στα σκατά σας πως είναι δυνατόν να μην παίρνουν αέρα τα μυαλά τους ?
Πηγαίντε δώστε 200€ το άτομο ακτοπλοικά για να πάτε στην Μύκονο (και κάθε Μύκονο), πληρώστε 100€ την βραδιά για να μείνετε σε κοτέτσι με δύο ντιβάνια και ελενίτ, πληρώστε 3€ το σουβλάκι, περιμένετε μισή ώρα για να μπείτε στο IN club, πληρώστε 15€ το μπόμπα ποτό, φιλίστε και τα αρχίδια απο τους μπράβους και τους πορτιέριδες που σας έκαναν την τιμή και σας έβαλαν στο μαγαζί και όταν γυρίσετε πίσω πουλήστε μούρη στους κολλητούς σας οτι το καλοκαίρι πίνατε σφηνάκια δίπλα στον τάδε επώνυμο.
Ρε συ πολεμιστη στο μυαλο μου εισαι.Όσον αφορά το δολοφονημένο παιδί, τι να πει κανείς όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Τέτοια δυστυχώς γίνονται δεκάδες καθημερινά και είναι θέμα τύχης να κάτσει η στραβή. Αυτόν τον καουμπόϊ πρέπει να τον εκδώσουν στην αυστραλία και να τον βάλουν σε μια φυλακή με αράπηδες.
Δεν ξέρω αν αυτό που λες είναι αλήθεια ή ψέμματα. Επειδή όμως τον συγκεκριμένο που λες τον είχα διοικητή ήταν όντως ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος που είχε ακόμα σε μεγάλη ηλικία το βαθμό του αντισυνταγματάρχη.