Νέα

Νέος από την Αυστραλία νεκρός από χτυπήματα μπράβων στη Μύκονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καταρχήν ήταν πεζικαριος, οπότε είχε παρει το "λεωνίδα" μάλλον. Δεύτερον μπερδεύεις πολύ τα πράγματα. Η Ελλάδα σήμερα δεν κινδενεύει από το στρατό αλλά από τους έλληνες. δυστυχώς...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καταρχήν ήταν πεζικαριος, οπότε είχε παρει το "λεωνίδα" μάλλον. Δεύτερον μπερδεύεις πολύ τα πράγματα. Η Ελλάδα σήμερα δεν κινδενεύει από το στρατό αλλά από τους έλληνες. δυστυχώς...

Εσένα σου φαίνεται οκ να κυκλοφοράει για πλάκα τεθωρακισμένο σε παραμεθόρια περιοχή;
Και δεν ξέρω τι είναι ο Λεωνίδας, εγώ υπηρέτησα στο ναυτικο, σε καράβι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το περιστατικο ειναι urban legend, παρομοιο εχει ακουστει και για μια μοναδα τεθωρακισμενων στο Εβρο, παλι "15 χρονια" πριν , στην οποια ο διοικητης Μ....νεας και αφου αντικρυσε εναν φανταρο του δαρμενο πηγε με ενα σταγερ φορτωμενο με φανταρους και το κανε καλοκαιρινο το μαγαζι
ναι ειχε γινει στην Αλεξανδρουπολη.πηγανε με κασμαδες οι φανταροι μου τα λεγε ενας φιλος μου που υπηρετουσε τοτε εκει.

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εσένα σου φαίνεται οκ να κυκλοφοράει για πλάκα τεθωρακισμένο σε παραμεθόρια περιοχή;
Και δεν ξέρω τι είναι ο Λεωνίδας, εγώ υπηρέτησα στο ναυτικο, σε καράβι.

Το παράδοξο θα ήταν να το δεις στην Αθήνα να βολτάρει στο Σύνταγμα.Εκεί θα ήταν ένα πρόβλημα,αλλά όχι επειδή θα πήγαινε να καταλύσει τη δημοκρατία,αλλά επειδή δε θα έβρισκε να παρκάρει!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ωραια η Μυκονος ρε παιδια αλλα ειναι πραγματικα κρατος εν κρατει. Τα λεφτα που παιζονται εκει ειναι πολλα, περιπου οσο σε ολα τα αλλα Ελληνικα νησια μαζι και οπου υπαρχουν τοσα λεφτα υπαρχουν απο πισω και μεγαλα συμφεροντα, ναι ακομη και πολιτικα. Μια φορα ο εισαγγελεας Συρου την επεσε στο Ναμμος (για τις παρανομες κρατησεις που κανουν στις ξαπλωστρες) και εντελως τυχαια ουτε χρονο μετα πηρε μεταθεση. Τωρα βεβαια επειδη υπαρχει φονικο στη μεση, θα τη πληρωσει κανα μπραβος και αυτο παιζεται. Σιγα μην αλλαξει τιποτα. Για το πουτσο τους μας εχουνε ολους και απλα μας βλεπουνε σαν κοτοπουλα για μαδημα ουτε καν σαν πελατες.

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σκοπός μου δεν ήταν να πιάσω συζήτηση για το στρατό, αλλά να δείξω ότι με τη σαπίλα του το κράτος δεν κάνει τίποτα.
Παίζει σε μερικά χρονάκια ο παλικαράς να είναι έξω και να εργάζεται πάλι, με περισσότερα μάλιστα "credits" μετά από φυλακές και τα σχετικά. Και ναι κάποιες φορές η λύση είναι να πάρουν οι πολιτες το νόμο στα χέρια τους. Αν δηλαδή ο πατέρας του παλικαριού, που το έστειλε για διακοπές από την άλλη άκρη του κόσμου με τόσα έξοδα για περάσει καλά και το παίρνει στο φέρετρο, φύτευε στον καραγκίοζη μια σφαίρα και του άνοιγε την κεφάλα στη μέση μια και καλή, ποιος δικαστής θα του δίνε άδικο;;;

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Και ναι κάποιες φορές η λύση είναι να πάρουν οι πολιτες το νόμο στα χέρια τους. Αν δηλαδή ο πατέρας του παλικαριού, που το έστειλε για διακοπές από την άλλη άκρη του κόσμου με τόσα έξοδα για περάσει καλά και το παίρνει στο φέρετρο, φύτευε στον καραγκίοζη μια σφαίρα και του άνοιγε την κεφάλα στη μέση μια και καλή, ποιος δικαστής θα του δίνε άδικο;;;

αδικο μπορει να μην ειχε και πιθανον ολοι μας να λεγαμε καλα του εκανε αλλα επειδη και αυτο φονος ειναι στη φυλακη θα κατεληγε ο ανθρωπος.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μετά από τις δήλωσις του πατέρα του άτυχου νέου,πρέπει να τους κρεμάσουνε αυτούς τους(μάγκες).ο άνθωπος δεν έδωσε χολή για την χωρα μας παρόλο την δυστυχία που του δώσαμε.παραδειγματική τιμωρία και μάλιστα πολύ αυστηρή για του νταβάδες τους ξεφτίλες.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αν δηλαδή ο πατέρας του παλικαριού, που το έστειλε για διακοπές από την άλλη άκρη του κόσμου με τόσα έξοδα για περάσει καλά και το παίρνει στο φέρετρο, φύτευε στον καραγκίοζη μια σφαίρα και του άνοιγε την κεφάλα στη μέση μια και καλή, ποιος δικαστής θα του δίνε άδικο;;;
και γιατί γρήγορος και θάνατος χωρίς πόνο?να σαπίσει στην φυλακή το τσογλάνι αυτή είναι λύση.ποτε πια ελεύτερος το γουρούνι.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όσον αφορά το δολοφονημένο παιδί, τι να πει κανείς όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Τέτοια δυστυχώς γίνονται δεκάδες καθημερινά και είναι θέμα τύχης να κάτσει η στραβή. Αυτόν τον καουμπόϊ πρέπει να τον εκδώσουν στην αυστραλία και να τον βάλουν σε μια φυλακή με αράπηδες.

το περιστατικο ειναι urban legend, παρομοιο εχει ακουστει και για μια μοναδα τεθωρακισμενων στο Εβρο, παλι "15 χρονια" πριν , στην οποια ο διοικητης Μ....νεας και αφου αντικρυσε εναν φανταρο του δαρμενο πηγε με ενα σταγερ φορτωμενο με φανταρους και το κανε καλοκαιρινο το μαγαζι

Δεν ξέρω αν αυτό που λες είναι αλήθεια ή ψέμματα. Επειδή όμως τον συγκεκριμένο που λες τον είχα διοικητή ήταν όντως ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος που είχε ακόμα σε μεγάλη ηλικία το βαθμό του αντισυνταγματάρχη.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Δωσε χωρο στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεββατι..Ο μονος λογος που εχουνε γινει κρατος εν κρατει εκει περα ειναι γιατι εμεις τους εχουμε αφησει..Οταν καθε καλοκαιρι ολοι θελουνε να πανε Μυκονο χωρις να τους νοιαζει που θα τους γαμησουνε στις τιμες και στην συμπεριφορα τι περιμενεις??Σε καμμια εβδομαδα το πολυ το θεμα θα εχει ξεχαστει και θα παρακολουθουμε παλι διαγωνισμο για το καλυτερο μπικινι...

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
star channel παντα σε αποκλειστικοτητα..

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Αφού δίνετε αξία στα σκατά σας πως είναι δυνατόν να μην παίρνουν αέρα τα μυαλά τους ?

Πηγαίντε δώστε 200€ το άτομο ακτοπλοικά για να πάτε στην Μύκονο (και κάθε Μύκονο), πληρώστε 100€ την βραδιά για να μείνετε σε κοτέτσι με δύο ντιβάνια και ελενίτ, πληρώστε 3€ το σουβλάκι, περιμένετε μισή ώρα για να μπείτε στο IN club, πληρώστε 15€ το μπόμπα ποτό, φιλίστε και τα αρχίδια απο τους μπράβους και τους πορτιέριδες που σας έκαναν την τιμή και σας έβαλαν στο μαγαζί και όταν γυρίσετε πίσω πουλήστε μούρη στους κολλητούς σας οτι το καλοκαίρι πίνατε σφηνάκια δίπλα στον τάδε επώνυμο.

april543

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αφού δίνετε αξία στα σκατά σας πως είναι δυνατόν να μην παίρνουν αέρα τα μυαλά τους ?

Πηγαίντε δώστε 200€ το άτομο ακτοπλοικά για να πάτε στην Μύκονο (και κάθε Μύκονο), πληρώστε 100€ την βραδιά για να μείνετε σε κοτέτσι με δύο ντιβάνια και ελενίτ, πληρώστε 3€ το σουβλάκι, περιμένετε μισή ώρα για να μπείτε στο IN club, πληρώστε 15€ το μπόμπα ποτό, φιλίστε και τα αρχίδια απο τους μπράβους και τους πορτιέριδες που σας έκαναν την τιμή και σας έβαλαν στο μαγαζί και όταν γυρίσετε πίσω πουλήστε μούρη στους κολλητούς σας οτι το καλοκαίρι πίνατε σφηνάκια δίπλα στον τάδε επώνυμο.
:rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Όσον αφορά το δολοφονημένο παιδί, τι να πει κανείς όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Τέτοια δυστυχώς γίνονται δεκάδες καθημερινά και είναι θέμα τύχης να κάτσει η στραβή. Αυτόν τον καουμπόϊ πρέπει να τον εκδώσουν στην αυστραλία και να τον βάλουν σε μια φυλακή με αράπηδες.

Δεν ξέρω αν αυτό που λες είναι αλήθεια ή ψέμματα. Επειδή όμως τον συγκεκριμένο που λες τον είχα διοικητή ήταν όντως ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος που είχε ακόμα σε μεγάλη ηλικία το βαθμό του αντισυνταγματάρχη.
Ρε συ πολεμιστη στο μυαλο μου εισαι.
Εχει κατι γαιδουρια Νεοζηλανδους που παιζουν ραγκπυ εκει. Κατι φοβερα παλικαρια.σε τετοιους δεν θα κουνιοταν.ουτε καν θα ανοιγοκλεινε τα βλεφαρα απο το ψαρωμα
Και για πιο λογο ειπαμε εκανε ο λεβεντης το φονικο?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom