Νέα

Νέος από την Αυστραλία νεκρός από χτυπήματα μπράβων στη Μύκονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ελααααααααααα ρε βαρανε οι μπραβοι!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!

Ω ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ!!

παπαρια μαντολες οτι δεν εγινε μεχρι σημερα κανα τετοιο κακο ειναι απλα τυχαιο!! και στην κερκυρα και στη Ρόδο και αλλου αυτη την κομπινα κανουν οι "ντοπιοι" δηθεν ειμαστε αστυνομια τα χαρτια σας και πεφτει το τίμιο ξυλο μετα. Απλα το παρακανε καποιος και τον κουσουρεψε τον τυπο! κλασσικες μαλακιες ντοπιων νταηδων με την ανοχη της τοπικης αστυνομιας που τακιμιαζει με τους ντοποιους!!

Απο την αλλη μας τα ζάλισαν με τα Μαλια τον λαγανα και δεν ξερω τι αλλο!! Στα χρονια μου αυτα γινονταν στην Ιο .
  Καλα απο τον Αρη κατεβηκαν ολοι???

Σε λιγο θα μας πουν οτι τα ποτά στα μισα μπαρ ειναι μπομπες :headbang:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το προβλημα ειναι οτι για να γινει αυτο, υπαρχει το καταλληλο "περιβαλλον"  ελιπης αστυνομευση, και τουλαχιστον μηδαμινη συνειδηση φιλοξενιας..

Και το χειροτερο, δε βλεπω να αλλαζει τιποτα..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Τις μαλακίες περί μεμονωμένου γεγονότος τις ακούω βερεσέ.

Η χώρα είναι σάπια, και στις δομές και στο ανθρώπινο δυναμικό.

Έχω βαρεθεί να ντρέπομαι που είμαι έλληνας (με έψιλον μικρό, σαν το πουλί μας). Κουράστηκα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
   Ελααααααααααα ρε βαρανε οι μπραβοι!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!

Ω ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ!!

παπαρια μαντολες οτι δεν εγινε μεχρι σημερα κανα τετοιο κακο ειναι απλα τυχαιο!! και στην κερκυρα και στη Ρόδο και αλλου αυτη την κομπινα κανουν οι "ντοπιοι" δηθεν ειμαστε αστυνομια τα χαρτια σας και πεφτει το τίμιο ξυλο μετα. Απλα το παρακανε καποιος και τον κουσουρεψε τον τυπο! κλασσικες μαλακιες ντοπιων νταηδων με την ανοχη της τοπικης αστυνομιας που τακιμιαζει με τους ντοποιους!!

Απο την αλλη μας τα ζάλισαν με τα Μαλια τον λαγανα και δεν ξερω τι αλλο!! Στα χρονια μου αυτα γινονταν στην Ιο .
  Καλα απο τον Αρη κατεβηκαν ολοι???

Σε λιγο θα μας πουν οτι τα ποτά στα μισα μπαρ ειναι μπομπες :headbang:

100% :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Έχω βαρεθεί να ντρέπομαι που είμαι έλληνας (με έψιλον μικρό, σαν το πουλί μας). Κουράστηκα!

η υποκοοτητα αλλαζει πολυ ευκολα αποτι ξερω ;)

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.518
Πόντοι
216
Ναι γιατι ειναι μελη της ΝΟΠΟ και εχουνε "ασυλο" πες μας οτι εχουν και δικιο οι ψευτομαγκες τωρα.

Καλά τώρα περιμένεις από το καμμένο φασιστάκι να αρθρώσει κάτι λογικό?

Επισκέπτης
Που ειναι ο Παπαριωνας να οργανωσει ενα συλλαλητηριο διαμαρτυριας για τετοιες συμπεριφορες αλητειας  :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

+10000000000000000000000000

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
παιδες στην εποχη μας περασε η μοδα του νταη...γενικα περασε μετα την εποχη της πυριτιδας...πως θα χαρακτηριζατε λοιπον καποιον που για ενα μεροκαματο των 50 ευρω κανει το νταη σπαει στο ξυλο παιδια και τωρα θα μπει φυλακη!θελω να δω τον εργοδοτη του πως θα κανει τον ανηξερο και πως θα τον κλασει στα μουτρα αν απευθυνθει ο νταης σε αυτον για βοηθεια...συμπερασμα:σφιχτη αντε τωρα στους μαγκες του κορυδαλου να κανεις το νταη!παρε και μια βαζελινη,θα σαι ωραιο αγορι.φιλικα

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το κακό είναι ότι πολλοί πιτσιρικάδες,της ηλικίας δηλαδή μέχρι τα 25,έχουν πρότυπο τους πορτιέρηδες στα "ιν" μαγαζιά,επειδή έχουν τις γνωριμίες και ξέρουν και μερικά τσουλάκια.Τους βλέπω στο γυμναστήριο να επιδιώκουν γνωριμία με τους πορτιέρηδες που έρχονται...Η απόλυτη ξεφτίλα κατά την άποψη μου.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το κακό είναι ότι πολλοί πιτσιρικάδες,της ηλικίας δηλαδή μέχρι τα 25,έχουν πρότυπο τους πορτιέρηδες στα "ιν" μαγαζιά,επειδή έχουν τις γνωριμίες και ξέρουν και μερικά τσουλάκια.Τους βλέπω στο γυμναστήριο να επιδιώκουν γνωριμία με τους πορτιέρηδες που έρχονται...Η απόλυτη ξεφτίλα κατά την άποψη μου.
Imaginas δεν έχεις δίκιο.
Πορτιέρης είναι το επάγγελμα του μέλλοντος.
Τι καθηγητής πανεπιστημίου και κουραφέξαλα. Πορτιέρης στη Μύκονο λεβέντη μου, αυτό είναι επιτυχία, άνοδος, καταξίωση, κοινωνική επιτυχία!
Αστειεύεσαι?
Τύφλα να 'χουν οι ποδοσφαιτιστές!

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Imaginas δεν έχεις δίκιο.
Πορτιέρης είναι το επάγγελμα του μέλλοντος.
Τι καθηγητής πανεπιστημίου και κουραφέξαλα. Πορτιέρης στη Μύκονο λεβέντη μου, αυτό είναι επιτυχία, άνοδος, καταξίωση, κοινωνική επιτυχία!
Αστειεύεσαι?
Τύφλα να 'χουν οι ποδοσφαιτιστές!

Προτιμώ ρακοσυλλέκτης.Είναι πιο τίμιο και πιο ωφέλιμο επάγγελμα...

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Το θεμα δεν εχει να κανει με πολιτικα ουτε με εθνικα ζητηματα. Οποτε μην γραφετε μαλακιες. Καποια διποδα ζωα κατασπαραξαν ενα παιδι που βρεθηκε στο δρομο τους. Τους ευχομε ολοψυχα να σαπισουν στη φυλακη. Να μην βγουν ποτε εξω. Γιατι τετοια καθαρματα ειναι επικινδυνα για ολους μας.
+ 1

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.473
Πόντοι
216
Δυστυχώς υπάρχουν ζώα στην κυριολεξία που σκοτώνουν για πλάκα. Τα άτομα αυτά έχουν πρόβλημα κανονικό και πρέπει να μείνουν για πάντα στη φυλακή . Άλλο να χτυπησεις καποιον ( που και αυτό είναι λάθος) και άλλο να να βλέπεις ότι ο άλλος πεθαίνει κ να συνεχίζεις. Μιλάμε για διανοητικά καθυστερημένα ζώα..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κατ'αρχάς να πω οτι χαίρομαι που μετά απο καιρό είδα ποστάρισμα του CountVronsky

Κατα τα λοιπά, συμφωνώ με το σχόλιο κάποιου μέλους. Ειναι υποκριτικό να εκφράζουν ξαφνικά ολοι την έκπληξη και τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός.

Απο την άλλη, οι πήθικοι με τα χαλασμένα μυαλά απο τις ντόπες μπορεί να πάνε φυλακή, μπορεί και όχι. Σιγά τα αυγά. Πότε υπήρξε δικαιοσύνη στο ελλαδιστάν για να υπάρξει τώρα; Ωχ αδερφέ τώρα...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ελα μωρε τωρα Αυστραλος ηταν ? δεν ηταν αμερικανος . φανταζωμε τι τρομαρα θα πηραν τα παιδια απο το ξενοδοχειο οταν ειδαν τον ανοητο νεο να πεφτη κατω.

Ο Αυστραλός τουρίστας, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, χτυπήθηκε από τους μπράβους του Μυκονιάτη ιδιοκτήτη του club «Tropicana», Σταμάτη Ξυδάκη, εξαδέλφου του γαμπρού του αντιδημάρχου και συγγενούς του ιδιοκτήτη του «Cavo Paradiso», Νίκου Δακτυλίδη,  του οποίου δύο εργαζόμενοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό, γιατί το θύμα αρνήθηκε να υποβληθεί –πολύ σωστά- σε σωματικό έλεγχο. Ο Δακτυλίδης με τη σειρά του είναι κουμπάρος με τον άλλον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για τα πολιτιστικά! Φαύλος κύκλος με λίγα λόγια…

Από το σημείο της επίθεσης, σε κωματώδη πλέον κατάσταση, οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας και από εκεί, μετά από παρέμβαση της αυστραλιανής Πρεσβείας, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η αστυνομία της Μυκόνου ενημερώθηκε μετά από παρέλευση δέκα ωρών, ενώ είναι γνωστό ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικό να ενημερώνονται άμεσα οι αρχές.

Οι αρχές όμως στην Ελλάδα της καλοκαιρινής σιέστας είναι σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία. Ο ανιψιός του θείου και ο ξάδερφος της κουμπάρας έχουν μετατραπεί στους μικρούς δυνάστες μιας σύγχρονης τυραννίας που δεν έχει τέλος.

Τα μέλη της οικογένειας που ελέγχει τα μαγαζιά της περιοχής του επεισοδίου είναι γνωστοί νεοδημοκράτες και υποστηρικτές του Δημάρχου.Σύζυγος μάλιστα του Δημάρχου είναι η παιδίατρος του Κέντρου Υγείας, του οποίου οι ιατροί βάρδιας όλως τυχαίως λησμόνησαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία!...

Αυτά είναι μερικά από τα χάλια της Ελλάδας των μπράβων, κύριοι Παυλόπουλε της αστυνομίας και Αβραμόπουλε της περίθαλψης.

Τώρα που η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου -αυτό έλειπε να το κάνουν γαργάρα οι ανταγωνιστές μας - το θέμα ενδιαφέρει και τον Υπουργό τουρισμού, ο οποίος ξελαρυγγιάστηκε όλον το χειμώνα να καλεί τουρίστες στη φιλόξενη Ελλάδα…

Καθόλου συμπτωματικά, προφητικά όμως τα έγραφε όλα αυτά χθες η ’’παλιόγρια’’ του Αντώναρου με τρόΗ ανεπάρκεια της αστυνομίας είναι η γενεσιουργός αιτία της προστασίας και των μπράβων. Στη γείτονα Ιταλία το face control, κοινώς πόρτα, έληξε δια νόμου, όταν ο πατέρας ενός παιδιού από τη Νάπολη που χτυπήθηκε από μπράβο νυκτερινού κέντρου, βούτηξε την καραμπίνα και πυροβόλησε στα πόδια τον πορτιέρη. Τα θέμα έφθασε στην ιταλική βουλή και οι μπράβοι εξαφανίστηκαν από τις πόρτες μέσα σε ένα βράδυ!..

Όλα αυτά στην Ιταλία, η οποία φημίζεται για τη μαφία, την καμόρα, την ντραγκόνα και όλες τις υπόλοιπες παραλλαγές του οργανωμένου εγκλήματος. Φαίνεται λοιπόν ότι ακόμα κι εκεί υπάρχουν όρια μεταξύ του ρόλου των αρχών και εκείνου των μπράβων και των προστατών, σε αντίθεση με τη χώρα μας, όπου τα πάντα παραμένουν ρευστά και συγκεχυμένα…

αντε περαστικα και του χρονου ? και εαν πανε αυτοι φυλακη εγω θα κατσω να με γα......
θα πανε οπως οι κουμπαροι .

Επισκέπτης
Δυστυχώς υπάρχουν ζώα στην κυριολεξία που σκοτώνουν για πλάκα. Τα άτομα αυτά έχουν πρόβλημα κανονικό και πρέπει να μείνουν για πάντα στη φυλακή . Άλλο να χτυπησεις καποιον ( που και αυτό είναι λάθος) και άλλο να να βλέπεις ότι ο άλλος πεθαίνει κ να συνεχίζεις. Μιλάμε για διανοητικά καθυστερημένα ζώα..

Για κάτι τέτοιους ΑΛΗΤΕΣ πρέπει να επανέλθει η ποινή του ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom