Φίλοι μου το μαγαζί αυτό είναι το πιο κατάλληλο, για όσους έχουν την εμπειρία των πρώτων στούντιο πριν απο μερικά χρονάκια. Διαθέτει 4-5 γυναίκες απο τις οποίες 1-2 θα σου κάνουν κλικ. Χτες εμένα μου κάνανε κλικ η Τζένη και Νικόλ. Η Λαρίσα που είδα μετά επίσης μου άρεσε και θα την τιμήσω σε επόμενη εξόρμηση.
Ρωτάω λοιπόν τον τσάτσο (πολύ άνετος και φιλικός)
-Παίζει διπλό ?
-Αμέ, μου λεει, πάρε Τζένη και όποια αλλη γουστάρεις και θα με θυμηθείς!
-Ωραία, του λέω, βάλε Τζένη και Νικόλ
-Εγινε !
Και πραγματικά φίλοι μου έγινε! Τα κορίτσια πολύ άνετα, μπαίνουν στο δροσερό δωμάτιο κι αρχίζουν να φιλιούνται και να γλύφονται όρθιες. Βγάζουν τα εσώρουχα και ξαπλώνουν διπλα μου. Η Νικόλ (πιο νεαρή και πιο χυμώδης) αρχίζει και γλύφει τη μουνάρα της Τζένης, ενώ εγώ χαϊδεύω πότε τα βυζιά της μίας και πότε τη κολάρα της άλλης! Μετά απο αρκετό γλύψιμο, αρχίζει να τη γαμάει με τον 20+ εκ. πουτσο-στραπον και να τη καβλώνει με λογάκια του στυλ -σου γλύφω και σου γαμάω τη μουνάρα γυναικάρα μου,...κλπ (ασε τα θυμάμαι και θα χύσω πριν τελειώσει η ενημέρωση). Εχω αρχίσει και γίνομαι τούρμπο,...! Μέ αρχίζουν στη πίπα, ποτε ή μία και ποτε η άλλη και την επόμενη στιγμή, βρίσκεται η Νικόλ πάνω μου να ιππέυει με καύλα και ρυθμό ωραίο, ενώ η Τζένη γλύφει και φιλάει τα βυζιά της. Μετά ξανά πίπα η Τζένη και μου γυρνάει τη κολάρα της. Στημένη στα 4 η Τζένη, η ΝΙκόλ δίπλα να της χαιδεύω τη κολάρα και τη μουνάρα και δεν αντέχω αλλο ρε παιδιά, τα εκτοξευω ΟΛΑ μα ΟΛΑ ! Εχω αδειάσει φίλοι μου για καμιά βδομάδα τουλαχιστον...!
Too good to be true ah? ΚΙ ομως,...