Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Nέο στούντιο Λ. Συγγρού 248

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κατααααάλαβα! Με πείσατε και οι δυό σας.
Αν είναι έτσι θα πρέπει να σας πληρώνουν ( και το ταξί ακόμη ) που πάτε εκει μέσα!!!
Ασε έλεγα να πάω να δώ :zfuck:, αλλα δεν αξίζει απ οτι καταλαβαίνω.
καλα καταλαβες

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...και κατι απο στουντιο.......ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μαγαζι :uglystupid: και αναλογα τις ημερες του...αυτο το καιρο ειναι στα πανω του...και τιμαει εξ ολοκληρου το πενηνταρικο :knockinb: :knockinb:..ησυχο και διακριτικο και οχι πολλα κουδουνια και σαλονια ανμονη...παντα ειναι τρεις και καμια φορα και 4...σουπερ για διδυμο με 100 :pipa2: :kissass: :rockon:....ουτε ευρω ποαραπανω...

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας τι παιζει τωρα και τι ωρα κλεινει το συγκεκριμενο studio η αν υπαρχει κανενα τηλ?ευχαριστω

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες.υπαρχει κανα τηλ ρε παιδες να μαθω ποιες δουλευουν αυριο μη κατεβαινω τσαμπα συγγρου?

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Ξερουμε ποιες παιζουν σημερά;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πριν 10-15 μέρες, πέρασα απο τα μαγαζί και πέτυχα μια Χριστίνα !
Απίθανο ! Ψηλή (γύρω στο 1.70κάτι), ξανθιά γύρω στα 25, κορμί λαμπάδα και βυζάκι 2άρι .
Απο απόδοση και συμμετοχή της βάζω χαλαρά 8, μια και έκανε μούσκεμα τα @@ και ίσιωσε το κοντάρι με τέχνη και άνεση, ενώ οι στάσεις στο σεξ, άλλαζαν κατά βούληση και το μάτι που έπαιρνα απο τους καθρέφτες ήταν τέλειο !
Γενικά μιά πολύ πολύ ωραία γκομενάρα που θα την ξανατιμήσω ξανά και ξανά,... ΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΩ !
Και λέω αν την ξαναβρώ γιατί σήμερα που πέρασα και ρώτησα, ή τσα2 με είπε οτι το κορίτσι έφυγε χωρίς ειδοποίηση....
Τώρα τι θα πεί αυτό, δεν πολυκατάλαβα, αλλά αν χάθηκε αυτό το κορμί, είναι μεγάλη απώλεια !

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες.υπαρχει κανα τηλ ρε παιδες να μαθω ποιες δουλευουν αυριο μη κατεβαινω τσαμπα συγγρου?
κ εγω θα το εκτιμουσα το τηλεφωνακι, αλλα μαλλον θα περασω σημερα μια βολτααααα να δω και αναλογος

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το πρωι εθεαθησαν οι εξης..
Βανεσσα...πετιτ καστανο ρουμανακι με μετριο προσωπο
Λαρισσα..η γνωστη μελαχρινη
Σαρα..τοσο αδιαφορη ωστε δεν μπορω να θυμηθω καν το πως ηταν
Ναταλι..30αρα καμπυλατη ξανθια με κοντο αγορε μαλλι και φοβερα σεξυ φατσα!Την εχει παρει κανεις να μας πει αν αξιζει?
Τζενη..η παλιοσειρα του μαγαζιου
Αργοτερα θα ερχοταν και μια Μαρια αγνωστων λοιπων στοιχειων

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
σημερινη επισκεψη κ πηρα το Μαρακι,ρουμανα πετιτ με βυζαρες :tits: piercing στη γλωσσα ,ωραιο τσιμπουκι ακα κ ανελεητο σφυροκοπημα για κανα 20 αλεπτο :fuck2:,στο τελος αδειασμα πανωστις βυζαρες  του κανα δυο σφηνακια σπερμα :sperm: :sperm: :sperm:...παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος αισθανομαι 1 αδυναμια...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σημερα το πρωι εθεαθησαν οι εξης..

Λαρισσα..η γνωστη μελαχρινη

Ναταλι..30αρα καμπυλατη ξανθια με κοντο αγορε μαλλι και φοβερα σεξυ φατσα!Την εχει παρει κανεις να μας πει αν αξιζει?
Τζενη..η παλιοσειρα του μαγαζιου
Αργοτερα θα ερχοταν και μια Μαρια αγνωστων λοιπων στοιχειων

Σήμερα ήταν κι άλλα 2-3 κορίτσια, που δεν μου κίνησαν την περιέργεια και έτσι δεν θυμάμαι ονόματα.

ΠΑΝΤΩΣ ,
Το ΜΑράκι είναι καύλα και δεν είναι ξινό καθόλου !

Τη Ναταλία την έχω πάρει ντούπλεξ με Τζένη και πέρασα καβλάτα !

Το Μαράκι το έχω πάρει μόνο του και πέρασα καλά και σήμερα που το πήρα με Τζένη ήταν στα πολύ χάΪ του ! Αποδίδει πολύ καλύτερα όταν έχει παρέα !  ;)
...σε λίγο λεπτομερής συνέχεια του πρακτέου...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η Συνέχεια έχει ως εξής

Μπαίνουνε τα κορίτσα μέσα φρεκομπανιαρισμένα κι αρωματισμένα κι αρχίζει η Μαρία μιά γλυφάδα στη μουνάρα της άλλης, που τέτοια δεν έχω ματαδεί ! Πετάει και το σκουλαρίκι πιό έξω απο τη γλώσσα και γλύφει και καρφώνει τη κλειτορίδα με τέχνη και ποιότητα ! Βάζει κι ένα πλαστικ μέσα και παίζει και με τα δύο ! Και τη  γλύφει και τη καρφώνει με τον πλάστικ !
Μετά και τα δύο τα αφιλότιμα κορίτσα, πέφτουν με λύσσα στον δικό μου και η μία του φτιάχνει τη κορμοστασιά κι άλλη τα @@ ! Μετά κι οι δυό μαζί, πότε η μία και πότε η άλλη, ρουφάνε και γλύφουνε συνεχώς για κανά 5λεπτο.
Μου κάθεται το Μαράκι πάνω κι αρχίζει να οδηγάει τη κούρσα με ρυθμό και ένταση αυξανόμενη ! Απο κεί και πέρα παίδες το σκηνικό γίνεται εντελώς hardcore με όλες τις στάσεις και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς καρφωμάτων και γλυψιμάτων, απο και προς όλες τις κατευθύνσεις ! Συνολικός καθαρός χρόνος συμμετοχής στο τριολέ γύρω στα 15 λεπτά (λιγότερο μπορεί-περισσότερο με τίποτα), μιά και με κόπο συγκράτησα ξανά και ξανά το υγρό πύρ. Τελείωμα στα 4 με τη Μαρία, να σφυροκοπάω δυνατά κι αυτή να γλύφει και να φτύνει τη μουνάρα της καυλο-Τζένης !
Φιλαράκια μου, μπορεί η Τζένη να παίρνει σε εμφάνιση ένα 6αράκι η άντε 6,5  (Το 6,5αρι το παιρνει λόγω που δεν είναι 25άρα αλλά 35άρα, όμως διαθέτει Ψηλά πόδια-ωραία κολάρα- καλό 2άράκι βυζάκι - μαλλί πλούσιο ξανθό σπαστό -εξτέ, αλλά καλό κι ώράιο εξτέ, που θα πεί πως στα 4 είναι τεράστια καύλα) αλλά στα 2πλά είναι άπαιχτη και πάντα την προτιμάω με όποια γουστάρει αυτή και πάντα περνάω υπέροχα ! Οσο για το Μαράκι είναι ωράιο μελαχρινό πιπινάκι γύρω στα 25 με 2,5άρι βυζάκι, χαμογελαστό και φιλότιμο στο έργο !
Συμπέρασμα : Τις ξανάπαιρνα και τις 2 με χαρά ! 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σήμερα ήταν κι άλλα 2-3 κορίτσια, που δεν μου κίνησαν την περιέργεια και έτσι δεν θυμάμαι ονόματα.

ΠΑΝΤΩΣ ,
Το ΜΑράκι είναι καύλα και δεν είναι ξινό καθόλου !

Τη Ναταλία την έχω πάρει ντούπλεξ με Τζένη και πέρασα καβλάτα !

Το Μαράκι το έχω πάρει μόνο του και πέρασα καλά και σήμερα που το πήρα με Τζένη ήταν στα πολύ χάΪ του ! Αποδίδει πολύ καλύτερα όταν έχει παρέα !  ;)
...σε λίγο λεπτομερής συνέχεια του πρακτέου...
Κοπιαρω απο την Ημερησια οσες ειδα το Σαββατο ετσι για να εχουμε πιο προσφατη ενημερωση...

1)Τζενη..η γνωστη καστανη με τον τσαμπουκα στην κοιλια
2)Σαρα..αδυνατη μετρια μαυρομαλλα
3)Αντζελα..τα ιδια με την απο πανω
4)Αλισα..μαυρομαλλικο μπαζο με κοιλια
5)Καρμεν..η βουλγαρα με τα τατου γνωστη απο Φυλης,Φωκαιας και Θησεως 35 κλπ μετεπειτα
6)Μαρια..πολυ ομορφο μελαχρινο με πατουρα την οποια ομως δεν εδινε!Αν δεν ηταν τοσο ξινισμενο θα εμπαινα αερα πατερα
7)Ναταλι..νταρντανοειδες 30αρικο ξανθο με λουκ αλα Μπριγκιτε Νιλσεν η οποια εσκασε ντυμενη νοσοκομα στο σαλονι!Not bad
8)Καστανη γεματουλα με πολυ ομορφα ματια την οποια πετυχα στην εξοδο και δεν εμαθα ονομα

Kι ερωτω tsiboukie μιας και τις πηρες..
Η Ναταλι απο σωμα(οταν σαλοναρει φοραει πολλα) και σερβις τι λεει?
Το Μαρακι μονο του ειναι πολυ καλο ή απλα καλο οποτε καλυτερα να την προτιμησω σε ντουετο με την αρχηγο Τζενη?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
από τιμές τί λέει?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
από τιμές τί λέει?
Απο 50 ξεκιναει(το απλο) και μπορει να φτασει και τα 150(ντουετο με τα εξτρα μεσα) αν θυμαμαι καλα!Ολα παζαρευονται ομως τιποτα δεν ειναι φιξ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Η Συνέχεια έχει ως εξής

Μπαίνουνε τα κορίτσα μέσα φρεκομπανιαρισμένα κι αρωματισμένα κι αρχίζει η Μαρία μιά γλυφάδα στη μουνάρα της άλλης, που τέτοια δεν έχω ματαδεί ! Πετάει και το σκουλαρίκι πιό έξω απο τη γλώσσα και γλύφει και καρφώνει τη κλειτορίδα με τέχνη και ποιότητα ! Βάζει κι ένα πλαστικ μέσα και παίζει και με τα δύο ! Και τη  γλύφει και τη καρφώνει με τον πλάστικ !
Μετά και τα δύο τα αφιλότιμα κορίτσα, πέφτουν με λύσσα στον δικό μου και η μία του φτιάχνει τη κορμοστασιά κι άλλη τα @@ ! Μετά κι οι δυό μαζί, πότε η μία και πότε η άλλη, ρουφάνε και γλύφουνε συνεχώς για κανά 5λεπτο.
Μου κάθεται το Μαράκι πάνω κι αρχίζει να οδηγάει τη κούρσα με ρυθμό και ένταση αυξανόμενη ! Απο κεί και πέρα παίδες το σκηνικό γίνεται εντελώς hardcore με όλες τις στάσεις και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς καρφωμάτων και γλυψιμάτων, απο και προς όλες τις κατευθύνσεις ! Συνολικός καθαρός χρόνος συμμετοχής στο τριολέ γύρω στα 15 λεπτά (λιγότερο μπορεί-περισσότερο με τίποτα), μιά και με κόπο συγκράτησα ξανά και ξανά το υγρό πύρ. Τελείωμα στα 4 με τη Μαρία, να σφυροκοπάω δυνατά κι αυτή να γλύφει και να φτύνει τη μουνάρα της καυλο-Τζένης !
Φιλαράκια μου, μπορεί η Τζένη να παίρνει σε εμφάνιση ένα 6αράκι η άντε 6,5  (Το 6,5αρι το παιρνει λόγω που δεν είναι 25άρα αλλά 35άρα, όμως διαθέτει Ψηλά πόδια-ωραία κολάρα- καλό 2άράκι βυζάκι - μαλλί πλούσιο ξανθό σπαστό -εξτέ, αλλά καλό κι ώράιο εξτέ, που θα πεί πως στα 4 είναι τεράστια καύλα) αλλά στα 2πλά είναι άπαιχτη και πάντα την προτιμάω με όποια γουστάρει αυτή και πάντα περνάω υπέροχα ! Οσο για το Μαράκι είναι ωράιο μελαχρινό πιπινάκι γύρω στα 25 με 2,5άρι βυζάκι, χαμογελαστό και φιλότιμο στο έργο !
Συμπέρασμα : Τις ξανάπαιρνα και τις 2 με χαρά ! 
:cum:
αρχηγε μας εφτιαξες!
πρεπει να σε ξερουν στο συγκεριμενο μαγαζι η με την πρωτη σε βαζουν κατω και σου αλλαζουν τον αδοξαστο?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Eίναι σωστό  το ότι  δεν υπάρχει φιξ  τιμη για το διπλό .
Είναι .. όπου  σε βρουν η  κα Βουλα και κυρίως  ο... κος Χάρης όποτε εμφανίζεται
Πάντως προ μηνών είχα πάρει Νάταλι  και Μαρία  (Μαράκι)  όπου η δέυτερη ήταν εντελώς ξυνισμένη, ξεπέτα ,  ψεύτικα πρόστυχη και σχεδον ειρωνική
αντιθέτως πριν 1,5-2  χρόνια όταν είχε πρωτοερθει  η  Μαρία ήταν πολυ καλή  σε διπλό με  την  ψηλή Κατερίνα - που τώρα έχει σταματησει
Υποθέτω κι εγώ ότι η Μαρία με την Τζένη  (τώρα που δεν υπάρχει  η Ρένα)  θα αποδίδουν  καλά ..χμμ .... :o

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Χίστες μου,
το ντάμπλ παίζει απο 140 έως 120 ευρέοι ! Εξαρτιέται απο το ποσοστό γνωριμίας και συμμετοχής στο μαγαζί.
Το Μαράκι το έχω πάρει 2 φορές . Μία μόνο του και μία με συνοδεία την καυλο-Τζένη.
Μόνο του ήταν καλό, φιλότιμο, εργατικό και με καλή συμμετοχή. (7/10)
Με παρέα ήταν κορυφή (9/10)!

Το 2πλό είναι μεσα στις παροχές του μαγαζού και απλά άμα σε ξέρουν καπως, σου κανουν μια εκπτωσούλα τα κορίτσα (βλ. Κα Βούλα). Αμα θέτε και εντελώς hard κατάσταση, προσφέρεται απ ότι ξέρω, αλλά σίγουρα στα 140 ! Τώρα για ακά- κι αυτό παίζει στο 120άρι ή 140 άρι αλλά εγώ προσπαθώ να μην παίρνω. (Θέλει προσπάθεια παίδες μου, να πείς όχι,...!)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom