Αγωνιζονται τωρα..
Παμελα..μαλλον μπαζο για να μην το θυμαμαι
Λαρισσα..χοντρο μπαζο!Αυτη την θυμαμαι!!
Ναταλι..ξανθο με αγορε μαλλι και γιοματη πατουρα!Χωρις να ειναι ιδιαιτερα ομορφη βγαζει μια πουτανια!Στα υποψιν
Τζενη κλασσικα
Μαρια...πολυ σεξυ μελαχρινο με τσαμπουκαλεμενο τατου στην κοιλια του στυλ Βατος λοκος φορεβερ
Τινα..μινιον γλυκουλα μιγαδα με εξωτικα χαρακτηριστικα!Ισχυριζεται οτι ειναι Ισπανιδα αλλα για γυφτορουμανακι την εκοψα
Πιανω το λοιπον την κυρα Β και την ρωταω τι να προτιμησω για διπλο με την ερωτηση..Ποιες ειναι ΠΙΟ φιλες μεταξυ τους
Μου λεει το Μαρακι σου αρεσει?Ερωτηση κι αυτη!!Ωραια μου κανει τοτε να στην στειλω με την Τινα!Κανω την καρδια μου πετρα
και κλεινει η συμφωνια στα 100 ευρω χωρις παζαρια κλπ!Απλα και ομορφα..
Μπαινουν τα κοριτσοπουλα ξεκιναμε με τις απαραιτητες συστασεις κι αρχιζουν να γλειφονται μεταξυ τους..στηθος,κοιλια και να χαιδευονται ενω παραλληλα ασχολιομουν κι εγω μαζι τους!Πηγαινε εναλλαξ το ολο σκηνικο!Φορεμα καποτας ενω μου εχει γινει πετρα και ξεκινημα ταυτοχρονης πιπας απο τις κορασιδες!Λιγο καλυτερη πιπουλα το μικρο η Τινα!Σε γενικες γραμμες τιποτα το σουπερ παρα μου εφτανε που εβλεπα δυο γλωσσιτσες να μου τον γλειφουν ταυτογχρονα!
Ωραιο συναισθημα το γαμημενο!!
Κι ηρθε η στιγμη να κανω την ερωτηση κρισεως?!Κοριτσια λεω για να δω ποσο ΠΟΣΟ φιλες ειστε?!Και πεταει την στολισμενη με μπαρα γλωσσαρα της το Μαρακι και ξεκιναει τα γλωσσοφιλα με το Τινακι κι εχω μεινει βλακας!!Με συνοπτικες διαδικασιες..γιατι ημουνα στο αμην.. στηνω το μικρο στα 4(πολυ στενο και την ακουγε)οπου και κανω την δουλεια μου ενω η Μαρια εχει ξαπλωσει διπλα της και συνεχιζουν να φιλιουνται!Ποσο να αντεξω ο ερμος!Αδειασα οτι ειχα και δεν ειχα!
Δεν μπορω να πω οτι περασα απιστευτα..σαν κατι να ελειπε απο το γλυκο..αλλα και παλι αν αυτο το κανεις μια στο τοσο ειναι value for money για το σκηνικο και μονο