RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 416
- Πόντοι
- 3.235
Σαβατοκύριακο είναι ανοιχτό ???
Ναι ρε συ ανοιχτό είναι ! Ακόμη να πας ?Σαβατοκύριακο είναι ανοιχτό ???
τώρα που φευγει η Μαρτίνα θα βρώ λεφτά και θα πάω ....Ναι ρε συ ανοιχτό είναι ! Ακόμη να πας ?
Καλημερα σε ολους σας,γνωριζει κανεις τι παιζει στο συγκεκριμενο στουντιο η κανενα τηλ?ευχαριστω,προτασεις για 2πλο εχει κανεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Τζενη ενα 5αρακι ειναι εμφανισιακα μην περιμενεις οτι ειναι κανα μουνι της προκοπης!Απλα λογω του οτι ειναι η παλιοτερη εκει μεσα στο διπλο παιρνει τα ηνια και κανει τα κουμαντα!Αν δεν ειναι εκει πιασε τον δροσερο τσατσο η την κυρα ταδε και ρωτα τους για διπλο...αν σε ενδιαφερει το διπλο...τι προτεινουν αναμεσα στις κοπελες!Γενικα παντως οι κοπελες ειναι απο ανθυπομετριες εως μετριες εμφανισιακακανένα νεο για αυτό το ΣΚ??? Η τζένη θα είναι??
ναι το ξέρω, μόνο για το διπλό θα πάω, απλά θέλων αξέρω τι παιζει το ΣΚΗ Τζενη ενα 5αρακι ειναι εμφανισιακα μην περιμενεις οτι ειναι κανα μουνι της προκοπης!Απλα λογω του οτι ειναι η παλιοτερη εκει μεσα στο διπλο παιρνει τα ηνια και κανει τα κουμαντα!Αν δεν ειναι εκει πιασε τον δροσερο τσατσο η την κυρα ταδε και ρωτα τους για διπλο...αν σε ενδιαφερει το διπλο...τι προτεινουν αναμεσα στις κοπελες!Γενικα παντως οι κοπελες ειναι απο ανθυπομετριες εως μετριες εμφανισιακα
Η Τζενη ρεπαρει σημερα!ναι το ξέρω, μόνο για το διπλό θα πάω, απλά θέλων αξέρω τι παιζει το ΣΚ
τι λέει η Μόνικά? καλή?συμφωνω κι εγω μονο το διπλο αξιζει και με Μονικα που τις ξεσκιζει ,παντως ειναι λιγο χαλια αλλα με καλο τσατσο και τσατσα (τη γριουλα) μου ετυχε κοπελλα που τν εκανε γυριστη με πρωκτικο και οχι μονο βρηκα το δικιο μου αλλα εστειλε τσαμπα αλλη κοπελλα με φουλ προγραμμα.
ειναι μια ξανθια ψιλο μιλφ που τα κανει ολα.δεν πιστευω να ειναι η Μονικα που φαινεται στις φωτο στο Κασσάνδρας 4!!! αυτη φαινεται κουκλάρα
Η Τζενη ρεπαρει σημερα!
Το μενου περιλαμβανει Λαρισσα,Σουζυ και μια Πολωνεζα της οποιας δεν συγκρατησα το ονομα!Νταρντανες προς το χοντρο και οι 3 η μονη που ξεχωριζει εμφανισιακα ειναι η Πολωνεζα η οποια εχει πολυ ομορφο προσωπο
ειναι μια ξανθια ψιλο μιλφ που τα κανει ολα.
ειναι και η μονη εκει μεσα που η κοιλια της δεν κρεμεται στο πατωμα ,εδω που τα λεμε.