Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.953
- Πόντοι
- 2.606
Ξέρω τι πας να κάνεις, ΜΗΝ το συνεχίζεις...Δεν νομιζω οτι πανε για την ταινια.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Ξέρω τι πας να κάνεις, ΜΗΝ το συνεχίζεις...Δεν νομιζω οτι πανε για την ταινια.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Παναθεμα σεΞέρω τι πας να κάνεις, ΜΗΝ το συνεχίζεις...
Το ειδα λιγο πριν,λεω κατσε να δω γιατι γραφει εκει ο Νιπλης.Πρεπει να ειναι κατι σαν το chatgpt αυτος,τα ξερει ολα και εχει απαντησεις για ο,τι ρωτησεις,αλλα στην πρωιμη εκδοχη του,την gtp(gia to poutso)
Με ιντερνετ στο σπιτι που μπορεις να βρεις οτι τσοντα θες, ξεκιναει ο ξεφτιλισμενος την γυρα σε ολα τα σουπερ μαρκετ για να βρει τα ληγμενα και μετα παει με την σακουλα του Λιντλ και καθεται εξω απο τα τσοντοσινεμα και παιρνει μάτι ποιοι θα μπουν μεσα και μπαινει και αυτος με την γαλοπουλα στην σακουλα και καθεται πισω απο τα ζευγαρια και τους τυπους, με τα σαλια να του τρεχουν και βαραει μαλακία η ανωμαλάρα με τους πελάτες του σινεμα. Θα φοραει και κανα καπέλο τζοκευ σαν λαχειοπώλης η γαμιολα
Βρε τον ξεφτιλισμενο τον ανώμαλο πορνογερο γαμω την συνταξη του
Ασε μας τα παν αλλοι.Aργεις σημερα,μαλλον σε συγχυσε ο αγαπημενος συμφορουμιτης σου
με παρακολουθεις παλιομουνάκι .... θα τα πουμεΑσε μας τα παν αλλοι.Aργεις σημερα,μαλλον σε συγχυσε ο αγαπημενος συμφορουμιτης σου
Πρεντατορ 2.0με παρακολουθεις παλιομουνάκι .... θα τα πουμε
@daima703 μη μασας τυπαρα νταημα με τους μπαχαλακηδες. δωσε τοπο στην οργή, δωσε χρονο στην ψυχική ηρεμία μέσω της μουσικήςκοιτα ο ανωμαλος που συχναζει .. ο ξεκωλιαρης ο πορνογερος ο σαλιαρης ο σιχαμενος
Τσοντοσινεμά 8 Downtown - Page 592 - bourdela.com forum
http://www.bourdela.com/tsontosinema/athina/adult-theaters/ καλησπέρα σε όλους.ένα νέο σινεμά άνοιξε και υπόσχεται πολλά στην αθηνα...έχει πάει κανεις?τι παίζει μέσα?τι άτομα μαζεύει?περιμένω να πάτε k να βάλουμε κριτικές...www.bourdela.com
Το γαμημενο το μπαρμπαδι την στηνει εξω απο τσοντοσινεμα
O πρώτος είναι?Πρεντατορ 2.0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φτου σου κι εχω να παω για καφε,υποψιαζομαι θα γινει ωραια κουβεντα
τύπαρα τέλη ΧΩΡΙΣ να θελω να ριξω λαδι στη φωτιά, ακουγεται στους διαδρομουσ για πολλες συμπτώσεις με θαμώνες σινεμά απο ιδιο πολιτικό χωροΤύπε , στα τσοντοσινεμά, πάνε για άλλα ενδιαφέροντα . Πχ γιωτ.
ή να συζητήσουν για εξοπλισμό ελαιοπαραγωγών
Απλά να μην τα μπερδεύουμε τύπε. Άλλο τα γιωτ και άλλο τα χρυσά ντουζ. Γιατί έχουμε και τέτοιους θαυμαστάς, Τους αρέσουν οι πορνοστάρ που κατουράνε. Και στραπονιάζουν .τύπαρα τέλη ΧΩΡΙΣ να θελω να ριξω λαδι στη φωτιά, ακουγεται στους διαδρομουσ για πολλες συμπτώσεις με θαμώνες σινεμά απο ιδιο πολιτικό χωρο
το "τραβεστι" το εβαλα σε αυτακια υποδεικνυοντας την "ανωμαλια" (παλι αυτακια, τα βλεπεις;) ενος τυπου που εχοντας φασιζουσες και ακροδεξιες αποψεις, θα ψηφισει κομμουνιστικο κομμα. Ειναι ανωμαλια, πως θα γινει. Σαν να μου λες οτι εισαι στρειτ αλλα τον παιρνεις μια στο τοσο.Τι να καταρρίψω τύπε ; Αυτά που λες είναι ανέφικτα. Όπως και συζήτηση επί του θέματος μαζί σου, στο μέτρο που δεν μας λες που βρίσκεσαι επαγγελματικά. Αν είσαι υψηλά ιστάμενος μισθωτός στην εθνική τράπεζα ή στην πειραιώς, προερχόμενος από την αγροτική ...
ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Επίσης αν είσαι προμηθευτής υλικού
σε δημόσια νοσοκομεία ή "επιχειρηματίας" οποιουδήποτε χώρου ... με μοναδικό πελάτη το δημόσιο ! .... όχι απλά φανατικός πρέπει να είσαι , πρέπει να κάνεις και τεμενάδες και να τους έχεις σε εικονοστάσι να τους λιβανίζεις. Μην σου πω να προσέχευσαι και σε όποιο θεό πιστεύεις, να σου κόβει μέρες, να τους δίνει χρόνια ! Γαλονάς ; Το ίδιο . Στην ΕΛΣΤΑΤ, ΟΛΠ , ΥΠΑ, ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , ΟΣΕ , ΕΡΤ , ΗΣΑΠ , ΕΘΕΛ , ΗΛΠΑΠ ; Πρέπει να φοράς πόλο και στη θέση του κροκόδειλου ή του παίκτη του πόλο , να έχουν τον πυρσό της ΝΔ !
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν μπορείς εσύ , να προτείνεις σε άλλους, άλλου χώρου , που βιώνουν τη ζωή υπό τελείως άλλο πρίσμα,
να προτείνεις τι θα ψηφίσουν ... ή τι είναι λογικό να ψηφίσουν ... ή τι είναι αναμενόμενο .....
Χαρακτηρισμοί όπως τραβεστί , ανώμαλοι κτλ κτλ κτλ .... δεν έχουν καμία αξία. Ούτε στηρίζουν την άποψή σου. Ούτε κύρος δίνουν στο οτιδήποτε.
Στην κρήτη παίζει μια μαντινάδα ........
Φόρεσε τα παπούτσια μου
ζήσε τη ζωή μου
και τότε έλα κρίνε με
και μάλωσε μαζί μου ....
κλαίω ρε μλκκοιτα ο ανωμαλος που συχναζει .. ο ξεκωλιαρης ο πορνογερος ο σαλιαρης ο σιχαμενος
Τσοντοσινεμά 8 Downtown - Page 592 - bourdela.com forum
http://www.bourdela.com/tsontosinema/athina/adult-theaters/ καλησπέρα σε όλους.ένα νέο σινεμά άνοιξε και υπόσχεται πολλά στην αθηνα...έχει πάει κανεις?τι παίζει μέσα?τι άτομα μαζεύει?περιμένω να πάτε k να βάλουμε κριτικές...www.bourdela.com
Το γαμημενο το μπαρμπαδι την στηνει εξω απο τσοντοσινεμα
μαλακία πίνακας η σαουδικη αραβία πάνω από τη γερμανίαΜη ζορίζεστε τυποι,η δικαιοσυνη του Κουλη θα αποφανθεί για το κόμμα Κασιδιάρη
Γιατί ρε τύπε? Σε ένα σάιτ γεμάτο Συριζαίους και αναρχομπαχαλάκιδες που δεν τους αρέσει τίποτα πρέπει να υπάρχει και μια φωνή που να υποστηρίζει τα πειραγμένα της κυβέρνησηςΌσο για τιμή και υπόληψη ας μην το σχολιάσω
Και γιατι να σταματησει μονο με το κομμα κασιδιαρη?
Να βγαλει τροπολογιες και για αλλα κομματα ο κουλης
Ωστε να κατεβαινει μονο ενα κομμα στις εκλογες