Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Δηλαδη εσυ, απο αυτα που εχεις δει τοσα χρονια στην Ελλαδα, μου λες οτι ενας δεξιος προκειμενου να την σπασει στην ΝΔ, θα ριξει ΚΚΕ επειδη ο κασιδιαρης δεν παιρνει μερος στις εκλογες; Και ουσιαστικα θα ψηφισει ενα κομμα (κκε) με το οποιο διαφωνει 99%, αντι να βαλει νερο στο κρασι του και να ψηφισει κατι με το οποιο διαφωνει κατα 90%; Εχεις γνωρισει πολλους τετοιους ανωμαλους;
Για ποιόν δεξιό μου λες ; Και ποιο δεξιό κόμμα; Και πόσοι από αυτούς που θα ψήφιζαν τον Κασιδιάρη , αυτοπροσδιορίζονται ως .... ΔΕΞΙΟΙ ....
και νοιώθουν κοντά τους ... τη ΝΔ ;;;;;;; Και ποιός σου είπε ότι όλοι αυτοί .... ταυτίζονται 90% με τη ... ΝΔ ;;;;;

Ποιός ταυτίζεται με αυτά που έχει κάνει η ΝΔ ;;;

-Τα τεκμήρια σε ΙΧ, σκάφη ;; Πισίνες ;;;
-ΕΝΦΙΑ ;;;
-Μηδενικό αφορολόγητο για επαγγελματίες ;;;
-Αύξηση εισφορών σε επαγγελματίες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2023, ΦΕΤΟΣ ;;;
-Διατήρηση φόρου επιτηδευματία ;;;; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΑ .... έχει δικαστήριο αυτές τις μέρες για το θέμα.
-Το ακριβότερο ρεύμα στον κόσμο, για να πλουτίζουν οι ολιγάρχες ;;
-Δρομολόγηση ίδιου δρόμου με το ρεύμα και για το νερό ;;;
-Την ακριβότερη βενζίνη στην Ε.Ε. ;;;;; Με ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΦΡΙΚΗΣ ....
-Τους μεγαλύτερους φόρους στα ΙΧ ;;;

Τι σκατά δεξιά είναι αυτή ;;

Δεν έχεις καταλάβει , ότι οι υποστηρικτές όλων αυτών με τους θιγόμενους ... δεν έχουν πλέον μία απλή πολιτική διαφορά.
Ούτε απλό μίσος. Είναι βεντέτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Εκτός από τις βρισιές συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες

Τα τέσσερα μικρά αριστερά κόμματα που πήραν μέρος στις τελευταίες εκλογές είναι σαφώς κατά της δημοκρατίας

Πρέπει να απαγορεύονται μόνο τα κόμματα που έχουν κάνει εγκληματικές ενέργειες;
Η και αυτά που είναι σαφώς κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος με σταλινισμο τροτσκισμο και λοιπά

Και χαίρομαι στις συζητήσεις σου
Με τόν νιπλη για τα τόσο φοβερά επιχειρήματα που έχεις για μένα
Και για το πόσο ανώτερο θεωρείς τον εαυτό σου
Screenshot_2023-04-07-17-03-18-430_com.android.chrome.jpg
Για αρχή που έβρισα?? :think:

Όχι δεν πρέπει να αποκλείεται κανένα κόμμα που δεν έχει κάνει εγκληματικές πράξεις. Ούτε το κόμμα του Αρειοπαγίτη θα έπρεπε να αποκλεισθεί αν δεν είχε σχέση με τον Κασιδιάρη ο οποίος είναι αποδεδειγμένα νεοναζί και εγκληματίας.

Οπότε όχι δεν μπορείς να αποκλείσεις τα αριστερά κόμματα επειδή μπορεί ή δεν μπορεί να μην τους αρέσει η δημοκρατία.

Αλλιώς να αποκλεισθεί και ο Βορίδης για τους γνωστούς λόγους. Δεν έχει εγκληματήσει αλλά η ιδεολογία του ήταν κάπως αντιδημοκρατική.

Σιγά ρε τύπε παρεξηγήθηκες? Δεν έχω επιχειρήματα για σένα...για να είχα θα έπρεπε να σε ξέρω...την πλάκα μας κάνουμε :confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Δηλαδη εσυ, απο αυτα που εχεις δει τοσα χρονια στην Ελλαδα, μου λες οτι ενας δεξιος προκειμενου να την σπασει στην ΝΔ, θα ριξει ΚΚΕ επειδη ο κασιδιαρης δεν παιρνει μερος στις εκλογες; Και ουσιαστικα θα ψηφισει ενα κομμα (κκε) με το οποιο διαφωνει 99%, αντι να βαλει νερο στο κρασι του και να ψηφισει κατι με το οποιο διαφωνει κατα 90%; Εχεις γνωρισει πολλους τετοιους ανωμαλους;

Τι να σου πω, ισως συναναστρεφομαστε με διαφορετικο κοσμο. Εγω οσους δεξιους γνωριζω, δεν θα ψηφιζαν ποτε αριστερο κομμα, οσο τσαντισμενοι κι αν ηταν με την κυβερνηση. Ειδικα οι πιο μεγαλοι που οσο να ναι εχουν γνωρισει/ζησει αλλη αριστερα απο αυτη που βλεπουν οι νεοτεροι.

Κοντος ψαλμος αλληλουια, εναμισης μηνας...
Επειδη δεν εχουμε συνηθισει σε διπλες εκλογες οπως αλλες χωρες, μην εκπλαγειτε απο τα αποτελεσματα της δευτερης καλπης.
Εδώ έχουμε κάτι πολύ περίεργο...από τη μια μας λένε ότι η νδ δεν είναι και πολύ δεξιά...και ότι πολέμησε την χρυσή αυγή επειδή ήταν νεοναζί (που είναι) και όχι για κάποιον άλλο λόγο.

Από την άλλη με το να λένε ότι οι ψηφοφόροι της νδ θα πάνε στην χρυσή αυγή είναι σαν να μας λένε ότι κάποιος που υποτίθεται ότι τον αντιπροσωποευει η νδ που είναι δημοκρατικό κόμμα...ξαφνικά θα γίνει νεοναζί και εγκληματίας??

Δηλαδή ή η νδ ουσιαστικά δεν αντιπροσωπεύει όσους νομίζει...ή αυτοί που αντιπροσωπεύει δεν είναι και τόσο δημοκράτες...δεν εξηγείται αλλιώς....γιατί σε άλλη περίπτωση πως ένας δημοκράτης θα το ρίξει στη χρυσή αυγή για αντίδραση?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Εδώ έχουμε κάτι πολύ περίεργο...από τη μια μας λένε ότι η νδ δεν είναι και πολύ δεξιά...και ότι πολέμησε την χρυσή αυγή επειδή ήταν νεοναζί (που είναι) και όχι για κάποιον άλλο λόγο.

Από την άλλη με το να λένε ότι οι ψηφοφόροι της νδ θα πάνε στην χρυσή αυγή είναι σαν να μας λένε ότι κάποιος που υποτίθεται ότι τον αντιπροσωποευει η νδ που είναι δημοκρατικό κόμμα...ξαφνικά θα γίνει νεοναζί και εγκληματίας??

Δηλαδή ή η νδ ουσιαστικά δεν αντιπροσωπεύει όσους νομίζει...ή αυτοί που αντιπροσωπεύει δεν είναι και τόσο δημοκράτες...δεν εξηγείται αλλιώς....γιατί σε άλλη περίπτωση πως ένας δημοκράτης θα το ρίξει στη χρυσή αυγή για αντίδραση?
εγω απλα λεω το προφανες. Ενας δεξιος (τι συνεπαγεται δεξιος στην ελλαδα; Λιγο συντηρητικος, λιγο πατριωτης, λιγο καπιταλιστης, λιγο αντικουμουνιστης, λιγο ρατσιστης ή ολα τα παραπανω, με τα "λιγο" να διαφερουν απο ατομο σε ατομο και να γινονται "πολυ"), ο οποιος δεν καλυπτεται απο την ΝΔ για τον οποιοδηποτε λογο, και θελει να παει στα ακρα ως "αντιδραση" ψηφιζοντας φασιστες ή ακροδεξιους (χα, κασιδα, βελοπουλο κτλ), δεν θα παει ξαφνικα να ψηφισει ΚΚΕ. Πως να το κανουμε... ενας δεξιος με ακροδεξιες τασεις δεν θα κανει στροφη 180 μοιρων, περαν απο ελαχιστες εξαιρεσεις ιδεολογικων "τραβεστι"...

Με αυτην τη λογικη θα βλεπαμε ανοδο της αριστερας πολυ νωριτερα στην μεταπολιτευτικη ελλαδα. Ο συριζα απλα καβατζωσε την πλειοψηφια των ψηφοφορων του πασοκ, που απο κυβερνηση το 2012 σταδιακα εξαφανιστηκε απο τον πολιτικο χαρτη. Το 2009 πηρε 44% και 6 χρονια μετα 5% !!! Δηλαδη, ολοι οι κεντρωοι/κεντροαριστεροι εκαναν μια μικρη στροφη προς τα αριστερα, δεν πηγαν να ψηφισουν ακροδεξια...

Αυτο προσπαθω να πω. Οτι αν ο Κασιδιαρης/Βελοπουλος δεν μπουν στην πρωτη ψηφοφορια (ειτε λογω ελλειψης ψηφων ειτε λογω νομικου κωλυματος), οι ψηφοφοροι τους θα κοιταξουν την μη χειρον βελτιστη επιλογη για την εκπροσωπηση τους, δηλαδη τον Αδωνι, τον Βοριδη, τον Πλευρη, και οχι τον Κουτσουμπα!

OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.679
Πόντοι
736
Να πω και εγω μια "μαλακία" που σκέφτηκα ; Στο υποθετικό σενάριο που μας την έδινε όλους ταυτόχρονα το 2019 και ψηφίζαμε να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή , πιστεύετε οτι θα έπαιρνε τα ίδια πάνω κάτω μέτρα για την πανδημία με αυτά που πήρε η ΝΔ ; Η απο τον φόβο οτι θα τους χαρακτηρίζανε φασίστες (η τα μέτρα φασιστικά) θα είχαμε λιγότερα μέτρα ; Γιατί οι "δημοκράτες" τέτοιο φόβο δεν τον είχανε απο οτι φάνηκε :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
εγω απλα λεω το προφανες. Ενας δεξιος (τι συνεπαγεται δεξιος στην ελλαδα; Λιγο συντηρητικος, λιγο πατριωτης, λιγο καπιταλιστης, λιγο αντικουμουνιστης, λιγο ρατσιστης ή ολα τα παραπανω, με τα "λιγο" να διαφερουν απο ατομο σε ατομο και να γινονται "πολυ"), ο οποιος δεν καλυπτεται απο την ΝΔ για τον οποιοδηποτε λογο, και θελει να παει στα ακρα ως "αντιδραση" ψηφιζοντας φασιστες ή ακροδεξιους (χα, κασιδα, βελοπουλο κτλ), δεν θα παει ξαφνικα να ψηφισει ΚΚΕ. Πως να το κανουμε... ενας δεξιος με ακροδεξιες τασεις δεν θα κανει στροφη 180 μοιρων, περαν απο ελαχιστες εξαιρεσεις ιδεολογικων "τραβεστι"...

Με αυτην τη λογικη θα βλεπαμε ανοδο της αριστερας πολυ νωριτερα στην μεταπολιτευτικη ελλαδα. Ο συριζα απλα καβατζωσε την πλειοψηφια των ψηφοφορων του πασοκ, που απο κυβερνηση το 2012 σταδιακα εξαφανιστηκε απο τον πολιτικο χαρτη. Το 2009 πηρε 44% και 6 χρονια μετα 5% !!! Δηλαδη, ολοι οι κεντρωοι/κεντροαριστεροι εκαναν μια μικρη στροφη προς τα αριστερα, δεν πηγαν να ψηφισουν ακροδεξια...

Αυτο προσπαθω να πω. Οτι αν ο Κασιδιαρης/Βελοπουλος δεν μπουν στην πρωτη ψηφοφορια (ειτε λογω ελλειψης ψηφων ειτε λογω νομικου κωλυματος), οι ψηφοφοροι τους θα κοιταξουν την μη χειρον βελτιστη επιλογη για την εκπροσωπηση τους, δηλαδη τον Αδωνι, τον Βοριδη, τον Πλευρη, και οχι τον Κουτσουμπα!
Κάποιος που ψηφίζει νδ επειδή είναι δεξιός δεν θα ψήφιζε ΠΟΤΕ κκε....δεν βγάζει κανένα νόημα. Το αστείο είναι ότι πολλά από αυτά που λέει η χρυσή αυγή τα λέει και το κκε....δηλαδή για την αναδιανομή του πλούτου και του κεφαλαίου κτλπ....

Αυτό λέω και εγώ.....αν η νδ έχεις ψηφοφόρους λίγο φασιστές.....δεν αντιπροσωπεύει 100% τον κόσμο που υποτίθεται ότι θέλει να αντιπροσωπεύει....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Να πω και εγω μια "μαλακία" που σκέφτηκα ; Στο υποθετικό σενάριο που μας την έδινε όλους ταυτόχρονα το 2019 και ψηφίζαμε να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή , πιστεύετε οτι θα έπαιρνε τα ίδια πάνω κάτω μέτρα για την πανδημία με αυτά που πήρε η ΝΔ ; Η απο τον φόβο οτι θα τους χαρακτηρίζανε φασίστες (η τα μέτρα φασιστικά) θα είχαμε λιγότερα μέτρα ; Γιατί οι "δημοκράτες" τέτοιο φόβο δεν τον είχανε απο οτι φάνηκε :confused:
Δεν θα ξέρανε που τους παν τα 4....

Η απάντηση τους θα ήταν ότι οι αλλοδαποί ευθύνονται για την πανδημία και θα τους κλείδωναν όλους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης...θα έλεγαν ότι ο Έλληνας δεν κολλάει τόσο εύκολα και θα άκουγες κάθε μέρα στον σκάι πως οι λαθρομετανάστες μας κολλάνε κόβιντ....

Αν ποτέ έβγαινε η χρυσή αυγή κυβέρνηση τύπε δεν θα το έπαιζαν δημοκράτες (δικά τους λόγια) θα κυβερνούσαν όπως η χούντα. Αφού φανερά έλεγαν ότι είναι χουντικοί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Κάποιος που ψηφίζει νδ επειδή είναι δεξιός δεν θα ψήφιζε ΠΟΤΕ κκε....δεν βγάζει κανένα νόημα.
δεν βγαζει νοημα τι;
οτι ο καπιταλιστης δεν θα ψηφιζε κομμουνιστες; ο πατριωτης δεν θα ψηφιζε ανθελληνες; ο φασιστας δεν θα ψηφιζε αριστερα;

5 δεκαετιες τωρα, εχουν γινει παρανοικες αναδιανομες στις ψηφους μεταξυ των κομματων, και το ΚΚ (μην πω συνολικα η αριστερα) παιρνουν παντα αυτο το τραγικα μειοψηφικο ποσοστο. Η μονη εξαιρεση ηταν ο Συριζα, ο οποιος ουτε υποδειγμα αριστερης κυβερνησης ηταν, ουτε εβγαλε τις ψηφους απο τον κωλο του (αλλα πηρε την τεραστια πλειοψηφια των απογοητευμενων πασοκων, που ιδεολογικα ταιριαζαν πολυ περισσοτερο).

Δηλαδη αυτη τη στιγμη, για να καταλαβω και γω δηλαδη, μου λετε οτι το ΚΚΕ θα εκτοξευθει σε αυτες τις εκλογες, απο τους απογοητευμενους Νεοδημοκρατες; Γιατι αν δεν λετε αυτο, τοτε τι συζηταμε;

Εν πασει περιπτωσει, ειναι και λιγο βαρετο να το παραζοριζουμε, υπομονη εναμιση μηνα.
Θα τα ξανασυζητησουμε επι εργων και οχι επι θεωριων

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
δεν βγαζει νοημα τι;
οτι ο καπιταλιστης δεν θα ψηφιζε κομμουνιστες; ο πατριωτης δεν θα ψηφιζε ανθελληνες; ο φασιστας δεν θα ψηφιζε αριστερα;

5 δεκαετιες τωρα, εχουν γινει παρανοικες αναδιανομες στις ψηφους μεταξυ των κομματων, και το ΚΚ (μην πω συνολικα η αριστερα) παιρνουν παντα αυτο το τραγικα μειοψηφικο ποσοστο. Η μονη εξαιρεση ηταν ο Συριζα, ο οποιος ουτε υποδειγμα αριστερης κυβερνησης ηταν, ουτε εβγαλε τις ψηφους απο τον κωλο του (αλλα πηρε την τεραστια πλειοψηφια των απογοητευμενων πασοκων, που ιδεολογικα ταιριαζαν πολυ περισσοτερο).

Δηλαδη αυτη τη στιγμη, για να καταλαβω και γω δηλαδη, μου λετε οτι το ΚΚΕ θα εκτοξευθει σε αυτες τις εκλογες, απο τους απογοητευμενους Νεοδημοκρατες; Γιατι αν δεν λετε αυτο, τοτε τι συζηταμε;

Εν πασει περιπτωσει, ειναι και λιγο βαρετο να το παραζοριζουμε, υπομονη εναμιση μηνα.
Θα τα ξανασυζητησουμε επι εργων και οχι επι θεωριων
Ρε τύπε συμφωνώ μαζί σου....δεν πιστεύω ότι ένας που ψηφίζει νδ θα ψηφίσει ΚΚΕ :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Ρε τύπε συμφωνώ μαζί σου....δεν πιστεύω ότι ένας που ψηφίζει νδ θα ψηφίσει ΚΚΕ :confused:
ναι ε; ειμαι σε mood αντιπαραθεσης (σαν το κκε)
δεν πειραζει, δεν πανε χαμενα, θα ρθει ο Τελης σε λιγο να προσπαθησει να τα καταρριψει :tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
ναι ε; ειμαι σε mood αντιπαραθεσης (σαν το κκε)
δεν πειραζει, δεν πανε χαμενα, θα ρθει ο Τελης σε λιγο να προσπαθησει να τα καταρριψει :tooth:
Είμαι στην μπλοκ λίστα (και καλά) όποτε δεν βλέπει τι γράφουμε τώρα :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
βλεπει τις παραθεσεις ομως :2funny: Αμα κανεις μπλοκ, σου λεει το συστημα ΠΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βασικα ζηλευω που δεν ειμαι στη λιστα

Τέλη ψησου να με βαλεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
βλεπει τις παραθεσεις ομως :2funny: Αμα κανεις μπλοκ, σου λεει το συστημα ΠΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βασικα ζηλευω που δεν ειμαι στη λιστα

Τέλη ψησου να με βαλεις
θα προτιμούσα να είμαι στη λίστα πέτσα...θα είχα μασουλίσει και τίποτα :confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.483
Πόντοι
12.756
Εκτός από τις βρισιές συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες

Τα τέσσερα μικρά αριστερά κόμματα που πήραν μέρος στις τελευταίες εκλογές είναι σαφώς κατά της δημοκρατίας

Πρέπει να απαγορεύονται μόνο τα κόμματα που έχουν κάνει εγκληματικές ενέργειες;
Η και αυτά που είναι σαφώς κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος με σταλινισμο τροτσκισμο και λοιπά

Και χαίρομαι στις συζητήσεις σου
Με τόν νιπλη για τα τόσο φοβερά επιχειρήματα που έχεις για μένα
Και για το πόσο ανώτερο θεωρείς τον εαυτό σου
βρε αντε και γαμησου κομματικο σκουπιδι με iq αμοιβαδας ηλίθιε που ηρθες και εδω να γαμησεις και αυτο το νημα , γαμημενε ξεκωλιαρη
Που συμφωνεις και σε αυτο που λεει ... στ αρχιδια μας αν συμφωνεις μαλάκαρεεεεεεεεεε , κανεις δεν σε ρωτησε μαλάκα , κανεις δεν κανει διαλογο μαζι σου παλιοκαριολη αυτιστικε
Φαντασμενε που νομιζεις οτι σου μιλάει ο κόσμος , ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Και εγώ είμαι αλλά όταν κάνουν οι άλλοι σχόλια για μένα σε μήνυμα που έχω στείλει κάνει like
Σε απάντηση σε μήνυμα που υποτίθεται ότι δεν έχει διαβάσει

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Και εγώ είμαι αλλά όταν κάνουν οι άλλοι σχόλια για μένα σε μήνυμα που έχω στείλει κάνει like
Σε απάντηση σε μήνυμα που υποτίθεται ότι δεν έχει διαβάσει
για πες σε ποιο μηνυμα συγκεκριμενα να τον ξεβρακωσεις, μη με κανεις να ψαχνω

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Για αρχή που έβρισα?? :think:

Όχι δεν πρέπει να αποκλείεται κανένα κόμμα που δεν έχει κάνει εγκληματικές πράξεις. Ούτε το κόμμα του Αρειοπαγίτη θα έπρεπε να αποκλεισθεί αν δεν είχε σχέση με τον Κασιδιάρη ο οποίος είναι αποδεδειγμένα νεοναζί και εγκληματίας.

Οπότε όχι δεν μπορείς να αποκλείσεις τα αριστερά κόμματα επειδή μπορεί ή δεν μπορεί να μην τους αρέσει η δημοκρατία.

Αλλιώς να αποκλεισθεί και ο Βορίδης για τους γνωστούς λόγους. Δεν έχει εγκληματήσει αλλά η ιδεολογία του ήταν κάπως αντιδημοκρατική.

Σιγά ρε τύπε παρεξηγήθηκες? Δεν έχω επιχειρήματα για σένα...για να είχα θα έπρεπε να σε ξέρω...την πλάκα μας κάνουμε :confused::confused::confused:
Εντάξει την πλάκα τη δέχομαι
Αλλά ο άλλος δεν κάνει πλάκα κοίτα στο επόμενο μήνυμα χωρίς εγώ να βρίσω καθόλου πώς βρίζει πατόκορφα
Για τις δικές σου βρισιες ίσως υπέρ έβαλα ήταν ένα σχήμα λόγου αυτό που έγραψες

Γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορούμε να πούμε ''άντε γαμήσου'' και στους 2 και απλά να προχωρήσουμε μπροστά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom