Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.930
- Πόντοι
- 3.656
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και εκεί τα ίδια γίνονταν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όπου υπάρχει άκρο υπάρχει και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και ο κομμουνισμός στην εφαρμογή του ήταν απλά ένας ακόμα φασισμός...και εκεί ακόμα ο λαός πάλι πεινούσε.Σαφέστατα καλέ μου φίλε.
Επίσης είναι πάρα πολύ όμορφο και δίκαιο να μιλήσεις και με
ανθρώπους που πέρασαν από αριστερά καθεστώτα και πέρασαν άψογα στα
δημοκρατικότατα Γκουλάγκ στρατόπεδα της Σιβηρίας και όλων των Σοβιετικών δημοκρατιών.
Αυτά που ονειρευοντουσαν τα συμπαθεστατα κομμουνιστοειδη να εγκαθιδρύσουν ανά τον κόσμο
για να χωνούν τους αντιφρονούντες αλλά την ίδια ώρα κλαίνε σαν τις αδερφές του ελέους και χτυπιουνται
για Μακρόνησους κλπ..κλπ...
Καλό είναι να ακούμε όλες τις γνώμες για να μαθευτεί κάποια στιγμή η αλήθεια..
Φιλικά και πάλι εννοείται.
Οπότε που καταλήγουμε? Επειδή το ένα είναι κακό πρέπει να στραφούμε στο άλλο? Δηλαδή σε αυτή τη ζωή ή θα έχουμε τον χίτλερ ή τον Στάλιν?
Γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορούμε να πούμε ''άντε γαμήσου'' και στους 2 και απλά να προχωρήσουμε μπροστά?
Μιλάμε για τεχνίτη νοημοσύνη που θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε...και μετά μιλάμε ακόμα για κουμίνια και ναζίστές....κατάντια είναι αυτό. Έχει υπόψη σου ότι οι νεότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται έτσι και δεν έχουν καμία αγάπη ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.