Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.930
Πόντοι
3.656
εαν τον ψηφισε η βουλη γιατι οχι, οι ψηφοφοροι δεν ξερουν το ποιον των κομματων που ψηφιζουν;
Οι πολιτικοι κανουν τη δουλεια τους, εμεις τι κανουμε ειναι το ερωτημα.
Διαφθαρμενος λαος, αστα...
Αυτό είναι μια ωραία καραμέλα που την λένε αρκετά στη Βουλή..όχι δεν είναι έτσι...ψηφίζω κάποιον με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα..και αυτά που λέει ότι θα υλοιποιήσει.

Το ότι ψηφίζω κάποιον δεν σημαίνει ότι του δίνω το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει...ακόμα και να φέρει κάποιον άλλον να με κυβερνήσει επειδή τον ψήφισα.

Αν κάποιος δεν εφαρμόζει αυτά που τον ψήφισα να εφαρμόσει τότε πρέπει να παραιτηθεί.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Θα ψηφιζα τον Ηλια γιατι ειναι ο μονος που μπορει να βαλει χερι στο λαθρομεταναστευτικο και στα μπασταρδα αλλοδαπα που εχουν κατακλυσει το πιθηκισταν αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι σε περιπτωση που κυβερνησει ο πολεμος με τους Τουρκους ειναι μονοδρομος θα ψηφισω κατι αλλο πιο κεντρωο και πιο σοβαρο στην εξωτερικη πολιτικη.Ποιος εχει ορεξη να παει τωρα να σκοτωνεται με τα μεμετια μωρε :uzi::sleeping:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Αυτό είναι μια ωραία καραμέλα που την λένε αρκετά στη Βουλή..όχι δεν είναι έτσι...ψηφίζω κάποιον με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα..και αυτά που λέει ότι θα υλοιποιήσει.

Το ότι ψηφίζω κάποιον δεν σημαίνει ότι του δίνω το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει...ακόμα και να φέρει κάποιον άλλον να με κυβερνήσει επειδή τον ψήφισα.

Αν κάποιος δεν εφαρμόζει αυτά που τον ψήφισα να εφαρμόσει τότε πρέπει να παραιτηθεί.
νομιζω οτι πρεπει να ξεχωριζουμε την πραγματικοτητα απο τις επιθημιες μας.
Θετεις ομως ενα θεμα, αυτο της ανακλητοτητας. Τετοιο πραγμα ομως δε προβλεπεται το σημερινο συνταγμα, ουτε καποιο κομμα το εχει στοις θεσεις του, με εξαιρεση το ΕΠΑΜ

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Με το σκεπτικο το δικο σου ομως, το κρατος δεν θα μπορουσε να βαλει το οριο σε καποια διαμερισματα μονο, πχ Ανατολικης Μακεδονιας Θρακης. Πολυ βαζεις. Να μπει οριο πιο συγκεκριμενο, πιο μικρο. Να πουνε βαζουμε οριο 3% στη Κομοτηνη, Ξανθη, και τα γυρω χωρια.
Ετσι πχ θα μπορουσε να βγει βουλευτης στην Αττικη με μικρο ποσοστο ο Λεβεντης, ο Τζημερος, ο Μπογδανος, αλλα να απαγορευεται με το ιδιο ποσοστο να βγει βουλευτης ο μουσουλμανος στη Κομοτηνη.
Δεν παει ετσι. Διακριση. Εδω παλευουμε να ισχυει το κρατος δικαιου στην Βορειο Ηπειρο, Αλβανια, που οι Αλβανοι καταστρατηγουν τα δικαιωματα της ελληνικης εθνικης μειονοτητας μην αναγνωριζοντας καποιες περιοχες ως μειονοτικες. Στην Κωνσταντινουπολη, Ιμβρο, Τενεδο, στη Τουρκια, που οι Τουρκοι φερνουν εμποδια και προσχωματα στα δικαιωματα της ελληνορθοδοξης μειονοτητας.

Για την Θρακη εγω ειμαι υπερ του οριου πανελλαδικα οπως ισχυει στο 3% αλλα διαφωνω τα μεγαλα κομματα να φερνουν μουσουλμανους βουλευτες στο Κοινοβουλιο (καθε φορα εκλεγονται 3-4), εαν αυτοι δεν συμπεριφερονται σωστα, πχ ειναι σε συνεργασια με την Τουρκια.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα, μιλαγε στο βημα της Βουλης ενας μουσουλμανος βουλευτης και ελεγε <Οι μουσουλμανοι πολιτες της εκλογικης μου περιφερειας.> και του κανει παρατηρηση ο Προεδρος της Βουλης <Εδω εκπροσωπειτε μονο τους μουσουλμανους πολιτες της περιφερειας σας; Οχι ολους τους πολιτες;> Και ξαφνιασμενος ο μουσουλμανος βουλευτης αναγκαστηκε να το διορθωσει και να πει οτι εκπροσωπει ολους τους πολιτες.
εισαι μπερδεμενος, αλλα εαν δεν θελεις να καταλαβεις ειναι δικο σου προβλημα, ξεχωρισε την αποψη απο το γεγονος.

Αυτια κ δεν το συνεχιζω:lipsrsealed:

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
660
Πόντοι
361
Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση να μπει και ο Βελόπουλος και ο Κασιδιάρης .κι αν μπει ο Κασιδιάρης (που μέσα είναι ήδη) δεν παίρνει αυτοδυναμία η ΝΔ με τίποτα .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.930
Πόντοι
3.656
νομιζω οτι πρεπει να ξεχωριζουμε την πραγματικοτητα απο τις επιθημιες μας.
Θετεις ομως ενα θεμα, αυτο της ανακλητοτητας. Τετοιο πραγμα ομως δε προβλεπεται το σημερινο συνταγμα, ουτε καποιο κομμα το εχει στοις θεσεις του, με εξαιρεση το ΕΠΑΜ
Θεωρώ ότι είναι μείζον ζήτημα αυτό. Δεν μπορεί να σε κοροϊδεύουν προεκλογικά.

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.153
Πόντοι
371
Σκατα στον καθε αντιφα
Πρεπει να φωναζουνε

Το αλλο το γιδι ουρλιαζει για τον γλιτσα τον γλιναδη ενω τους μαζικοτερους βιασμους με εκατομμυρια ανηλικα μεσα τους εκαναν τα σκουπιδια οι κομμουνιστες την δεκαετια του 40 σε γερμανια πολωνια ουκρανια
εκτός τόπου και χρόνου είσαι. χρειάζεται μόνο στοιχειώδη ευφία να έχεις για να καταλάβεις ότι ο φασισμός δεν οδήγησε ποτέ πουθενά και κανέναν. και δε μπορεί να είναι ιδέα ο φασισμός γιατί οι ιδέες δε στρέφονται ενάντια στους ανθρώπους. και δεν είμαι κομμουνιστής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.930
Πόντοι
3.656
εκτός τόπου και χρόνου είσαι. χρειάζεται μόνο στοιχειώδη ευφία να έχεις για να καταλάβεις ότι ο φασισμός δεν οδήγησε ποτέ πουθενά και κανέναν. και δε μπορεί να είναι ιδέα ο φασισμός γιατί οι ιδέες δε στρέφονται ενάντια στους ανθρώπους. και δεν είμαι κομμουνιστής.
Μην το θεωρείς δεδομένο τύπε. Αυτοί που υποστηρίζουν κάθε είδους φασισμό νομίζουν ότι είναι για το καλό της ανθρωπότητας. Στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση να μπει και ο Βελόπουλος και ο Κασιδιάρης .κι αν μπει ο Κασιδιάρης (που μέσα είναι ήδη) δεν παίρνει αυτοδυναμία η ΝΔ με τίποτα .

Τι σχέση έχει η αυτοδυναμία της ΝΔ με βελόπουλο και κασιδιάρη ; Υπάρχει περίπτωση και να απαγορευτούν αυτά τα δύομ κόμματα,
κάποιος πιθανός ψηφοφόρος τους να .... ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ;;;;;;;;

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
660
Πόντοι
361
Τι σχέση έχει η αυτοδυναμία της ΝΔ με βελόπουλο και κασιδιάρη ; Υπάρχει περίπτωση και να απαγορευτούν αυτά τα δύομ κόμματα,
Αν μπούνε 7 κομματα στη Βουλή θέλει μεγαλύτερα ποσοστά για αυτοδύναμια ...δε σου αναφέρω καν ότι είναι στην δεξιά-ακροδεξια πτέρυγα αυτά τα 2 κόμματα άρα ναι είναι πιθανόν ένα σημαντικό ποσοστό να πάει προς ΝΔ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
τι θα ψηφισουν τυπε; ΚΚΕ;

αν δουν στις πρωτες εκλογες οτι δεν τσουλαει η βαρκα, για να μην δουν αριστερη κυβερνηση, σαφως και θα ψηφισουν ΝΔ. Οχι ολοι αλλα αρκετοι. Λογικο δεν ειναι;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Είναι όλα κανονισμένα, ο Ηλίας θα κατεβεί στις εκλογές, δεν είναι τυχαίο που ο Κανελλόπουλος παρουσιάστηκες τώρα κ όχι από την αρχή είναι το plan B , με τον Κανελλόπουλο στο τιμόνι θα πρέπει να περάσουν διαφορετική τροπολογία για να τον κόψουν γιατί με τον υπάρχων νόμο είναι οκ , γιαυτό κ βγαίνουν όλοι στα κανάλια κ λένε ότι δεν πρέπει να ξεγελαστεί ο άριος πάγος και και και. Τώρα εάν όντως ο Άριος Πάγος τον κόψει, πάλι δεν είναι τυχαίο που ο Κανελλόπουλος ίδρυσε το ΕΑΝ κ το έβαλε σε παύση πριν ένα μήνα, θα το ενεργοποιήσει κ θα φέρει το ψηφοδέλτιο του Κασιδιάρη στο ΕΑΝ, όπως κ να έχει στην επόμενη βουλή πιστεύω πως ο Κασιδιάρης θα είναι μέσα!
Εαν θα βγει η απόφαση για την απαγόρευση του κόμματος του Κασιδιάρη
Ή Κανελλόπουλου
Θα έχει παρέλθει η προθεσμία για να μπορεί να ανακηρυχθει κι άλλο κόμμα να συμμετέχει στις εκλογές

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.199
Πόντοι
3.656
τι θα ψηφισουν τυπε; ΚΚΕ;
Κοίτα , δεν είναι 1984 με την ΕΠΕΝ. Η ΕΠΕΝ τότε, έκοβε ψήφους από τη ΝΔ. Πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους σήμερα, δεν ψήφιζαν τότε.
Πάνω από τους μισούς τότε ψηφοφόρους, τους σκεπάζει σήμερα το χώμα.

Εφόσον μιλάμε για αντισυστημική ψήφος αντίδρασης λοιπόν, ναι , ΚΚΕ.

Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει στη Γαλλία , όταν είχαν απαγορέψει το Λεπέν ;
Για οργισμένους , που πτώχευσαν ή εξαθλιώθηκαν , της πρώην μεσαίας τάξης που αφανίστηκε μεθοδευμένα και συστηματικά από το 2009 , δεν ήταν ποτέ επιλογή η ΝΔ. Ούτε τώρα. Η ΝΔ από το 2019 δεν άλλαξε τίποτε από αυτά που τους ξέσκισαν από το 2009. Τα επιδείνωσε. Όπως δεν είναι επιλογή και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε τα δεκανίκια που θα συγκυβερνήσουν μαζί τους.
Το ΚΚΕ, είναι αντισυστημική ψήφος. Οι υπολοιποι , όχι .

Μην αρχίσεις την ιστορία των κομμάτων και τα ιδεολογικά. Τα γνωρίζω. Ούτε τι σου αρέσει προσωπικά .

OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Εγω νομίζω οτι αν δεν μπορέσουν να κατέβουν οι Έλληνες , το ποσοστό τους ... το μεγαλύτερο μέρος δηλαδή θα μοιραστεί σε άλλα πατριωτικά κόμματα πχ ΕΠΑΜ , Μαυραγάνης , Βόβολης , Λατινοπούλου , Εμφιετζόγλου κτλ

Οπότε αν γίνει έτσι και οι τελευταίοι πάρουν τελικά τις ψήφους του Κασιδιάρη , ναι μεν δεν θα τις πάρει η ΝΔ αλλά αν δεν πάρει κανείς τους το 3% θα είναι σαν να μην ψήφισαν καθόλου όσοι τους ψηφίσουν.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Εφόσον μιλάμε για αντισυστημική ψήφος αντίδρασης λοιπόν, ναι , ΚΚΕ.
Δηλαδη εσυ, απο αυτα που εχεις δει τοσα χρονια στην Ελλαδα, μου λες οτι ενας δεξιος προκειμενου να την σπασει στην ΝΔ, θα ριξει ΚΚΕ επειδη ο κασιδιαρης δεν παιρνει μερος στις εκλογες; Και ουσιαστικα θα ψηφισει ενα κομμα (κκε) με το οποιο διαφωνει 99%, αντι να βαλει νερο στο κρασι του και να ψηφισει κατι με το οποιο διαφωνει κατα 90%; Εχεις γνωρισει πολλους τετοιους ανωμαλους;

Τι να σου πω, ισως συναναστρεφομαστε με διαφορετικο κοσμο. Εγω οσους δεξιους γνωριζω, δεν θα ψηφιζαν ποτε αριστερο κομμα, οσο τσαντισμενοι κι αν ηταν με την κυβερνηση. Ειδικα οι πιο μεγαλοι που οσο να ναι εχουν γνωρισει/ζησει αλλη αριστερα απο αυτη που βλεπουν οι νεοτεροι.

Κοντος ψαλμος αλληλουια, εναμισης μηνας...
Επειδη δεν εχουμε συνηθισει σε διπλες εκλογες οπως αλλες χωρες, μην εκπλαγειτε απο τα αποτελεσματα της δευτερης καλπης.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Εγω νομίζω οτι αν δεν μπορέσουν να κατέβουν οι Έλληνες , το ποσοστό τους ... το μεγαλύτερο μέρος δηλαδή θα μοιραστεί σε άλλα πατριωτικά κόμματα πχ ΕΠΑΜ , Μαυραγάνης , Βόβολης , Λατινοπούλου , Εμφιετζόγλου κτλ

Οπότε αν γίνει έτσι και οι τελευταίοι πάρουν τελικά τις ψήφους του Κασιδιάρη , ναι μεν δεν θα τις πάρει η ΝΔ αλλά αν δεν πάρει κανείς τους το 3% θα είναι σαν να μην ψήφισαν καθόλου όσοι τους ψηφίσουν.
αυτό ακριβώς..αυτό ήθελε εξ΄αρχής, αυτό πέτυχε η νδ..να μη μπει 7ο κόμμα στη βουλή και να μοιραστούν οι ψήφοι στα πολύ μικρά κόμματα που έτσι κιαλλιώς δε μπαίνουν στη βουλή και να πάρει αυτοδυναμία.όσο μεγαλύτερο ποσόστο εκτός βουλής, τόσο μικρότερο ποσοστό για αυτοδυναμία του πρώτου.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και εκεί τα ίδια γίνονταν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όπου υπάρχει άκρο υπάρχει και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και ο κομμουνισμός στην εφαρμογή του ήταν απλά ένας ακόμα φασισμός...και εκεί ακόμα ο λαός πάλι πεινούσε.

Οπότε που καταλήγουμε? Επειδή το ένα είναι κακό πρέπει να στραφούμε στο άλλο? Δηλαδή σε αυτή τη ζωή ή θα έχουμε τον χίτλερ ή τον Στάλιν?

Γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορούμε να πούμε ''άντε γαμήσου'' και στους 2 και απλά να προχωρήσουμε μπροστά?

Μιλάμε για τεχνίτη νοημοσύνη που θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε...και μετά μιλάμε ακόμα για κουμίνια και ναζίστές....κατάντια είναι αυτό. Έχει υπόψη σου ότι οι νεότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται έτσι και δεν έχουν καμία αγάπη ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.
Εκτός από τις βρισιές συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες

Τα τέσσερα μικρά αριστερά κόμματα που πήραν μέρος στις τελευταίες εκλογές είναι σαφώς κατά της δημοκρατίας

Πρέπει να απαγορεύονται μόνο τα κόμματα που έχουν κάνει εγκληματικές ενέργειες;
Η και αυτά που είναι σαφώς κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος με σταλινισμο τροτσκισμο και λοιπά

Και χαίρομαι στις συζητήσεις σου
Με τόν νιπλη για τα τόσο φοβερά επιχειρήματα που έχεις για μένα
Και για το πόσο ανώτερο θεωρείς τον εαυτό σου
Screenshot_2023-04-07-17-03-18-430_com.android.chrome.jpg

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.791
Πόντοι
1.196
Με το σκεπτικο το δικο σου ομως, το κρατος δεν θα μπορουσε να βαλει το οριο σε καποια διαμερισματα μονο, πχ Ανατολικης Μακεδονιας Θρακης. Πολυ βαζεις. Να μπει οριο πιο συγκεκριμενο, πιο μικρο. Να πουνε βαζουμε οριο 3% στη Κομοτηνη, Ξανθη, και τα γυρω χωρια.
Ετσι πχ θα μπορουσε να βγει βουλευτης στην Αττικη με μικρο ποσοστο ο Λεβεντης, ο Τζημερος, ο Μπογδανος, αλλα να απαγορευεται με το ιδιο ποσοστο να βγει βουλευτης ο μουσουλμανος στη Κομοτηνη.
Δεν παει ετσι. Διακριση. Εδω παλευουμε να ισχυει το κρατος δικαιου στην Βορειο Ηπειρο, Αλβανια, που οι Αλβανοι καταστρατηγουν τα δικαιωματα της ελληνικης εθνικης μειονοτητας μην αναγνωριζοντας καποιες περιοχες ως μειονοτικες. Στην Κωνσταντινουπολη, Ιμβρο, Τενεδο, στη Τουρκια, που οι Τουρκοι φερνουν εμποδια και προσχωματα στα δικαιωματα της ελληνορθοδοξης μειονοτητας.

Για την Θρακη εγω ειμαι υπερ του οριου πανελλαδικα οπως ισχυει στο 3% αλλα διαφωνω τα μεγαλα κομματα να φερνουν μουσουλμανους βουλευτες στο Κοινοβουλιο (καθε φορα εκλεγονται 3-4), εαν αυτοι δεν συμπεριφερονται σωστα, πχ ειναι σε συνεργασια με την Τουρκια.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα, μιλαγε στο βημα της Βουλης ενας μουσουλμανος βουλευτης και ελεγε <Οι μουσουλμανοι πολιτες της εκλογικης μου περιφερειας.> και του κανει παρατηρηση ο Προεδρος της Βουλης <Εδω εκπροσωπειτε μονο τους μουσουλμανους πολιτες της περιφερειας σας; Οχι ολους τους πολιτες;> Και ξαφνιασμενος ο μουσουλμανος βουλευτης αναγκαστηκε να το διορθωσει και να πει οτι εκπροσωπει ολους τους πολιτες.
300 μονοεδρικες εκλογικες περιφέρειες με όριο π.χ. 25-30% αλλιως δευτερες. Κοβεις ολες τις μειονότητες και αφήνεις και μερικούς Local Heroes

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom