Με το σκεπτικο το δικο σου ομως, το κρατος δεν θα μπορουσε να βαλει το οριο σε καποια διαμερισματα μονο, πχ Ανατολικης Μακεδονιας Θρακης. Πολυ βαζεις. Να μπει οριο πιο συγκεκριμενο, πιο μικρο. Να πουνε βαζουμε οριο 3% στη Κομοτηνη, Ξανθη, και τα γυρω χωρια.
Ετσι πχ θα μπορουσε να βγει βουλευτης στην Αττικη με μικρο ποσοστο ο Λεβεντης, ο Τζημερος, ο Μπογδανος, αλλα να απαγορευεται με το ιδιο ποσοστο να βγει βουλευτης ο μουσουλμανος στη Κομοτηνη.
Δεν παει ετσι. Διακριση. Εδω παλευουμε να ισχυει το κρατος δικαιου στην Βορειο Ηπειρο, Αλβανια, που οι Αλβανοι καταστρατηγουν τα δικαιωματα της ελληνικης εθνικης μειονοτητας μην αναγνωριζοντας καποιες περιοχες ως μειονοτικες. Στην Κωνσταντινουπολη, Ιμβρο, Τενεδο, στη Τουρκια, που οι Τουρκοι φερνουν εμποδια και προσχωματα στα δικαιωματα της ελληνορθοδοξης μειονοτητας.
Για την Θρακη εγω ειμαι υπερ του οριου πανελλαδικα οπως ισχυει στο 3% αλλα διαφωνω τα μεγαλα κομματα να φερνουν μουσουλμανους βουλευτες στο Κοινοβουλιο (καθε φορα εκλεγονται 3-4), εαν αυτοι δεν συμπεριφερονται σωστα, πχ ειναι σε συνεργασια με την Τουρκια.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα, μιλαγε στο βημα της Βουλης ενας μουσουλμανος βουλευτης και ελεγε <Οι μουσουλμανοι πολιτες της εκλογικης μου περιφερειας.> και του κανει παρατηρηση ο Προεδρος της Βουλης <Εδω εκπροσωπειτε μονο τους μουσουλμανους πολιτες της περιφερειας σας; Οχι ολους τους πολιτες;> Και ξαφνιασμενος ο μουσουλμανος βουλευτης αναγκαστηκε να το διορθωσει και να πει οτι εκπροσωπει ολους τους πολιτες.