δεν πειραζει, δεν πανε χαμενα, θα ρθει ο Τελης σε λιγο να προσπαθησει να τα καταρριψει
Τι να καταρρίψω τύπε ; Αυτά που λες είναι ανέφικτα. Όπως και συζήτηση επί του θέματος μαζί σου, στο μέτρο που δεν μας λες που βρίσκεσαι επαγγελματικά. Αν είσαι υψηλά ιστάμενος μισθωτός στην εθνική τράπεζα ή στην πειραιώς, προερχόμενος από την αγροτική ...
ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Επίσης αν είσαι προμηθευτής υλικού
σε δημόσια νοσοκομεία ή "επιχειρηματίας" οποιουδήποτε χώρου ... με μοναδικό πελάτη το δημόσιο ! .... όχι απλά φανατικός πρέπει να είσαι , πρέπει να κάνεις και τεμενάδες και να τους έχεις σε εικονοστάσι να τους λιβανίζεις. Μην σου πω να προσέχευσαι και σε όποιο θεό πιστεύεις, να σου κόβει μέρες, να τους δίνει χρόνια ! Γαλονάς ; Το ίδιο . Στην ΕΛΣΤΑΤ, ΟΛΠ , ΥΠΑ, ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , ΟΣΕ , ΕΡΤ , ΗΣΑΠ , ΕΘΕΛ , ΗΛΠΑΠ ; Πρέπει να φοράς πόλο και στη θέση του κροκόδειλου ή του παίκτη του πόλο , να έχουν τον πυρσό της ΝΔ !
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν μπορείς εσύ , να προτείνεις σε άλλους, άλλου χώρου , που βιώνουν τη ζωή υπό τελείως άλλο πρίσμα,
να προτείνεις τι θα ψηφίσουν ... ή τι είναι λογικό να ψηφίσουν ... ή τι είναι αναμενόμενο .....
Χαρακτηρισμοί όπως τραβεστί , ανώμαλοι κτλ κτλ κτλ .... δεν έχουν καμία αξία. Ούτε στηρίζουν την άποψή σου. Ούτε κύρος δίνουν στο οτιδήποτε.
Στην κρήτη παίζει μια μαντινάδα ........
Φόρεσε τα παπούτσια μου
ζήσε τη ζωή μου
και τότε έλα κρίνε με
και μάλωσε μαζί μου ....