Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Εντάξει την πλάκα τη δέχομαι
Αλλά ο άλλος δεν κάνει πλάκα κοίτα στο επόμενο μήνυμα χωρίς εγώ να βρίσω καθόλου πώς βρίζει πατόκορφα
Για τις δικές σου βρισιες ίσως υπέρ έβαλα ήταν ένα σχήμα λόγου αυτό που έγραψες

Γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορούμε να πούμε ''άντε γαμήσου'' και στους 2 και απλά να προχωρήσουμε μπροστά?
Είναι σκληρό το σάιτ πρέπει να είσαι χοντρόπετσος για να επιβιώσεις στον στίβο του μπου :confused:

Δεν νομίζω ότι το ''άντε γαμήσου'' στους φασιστές θεωρείται βρισιά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Είναι σκληρό το σάιτ πρέπει να είσαι χοντρόπετσος για να επιβιώσεις στον στίβο του μπου :confused:

Δεν νομίζω ότι το ''άντε γαμήσου'' στους φασιστές θεωρείται βρισιά.
μπορει και να ειναι , μην εισαι απολυτος και εσυ
το βεβαιο ειναι οτι δεν είναι βρισιά στους τυπους σαν τον δαλαι λαμα
Παρολο την πλουσια ελληνικη γλωσσα δεν υπαρχει λεξη να περιγραψει πόσο ηλίθιος ειναι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.072
Πόντοι
3.656
μπορει και να ειναι , μην εισαι απολυτος και εσυ
το βεβαιο ειναι οτι δεν είναι βρισιά στους τυπους σαν τον δαλαι λαμα
Παρολο την πλουσια ελληνικη γλωσσα δεν υπαρχει λεξη να περιγραψει πόσο ηλίθιος ειναι
Λες να στεναχωριούνται οι φασίστεςς ρε τύπε?

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.871
Πόντοι
6.186
Εαν θα βγει η απόφαση για την απαγόρευση του κόμματος του Κασιδιάρη
Ή Κανελλόπουλου
Θα έχει παρέλθει η προθεσμία για να μπορεί να ανακηρυχθει κι άλλο κόμμα να συμμετέχει στις εκλογές
κάνεις λάθος, δεν θα μπορεί στις πρώτες αλλά θα μπορεί στις δεύτερες!

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
κάνεις λάθος, δεν θα μπορεί στις πρώτες αλλά θα μπορεί στις δεύτερες!
Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί αυτό
Αλλά για πες μου
Σταμάτησε το κόμμα του
Μπήκε στο κόμμα του Κασιδιάρη
Ας πούμε τις πρώτες εκλογές δεν τον αφήνουν
Θα σταματήσει το κόμμα του Κασιδιάρη και θα ξαναεμφανισει το δικό του;
Και τότε θα τον αφήσουν λες να συμμετάσχει;

Ειδικά αν ο Κασιδιάρης μπει στο νέο κόμμα του Κανελλόπουλου στον υποψήφιος βουλευτής;

Και τι θα κάνει ο Κασιδιάρης στις δεύτερες εκλογές
Θα κάνει την πάπια δεν θα λέει τίποτα
Τότε έχει κάποιες ελπίδες να αφεθεί ο Κανελλόπουλος να συμμετάσχει στις εκλογές

Αλλά χωρίς την επίσημη στήριξη του Κασιδιάρη;

Η Θα λέει ψηφίστε τον κανελλόπουλο χωρίς να είμαι υποψήφιος;
Ή ψηφίστε τον κανελλόπουλο και θα είμαι υποψήφιος;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Κοίταξε
Από τότε που αποκάλυψα
Ότι στο Φανερο γκάλοπ της 28-6-22 έχει ψηφίσει Νέα Δημοκρατία
Με βρίζει από το πρωί ως το βράδυ
Και διχασμένη προσωπικότητα
Και άρρωστος κοπρολαλίας

Δεν μπορώ όμως σαν άλλους συνέχεια να απαντάω στις βρισιές του δεν είναι δυνατόν
Αυτό ξέρει αυτό κάνει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Κοίταξε
Από τότε που αποκάλυψα
Ότι στο Φανερο γκάλοπ της 28-6-22 έχει ψηφίσει Νέα Δημοκρατία
Με βρίζει από το πρωί ως το βράδυ
Και διχασμένη προσωπικότητα
Και άρρωστος κοπρολαλίας

Δεν μπορώ όμως σαν άλλους συνέχεια να απαντάω στις βρισιές του δεν είναι δυνατόν
Αυτό ξέρει αυτό κάνει
Τι είναι μερικές βρισιές ρε τύπε μπροστά στην τιμή και την υπόληψη της Νέας Δημοκρατίας?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
για πες σε ποιο μηνυμα συγκεκριμενα να τον ξεβρακωσεις, μη με κανεις να ψαχνω
45987
45994
Συνημμένο
Screenshot_2023-04-07-20-01-37-789_com.android.chrome.jpg

Του τα έχω γράψει ένα σωρό φορές
Όταν δεν τον συμφέρει είμαι ignore list
Όταν πιστεύει ότι τον συμφέρει
Δεν μου απαντάει βέβαια σε πρώτο πρόσωπο
Αλλά κάνει like σε όλες τις απαντήσεις των άλλων προς εμένα που τον βολεύουν
Χωρίς βέβαια να έχει διαβάσει Σε τι απαντάνε αφού με έχει υποτίθεται ignore list

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τι είναι μερικές βρισιές ρε τύπε μπροστά στην τιμή και την υπόληψη της Νέας Δημοκρατίας?
Μπορούσε να πει έκανα λάθος
Αλλά να βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τη Νέα Δημοκρατία και στο φανερό γκάλοπ να την ψηφίζει με ξεπερνάει

Και από τότε βρισιές συνεχώς

Όσο για τιμή και υπόληψη ας μην το σχολιάσω

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.119
Πόντοι
6.056
Διακρινω μια ενταση,εναν εκνευρισμο.Καποια μελη χανουν ευκολα την ψυχραιμια τους και δεν μπορουν να κρατησουν τον διαλογο σε πολιτισμενο επιπεδο.Φυσικο βεβαια,οταν τους παρατιθενται τεκμηριωμενα στοιχεια και αποψεις που βασιζονται σε λογικα επιχειρηματα:coffee::confused::confused::confused::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Διακρινω μια ενταση,εναν εκνευρισμο.Καποια μελη χανουν ευκολα την ψυχραιμια τους και δεν μπορουν να κρατησουν τον διαλογο σε πολιτισμενο επιπεδο.Φυσικο βεβαια,οταν τους παρατιθενται τεκμηριωμενα στοιχεια και αποψεις που βασιζονται σε λογικα επιχειρηματα:coffee::confused::confused::confused::coffee:
κοιτα ο ανωμαλος που συχναζει .. ο ξεκωλιαρης ο πορνογερος ο σαλιαρης ο σιχαμενος

Το γαμημενο το μπαρμπαδι την στηνει εξω απο τσοντοσινεμα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.384
Πόντοι
3.656
δεν πειραζει, δεν πανε χαμενα, θα ρθει ο Τελης σε λιγο να προσπαθησει να τα καταρριψει :tooth:
Τι να καταρρίψω τύπε ; Αυτά που λες είναι ανέφικτα. Όπως και συζήτηση επί του θέματος μαζί σου, στο μέτρο που δεν μας λες που βρίσκεσαι επαγγελματικά. Αν είσαι υψηλά ιστάμενος μισθωτός στην εθνική τράπεζα ή στην πειραιώς, προερχόμενος από την αγροτική ...
ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Επίσης αν είσαι προμηθευτής υλικού
σε δημόσια νοσοκομεία ή "επιχειρηματίας" οποιουδήποτε χώρου ... με μοναδικό πελάτη το δημόσιο ! .... όχι απλά φανατικός πρέπει να είσαι , πρέπει να κάνεις και τεμενάδες και να τους έχεις σε εικονοστάσι να τους λιβανίζεις. Μην σου πω να προσέχευσαι και σε όποιο θεό πιστεύεις, να σου κόβει μέρες, να τους δίνει χρόνια ! Γαλονάς ; Το ίδιο . Στην ΕΛΣΤΑΤ, ΟΛΠ , ΥΠΑ, ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , ΟΣΕ , ΕΡΤ , ΗΣΑΠ , ΕΘΕΛ , ΗΛΠΑΠ ; Πρέπει να φοράς πόλο και στη θέση του κροκόδειλου ή του παίκτη του πόλο , να έχουν τον πυρσό της ΝΔ !

Σε καμία περίπτωση όμως, δεν μπορείς εσύ , να προτείνεις σε άλλους, άλλου χώρου , που βιώνουν τη ζωή υπό τελείως άλλο πρίσμα,
να προτείνεις τι θα ψηφίσουν ... ή τι είναι λογικό να ψηφίσουν ... ή τι είναι αναμενόμενο .....

Χαρακτηρισμοί όπως τραβεστί , ανώμαλοι κτλ κτλ κτλ .... δεν έχουν καμία αξία. Ούτε στηρίζουν την άποψή σου. Ούτε κύρος δίνουν στο οτιδήποτε.

Στην κρήτη παίζει μια μαντινάδα ........

Φόρεσε τα παπούτσια μου
ζήσε τη ζωή μου
και τότε έλα κρίνε με
και μάλωσε μαζί μου ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Μπορούσε να πει έκανα λάθος
Αλλά να βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τη Νέα Δημοκρατία και στο φανερό γκάλοπ να την ψηφίζει με ξεπερνάει

Και από τότε βρισιές συνεχώς

Όσο για τιμή και υπόληψη ας μην το σχολιάσω
ξεφτιλισμενε

giphy.gif

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.119
Πόντοι
6.056
κοιτα ο ανωμαλος που συχναζει .. ο ξεκωλιαρης ο πορνογερος ο σαλιαρης ο σιχαμενος

Το γαμημενεο το μπαρμπαδι την στηνει εξω απο τσοντοσινεμα
Το ειδα λιγο πριν,λεω κατσε να δω γιατι γραφει εκει ο Νιπλης.Πρεπει να ειναι κατι σαν το chatgpt αυτος,τα ξερει ολα και εχει απαντησεις για ο,τι ρωτησεις,αλλα στην πρωιμη εκδοχη του,την gtp(gia to poutso):coffee::confused::confused::confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.164
Πόντοι
2.606
Το ειδα λιγο πριν,λεω κατσε να δω γιατι γραφει εκει ο Νιπλης.Πρεπει να ειναι κατι σαν το chatgpt αυτος,τα ξερει ολα και εχει απαντησεις για ο,τι ρωτησεις,αλλα στην πρωιμη εκδοχη του,την gtp(gia to poutso):coffee::confused::confused::confused:
Υπάρχουν ακόμη τσοντοσινεμά και κόσμος που πάει εκεί?:confused:
Σπίτι και ιντερνετ δεν έχουν??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

Με ιντερνετ στο σπιτι που μπορεις να βρεις οτι τσοντα θες, ξεκιναει ο ξεφτιλισμενος την γυρα σε ολα τα σουπερ μαρκετ για να βρει τα ληγμενα και μετα παει με την σακουλα του Λιντλ και καθεται εξω απο τα τσοντοσινεμα και παιρνει μάτι ποιοι θα μπουν μεσα και μπαινει και αυτος με την γαλοπουλα στην σακουλα και καθεται πισω απο τα ζευγαρια και τους τυπους, με τα σαλια να του τρεχουν και βαραει μαλακία η ανωμαλάρα με τους πελάτες του σινεμα. Θα φοραει και κανα καπέλο τζοκευ σαν λαχειοπώλης η γαμιολα

Βρε τον ξεφτιλισμενο τον ανώμαλο πορνογερο γαμω την συνταξη του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom