Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.059
Πόντοι
6.186
Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί αυτό
Αλλά για πες μου
Σταμάτησε το κόμμα του
Μπήκε στο κόμμα του Κασιδιάρη
Ας πούμε τις πρώτες εκλογές δεν τον αφήνουν
Θα σταματήσει το κόμμα του Κασιδιάρη και θα ξαναεμφανισει το δικό του;
Και τότε θα τον αφήσουν λες να συμμετάσχει;

Ειδικά αν ο Κασιδιάρης μπει στο νέο κόμμα του Κανελλόπουλου στον υποψήφιος βουλευτής;

Και τι θα κάνει ο Κασιδιάρης στις δεύτερες εκλογές
Θα κάνει την πάπια δεν θα λέει τίποτα
Τότε έχει κάποιες ελπίδες να αφεθεί ο Κανελλόπουλος να συμμετάσχει στις εκλογές

Αλλά χωρίς την επίσημη στήριξη του Κασιδιάρη;

Η Θα λέει ψηφίστε τον κανελλόπουλο χωρίς να είμαι υποψήφιος;
Ή ψηφίστε τον κανελλόπουλο και θα είμαι υποψήφιος;
θα σου πω πως το βλέπω εγώ.
Οι Έλληνες πλασάρονταν τόσο καιρό σαν κόμμα Κασιδιάρη
Στο ΕΑΝ δεν θα ισχύει αυτό γιατί θα είναι κόμμα που ίδρυσε μόνος του ο Κανελλόπουλος!
Ο νόμος λέει ότι δεν μπορεί να είναι κόμμα στις εκλογές που ο αρχηγός του έχει καταδικαστεί για Χ πράξεις.
Ο νόμος δεν απαγορεύει στον Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος γιατί α) δεν του έχει γίνει στέρηση πολίτικων δικαιωμάτων κ β) από την στιγμή που έχει κάνει έφεση δεν ισχύει η πρώτη απόφαση οπότε είναι σαν να μην έχει καταδικαστεί κ γιαυτό δηλώνει ότι έχει λευκό μητρώο !
Εαν έχεις παρατηρήσει, διάφοροι ιδικοί βγαίνουν στα κανάλια κ λένε ότι με βάση τον υπάρχων νόμο θα κατεβεί στις εκλογές.
Δες παρακάτω , μην δώσεις σημασία στις μλκιες του βίντεο αλλά στα λεγόμενα του Διαμαντόπουλου .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.927
Πόντοι
3.656
Στο ΕΑΝ δεν θα ισχύει αυτό γιατί θα είναι κόμμα που ίδρυσε μόνος του ο Κανελλόπουλος!
Ο νόμος λέει ότι δεν μπορεί να είναι κόμμα στις εκλογές που ο αρχηγός του έχει καταδικαστεί για Χ πράξεις.
Ο νόμος δεν απαγορεύει στον Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος γιατί α) δεν του έχει γίνει στέρηση πολίτικων δικαιωμάτων κ β) από την στιγμή που έχει κάνει έφεση δεν ισχύει η πρώτη απόφαση οπότε είναι σαν να μην έχει καταδικαστεί κ γιαυτό δηλώνει ότι έχει λευκό μητρώο !
Εαν έχεις παρατηρήσει, διάφοροι ιδικοί βγαίνουν στα κανάλια κ λένε ότι με βάση τον υπάρχων νόμο θα κατεβεί στις εκλογές.
Δες παρακάτω , μην δώσεις σημασία στις μλκιες του βίντεο αλλά στα λεγόμενα του Διαμαντόπουλου .
Δηλαδή όταν κάποιος έχει κάνει τέτοια εγκλήματα που έχει κριθεί προφυλακιστέος...δεν μετράει για το ως προς αν θα έπρεπε η όχι να έχει πολιτικά δικαιώματα ως προς την εκλογή του?

Για να γίνει πιο απλό....αν μπει κάποιος σε ένα σχολείο και γαζώσεις 30 παιδιά....και μετά στο δικαστήριο κάνει έφεση....θα πρέπει να το αφήσουν να κατεβάσει στις εκλογές το κόμμα ''ένωση φίλων καλάσνικοφ''???

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Πόσα παιδιά γάζωσε ο Κασιδιαρης ρε τύπε;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.785
Πόντοι
6.946
Θα παίρνει 10Κ το μήνα και μέσα στη φυλακή δε θα χαλάει τίποτα....θα κάνει και οικονομίες και όταν βγει θα έχει όλα τα λεφτά στη άκρη....:sunglasses:
Τυπε μου, όταν θα συγκεντρώσει πολύ χρήμα με τα χρόνια που θα μείνει μέσα, θα μπορεί να συμμετάσχει ως επενδυτής στο Dragon's Den 55.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.927
Πόντοι
3.656
Τυπε μου, όταν θα συγκεντρώσει πολύ χρήμα με τα χρόνια που θα μείνει μέσα, θα μπορεί να συμμετάσχει ως επενδυτής στο Dragon's Den 55.
Δεν θα μπορέσει τύπε γιατί και μόνο από ψυχολογικής άποψης να το δεις δεν θα πει ποτέ ξανά ''είμαι μέσα'' :confused::confused::confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
εδώ έχει κόσμο απόψε;
ερωτηση, οπως κατεβαινα κηφησιας, ακουσα το μπροσινο φρενο αριστερό να τσιριζει, τακάκια να θέλει;
και επι της ευκαριας ποιος μαλακας εκανε διασκευή το Κατσιδιάρα ψυχή;

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.059
Πόντοι
6.186
Δηλαδή όταν κάποιος έχει κάνει τέτοια εγκλήματα που έχει κριθεί προφυλακιστέος...δεν μετράει για το ως προς αν θα έπρεπε η όχι να έχει πολιτικά δικαιώματα ως προς την εκλογή του?

Για να γίνει πιο απλό....αν μπει κάποιος σε ένα σχολείο και γαζώσεις 30 παιδιά....και μετά στο δικαστήριο κάνει έφεση....θα πρέπει να το αφήσουν να κατεβάσει στις εκλογές το κόμμα ''ένωση φίλων καλάσνικοφ''???
Νομικά είναι ακριβώς όπως το είπες! Μπορείς να δεις κ το παρακάτω βίντεο να καταλάβεις!

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.059
Πόντοι
6.186
Θα παίρνει 10Κ το μήνα και μέσα στη φυλακή δε θα χαλάει τίποτα....θα κάνει και οικονομίες και όταν βγει θα έχει όλα τα λεφτά στη άκρη....:sunglasses:
εάν εκλεγεί βουλευτής 22 Μαΐου θα είναι έξω!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Με ιντερνετ στο σπιτι που μπορεις να βρεις οτι τσοντα θες, ξεκιναει ο ξεφτιλισμενος την γυρα σε ολα τα σουπερ μαρκετ για να βρει τα ληγμενα και μετα παει με την σακουλα του Λιντλ και καθεται εξω απο τα τσοντοσινεμα και παιρνει μάτι ποιοι θα μπουν μεσα και μπαινει και αυτος με την γαλοπουλα στην σακουλα και καθεται πισω απο τα ζευγαρια και τους τυπους, με τα σαλια να του τρεχουν και βαραει μαλακία η ανωμαλάρα με τους πελάτες του σινεμα. Θα φοραει και κανα καπέλο τζοκευ σαν λαχειοπώλης η γαμιολα

Βρε τον ξεφτιλισμενο τον ανώμαλο πορνογερο γαμω την συνταξη του
Δεν θα σου δώσω λογαριασμό
Ούτε θα απαντήσω στην αχαλίνωτη φαντασία σου

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
@daima703 μη μασας τυπαρα νταημα με τους μπαχαλακηδες. δωσε τοπο στην οργή, δωσε χρονο στην ψυχική ηρεμία μέσω της μουσικής :wanker::wanker::wanker:

@daima703 μη μασας τυπαρα νταημα με τους μπαχαλακηδες. δωσε τοπο στην οργή, δωσε χρονο στην ψυχική ηρεμία μέσω της μουσικής :wanker::wanker::wanker:

Εδώ κύριοι μιλάμε πολιτικά
Στα αντίστοιχα topic μπορείτε να λέτε και να λέω και εγώ αν θέλω τη γνώμη μου

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν έχω τόσες γνώσεις
Για να κρίνω τους διάφορους συνταγματολόγους και δικηγόρους που έχουν διαφορετικές απόψεις για αυτά τα θέματα
Δηλαδή για το αν θα επιτραπεί ή όχι στον Κασιδιάρη να πάρει μέρος στις εκλογές
Είτε σαν κρυφός αρχηγός είτε σαν υποψήφιος βουλευτής είτε στον πρώτο γύρο ειτε στο δεύτερο γύρο
Ακούω και τα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές
Και περιμένω τις αποφάσεις του Αρείου πάγου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.927
Πόντοι
3.656
εάν εκλεγεί βουλευτής 22 Μαΐου θα είναι έξω!
Ακόμα χειρότερο τύπε...άρα όποιος εγκληματίας μπει φυλακή μπορεί να βάλει υποψηφιότητα και αν τον ψηφίσει ο λαός να την γλιτώσει?

Δεν βλέπεις το παράδοξο? Αν δεν ήταν ο κασίδας και ήταν ο Μίχος που εξέδιδε το παιδάκι θα συμφωνούσες?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.423
Πόντοι
12.756
Εδώ κύριοι μιλάμε πολιτικά
Στα αντίστοιχα topic μπορείτε να λέτε και να λέω και εγώ αν θέλω τη γνώμη μου
ανωμαλε πουστογερεεεεεεεεεεεεε που στηνεις καρτερι στα τσοντοσινεμα
ξεφτιλισμενε

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.101
Πόντοι
12.056

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
Κανένα....προφανώς ήταν ένα παράδειγμα για να γίνει κατανοητό τι ήθελα να πω.

Προφυλακιστέος δεν κρίθηκε?
Όχι, δίκη έγινε και καταδικάστηκε.
Φυλακισμένος είναι.
Προφυλάκιση υπάρχει πριν τη δίκη, μετά είτε έξω είτε μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom