Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Εδώ έχω γράψει επανειλημμένως
Για τις θέσεις της χρυσής αυγής
Και τις έχω βάλει
Και η συντριπτική πλειοψηφία τους στον οικονομικό τομέα
Είναι παρόμοιες με του ΣΥΡΙΖΑ
Επαναλαμβάνω στον οικονομικό τομέα στο πλαίσιο του εθνικοσοσιαλισμού

Γιατί στα θέματα λοατκι μεταναστών πατρίδας και λοιπά είναι τελείως αντίθετες
Και σε λίγα από αυτά πιο κοντά στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας

Ήθελα να δω λοιπόν η θέση του Κασιδιάρη πόσο διαφέρουν η συμφωνούν με τις θέσεις της χρυσής αυγής

Στην πρώτη σελίδα αυτουνού του τοπικ
Έχει θέσεις του κόμματος Κασιδιάρη που το link δεν λειτουργεί
Και μία συνέντευξη του Κασιδιάρη που δεν λέει και τίποτα σημαντικό

Βρήκα μία ανάλυση από την εφημερίδα συντακτών

Δεν είναι σαφές για μένα από αυτά που λέει αν ο Κασιδιάρης επιμένει η όχι στις θέσεις της χρυσής αυγής για το θέμα το σοσιαλιστικών θέσεων του εθνικοσοσιαλισμού
Όπως η Χρυσή Αυγή

Με έκπληξη όμως είδα δύο θετικά
Πρώτον προτείνει να απορριφθεί οποιαδήποτε σχέση με φασισμό και ναζισμό και να λέει μόνο για εθνικό κόμμα
Δεύτερον να τεθούν εκτός κόμματος όλοι οι παράνομοι

Το οποίο ακούγεται ωραίο
Αλλά αφού κρίθηκε και αυτός παράνομος πρέπει να τεθεί και αυτός εκτός κόμματος;

Εκ των υστέρων
Βρήκα και τις θέσεις από άλλο link του κόμματος Έλληνες
Που στα θέματα τα οικονομικά
Σαν κυβερνητικό πρόγραμμα και όχι σαν ιδεολογία
Δεν έχουν σχέση με αυτά που έλεγε η Χρυσή Αυγή για σοσιαλισμός στο Πλαίσιο του εθνικοσοσιαλισμου

Πολλά εκ των οποίων θα υποστήριζαν τα περισσότερα κόμματα
Αρκετά γενικότητες και ευχολόγια
Και φυσικά δεν ξέρουμε το συνολικό κόστος

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
ξεφτίλα κωλόγερε ανωμαλε που στηνεις καρτερι εξω απο τα τσοντοσινεμά
Διχασμένη προσωπικότητα
Πού βρίζεις τη Νέα Δημοκρατία αλλά την ψηφίζεις στο κρυφό γκάλοπ του Ιουνίου του 22
Κοπρολαλε που βρίζεις ακατάσχετα επειδή σε αποκάλυψα
Σε γράφω κανονικά

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Και τις έχω βάλει

Ήθελα να δω λοιπόν η θέση του Κασιδιάρη πόσο διαφέρουν η συμφωνούν με τις θέσεις της χρυσής αυγής

Δεν είναι σαφές για μένα από αυτά που λέει αν ο Κασιδιάρης επιμένει η όχι στις θέσεις της χρυσής αυγής για το θέμα το σοσιαλιστικών θέσεων του εθνικοσοσιαλισμού
Όπως η Χρυσή Αυγή

Πρώτον προτείνει να απορριφθεί οποιαδήποτε σχέση με φασισμό και ναζισμό και να λέει μόνο για εθνικό κόμμα

Το οποίο ακούγεται ωραίο

Εκ των υστέρων
Δεν έχουν σχέση με αυτά που έλεγε η Χρυσή Αυγή για σοσιαλισμός στο Πλαίσιο του εθνικοσοσιαλισμου

αλλα ενδιαφεροντα στη ζωη σου εκτος απ τον κασιδιαρη εχεις τυπε? :think:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Όχι, δίκη έγινε και καταδικάστηκε.
Φυλακισμένος είναι.
Προφυλάκιση υπάρχει πριν τη δίκη, μετά είτε έξω είτε μέσα.
Ναι και τι φάση είναι αυτή? Ο νόμος τον θεωρεί αθώο αφού έχει κάνει έφεση και μπορεί να συμμετέχει στη βουλή?

OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736

Το οποίο ακούγεται ωραίο
Αυτός ισχυρίζεται οτι είναι αθώος και οτι κακώς είναι μέσα , ποιός ξέρει ποιά είναι η αλήθεια.

Απο εκεί και πέρα σε σχέση με την συνέντευξή του που είχα βάλει στην πρώτη σελίδα και δεν λέει πολλά εκεί , έχει και κανάλι στο youtube που και εκεί λέει διάφορα στα βίντεό του.

Και κατα καιρούς έχουν βγεί και στελέχη του κόμματος σε διάφορα κανάλια στο youtube , παράδειγμα εδω

και εδω

Σε αυτό το τελευταίο βίντεο βλέπω ο καλεσμένος πιστεύει οτι θα κατέβουν κανονικά στις εκλογές , θα δείξει.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.841
Πόντοι
6.186
Ακόμα χειρότερο τύπε...άρα όποιος εγκληματίας μπει φυλακή μπορεί να βάλει υποψηφιότητα και αν τον ψηφίσει ο λαός να την γλιτώσει?

Δεν βλέπεις το παράδοξο? Αν δεν ήταν ο κασίδας και ήταν ο Μίχος που εξέδιδε το παιδάκι θα συμφωνούσες?
φίλε δεν συμφωνώ ούτε με τον Κασιδιάρη συζήτηση κάνουμε για τον εκλογικό νόμο, εάν ήταν ο Μιχος δεν θα ασχολούνταν κανείς αλλά το κόμμα του Κασιδιάρη κόβει ψήφους από την ΝΔ, άσε που μπορεί να το δεις κ 3ο κόμμα στις εκλογές, εάν ήταν για 13 βουλευτές δεν ασχολουντουσαν καν πιστεύω! Μην ξεχνάς ότι ο φόβος τους είναι μην προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια γιαυτό κ καθυστερεί η έφεση, στο ευρωπαϊκό δικαστήριο εαν αθωωθεί θα τον δεις να φτάνει μέχρι κ πρωθυπουργός !

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Αυτός ισχυρίζεται οτι είναι αθώος και οτι κακώς είναι μέσα , ποιός ξέρει ποιά είναι η αλήθεια.

Απο εκεί και πέρα σε σχέση με την συνέντευξή του που είχα βάλει στην πρώτη σελίδα και δεν λέει πολλά εκεί , έχει και κανάλι στο youtube που και εκεί λέει διάφορα στα βίντεό του.

Και κατα καιρούς έχουν βγεί και στελέχη του κόμματος σε διάφορα κανάλια στο youtube , παράδειγμα εδω

και εδω

Σε αυτό το τελευταίο βίντεο βλέπω ο καλεσμένος πιστεύει οτι θα κατέβουν κανονικά στις εκλογές , θα δείξει.

Τα βίντεό σου δεν μπορω να τα δω
Ναι αλλά όταν προτείνει στη Χρυσή Αυγή το κάτωθι δεν βάζει

Screenshot_2023-04-08-15-44-12-640_com.android.chrome.jpg
τον εαυτό του μέσα γιατί επειδή δεν είναι παράνομος οριστικά;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.363
Πόντοι
12.756
Και τις έχω βάλει

Όπως η Χρυσή Αυγή

Το οποίο ακούγεται ωραίο

Εκ των υστέρων

ΑΝΩΜΑΛΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
ΑΝΩΜΑΛΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόνο μία φορά θα σου απαντήσω άρρωστε ομαλέ
Screenshot_2023-04-08-01-31-38-715_com.android.chrome.jpg

Ζήτα από το φίλο σου να συνεχίσει την περιγραφή για να μπορέσετε όλοι να τον παίξετε από μακριά
Screenshot_2023-04-08-16-06-25-453_com.android.chrome.jpg

Τούτων λεχθέντων Ο καθένας έχει το δικαίωμα όπως θέλει να τη βρίσκει
Και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν

Τελευταία τροποποίηση:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Προσωπική μου άποψη. Όσο κι αν δεν αρέσουν οι απόψεις του Κασιδιάρη στην πλειοψηφία του λαού (ούτε εμένα μου αρέσουν, προφανώς δε αν τις εγκρίνει μόνο το 3%, δεν τις εγκρίνει το 97%) ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει αν δικαιούται να μπει στη βουλή είναι ο Ελληνικός λαός δια της ψήφου του! Αν δηλαδή τον θέλει το 3+% τότε όχι απλά δικαιούται εισόδου στη βουλή αλλά ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται εκεί! Η δε κυβερνητική άποψη πως για να κατέβει στις εκλογές ένα κόμμα πρέπει να το εγκρίνουν οι ανταγωνιστές του εκτός από κατάπτυστα αντιδημοκρατική είναι τελικά και φαιδρή.

Επί της ουσίας κριτική στις απόψεις του θα κάνω μόνο αν τελικά του επιτραπεί να κατέβει στις εκλογές, τώρα δεν έχει έννοια...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.702
Πόντοι
2.356
Ναι και τι φάση είναι αυτή? Ο νόμος τον θεωρεί αθώο αφού έχει κάνει έφεση και μπορεί να συμμετέχει στη βουλή?
Ρίξε του μια ματιά. Εξαιρετικά ενδιαφέρον και δίνει μία εικόνα του τι θα έπρεπε να γίνει.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Προσωπική μου άποψη. Όσο κι αν δεν αρέσουν οι απόψεις του Κασιδιάρη στην πλειοψηφία του λαού (ούτε εμένα μου αρέσουν, προφανώς δε αν τις εγκρίνει μόνο το 3%, δεν τις εγκρίνει το 97%) ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει αν δικαιούται να μπει στη βουλή είναι ο Ελληνικός λαός δια της ψήφου του! Αν δηλαδή τον θέλει το 3+% τότε όχι απλά δικαιούται εισόδου στη βουλή αλλά ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται εκεί! Η δε κυβερνητική άποψη πως για να κατέβει στις εκλογές ένα κόμμα πρέπει να το εγκρίνουν οι ανταγωνιστές του εκτός από κατάπτυστα αντιδημοκρατική είναι τελικά και φαιδρή.

Επί της ουσίας κριτική στις απόψεις του θα κάνω μόνο αν τελικά του επιτραπεί να κατέβει στις εκλογές, τώρα δεν έχει έννοια...
Η τελευταία παράγραφος
Σαν επιχείρημα στέκει για τις θέσεις του κόμματος και μόνο
Σαν απάντηση όμως στο αν δεν κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη ποιος θα κερδίσει πολιτικά
Δεν στέκει

Γιατί άλλοι θα κερδίσουν πολιτικά αν αυτοί που θα ψήφιζαν Κασιδιάρη έχουν τη λογική του σοσιαλισμός στο Πλαίσιο του εθνικοσοσιαλισμού που είχε η Χρυσή Αυγή
Και άλλοι θα κέρδιζαν πολιτικά
Αν αυτοί που θα τον ψήφιζαν είχαν τη λογική ενός δεξιού εθνικιστικού κόμματος χωρίς τον εθνικοσοσιαλισμό μέσα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Η τελευταία παράγραφος
Σαν επιχείρημα στέκει για τις θέσεις του κόμματος και μόνο
Σαν απάντηση όμως στο αν δεν κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη ποιος θα κερδίσει πολιτικά
Δεν στέκει

Γιατί άλλοι θα κερδίσουν πολιτικά αν αυτοί που θα ψήφιζαν Κασιδιάρη έχουν τη λογική του σοσιαλισμός στο Πλαίσιο του εθνικοσοσιαλισμού που είχε η Χρυσή Αυγή
Και άλλοι θα κέρδιζαν πολιτικά
Αν αυτοί που θα τον ψήφιζαν είχαν τη λογική ενός δεξιού εθνικιστικού κόμματος χωρίς τον εθνικοσοσιαλισμό μέσα
Έχω άποψη γι' αυτό αλλά δεν είναι η ουσία, η ουσία είναι ότι η απαγόρευση της καθόδου του εν λόγω κόμματος φαλκιδεύει την αστική δημοκρατία.
Επειδή με ρώτησες ωστόσο νομίζω πως το κόμμα Κασιδιάρη δεν κόβει ούτε μια ψήφο από την Ν.Δ. δηλαδή αν δε κατέβει κανείς από όσους θα το ψήφιζαν δεν θα ψηφίσει Ν.Δ. Κάποιοι λίγοι μπορεί από αντίδραση (λογική την βρίσκω) να ψηφίσουν και σύριζα)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
για να καθεται το κατ εξοχην κομμα εξουσιας στην ελλαδα να αναλωνεται τα στελεχη και τα καναλια του με κασιδιαρη ολη μερα, να γινεται ρομπα με παρεμβαση στη δικαιοσυνη ειναι μυστηριο τι κρυβεται απο πισω

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
αλλα ενδιαφεροντα στη ζωη σου εκτος απ τον κασιδιαρη εχεις τυπε? :think:
Έχεις δίκιο στο ότι τα τελευταία αρκετά μηνύματα μου αναφέρονται μόνο στο θέμα Κασιδιάρη
Από θέμα πολιτικής όμως
Αν διαβάσεις πριν από αυτά τα μηνύματα έχω πάρα πολλά για το δυστύχημα στα Τέμπη
Πολλά για το Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολλά για το γκάλοπ εκλογών
Πολλά για τις εκλογές 2023

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
για να καθεται το κατ εξοχην κομμα εξουσιας στην ελλαδα να αναλωνεται τα στελεχη και τα καναλια του με κασιδιαρη ολη μερα, να γινεται ρομπα με παρεμβαση στη δικαιοσυνη ειναι μυστηριο τι κρυβεται απο πισω
Η εμμονικότητα του Κούλη και μόνο κρύβεται θεωρώ διότι ο Κούλης νομίζει πως οι απόψεις του είναι εξ ορισμού σωστές.
Κι η υπόσχεση που έχει δώσει στις Βρυξέλλες πως "θα σβήσει την ακροδεξια", μόνο που θα υπέθετε κανείς ότι στις δημοκρατίες αυτό γίνεται πολιτικά κι όχι νομοθετικά.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Έχω άποψη γι' αυτό αλλά δεν είναι η ουσία, η ουσία είναι ότι η απαγόρευση της καθόδου του εν λόγω κόμματος φαλκιδεύει την αστική δημοκρατία.
Επειδή με ρώτησες ωστόσο νομίζω πως το κόμμα Κασιδιάρη δεν κόβει ούτε μια ψήφο από την Ν.Δ. δηλαδή αν δε κατέβει κανείς από όσους θα το ψήφιζαν δεν θα ψηφίσει Ν.Δ. Κάποιοι λίγοι μπορεί από αντίδραση (λογική την βρίσκω) να ψηφίσουν και σύριζα)
Δεν σου βάζω τη δικιά μου θέση που δεν ξέρω τι θα ψηφίσουν

Αλλά άλλου φιλου που είναι αντίθετη με τη δικιά σου

Δεν προτεινω σε κανεναν κανενος χωρου να ψηφισει τιποτα. Απλα επισημαινω για πολλοστη φορα οτι η πλειοψηφια των απογοητευμενων οπαδων του κασιδιαρη και του βελοπουλου, δεν θα ψηφισουν ΚΚΕ γιατι ειναι παντελως αντιθετο στις αποψεις τους, αντιθετα με την ΝΔ που οσα στραβα και να εχει, συμβαδιζει εστω και σε ελαχιστα με τα πιστευω τους. Μιλας ελληνικα;

Θα είχε ενδιαφέρον ένα γκάλοπ που θα είχε αυτή την ερώτηση
Τι θα ψηφίσετε
Κασιδιάρη κανελλόπουλο
Αν δεν επιτραπεί είσοδος αυτού του κόμματος στις εκλογές τι θα ψηφίσετε;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ο.κ. αλλά με πας στο δικό σου σκεπτικό όταν σου λέω ότι ΔΕΝ είναι αυτή η ουσία! Η ουσία είναι αν έχει δικαίωμα ο καθένας να κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς την έγκριση των πολιτικών του αντοπάλων και η απάντηση θεωρώ ότι είναι αυτονόητα θετική, ακόμα και για κάποιον φιλοκυβερνητικά προσκείμενο.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Ο.κ. αλλά με πας στο δικό σου σκεπτικό όταν σου λέω ότι ΔΕΝ είναι αυτή η ουσία! Η ουσία είναι αν έχει δικαίωμα ο καθένας να κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς την έγκριση των πολιτικών του αντοπάλων και η απάντηση θεωρώ ότι είναι αυτονόητα θετική, ακόμα και για κάποιον φιλοκυβερνητικά προσκείμενο.
Πρέπει να εφαρμόζεται το άρθρο του Συντάγματος;
Κι αν ναι ποιος θα το κρίνει;
Screenshot_2023-04-08-16-50-34-246_com.android.chrome.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
φίλε δεν συμφωνώ ούτε με τον Κασιδιάρη συζήτηση κάνουμε για τον εκλογικό νόμο, εάν ήταν ο Μιχος δεν θα ασχολούνταν κανείς αλλά το κόμμα του Κασιδιάρη κόβει ψήφους από την ΝΔ, άσε που μπορεί να το δεις κ 3ο κόμμα στις εκλογές, εάν ήταν για 13 βουλευτές δεν ασχολουντουσαν καν πιστεύω! Μην ξεχνάς ότι ο φόβος τους είναι μην προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια γιαυτό κ καθυστερεί η έφεση, στο ευρωπαϊκό δικαστήριο εαν αθωωθεί θα τον δεις να φτάνει μέχρι κ πρωθυπουργός !
Για να φτάσει να γίνει πρωθυπουργός πρέπει να τον ψηφίσει η πλειοψηφία του λαού..πραγματικά πιστεύεις ότι η πλειοψηφία του λαού θέλει τον κασιδιάρη? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom