Για θύμισε μου όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ρατσιστικό έγκλημα; Πραγματικά ρατσιστικό. Όπως πχ στη Γερμανία που καίνε τους Τούρκους στα σπίτια τους ή την Αμερική που τους εκτελούν εν ψυχρώ αν είναι μαύροι.
ΜΗΔΕΝ. Είναι τόσο λίγα που είναι σαν να μην υπάρχουν. Και δεν είμαι καν μικρός στην ηλικία. Προ 10+ χρόνια σκότωσαν έναν τύπο για μια βιντεοκάμερα. Πόσα εγκλήματα αντεκδίκησης έγιναν; Ο άλλος άφησε φυτό την κοπέλα στην Πάρο.
Για την Μπίκα στη Θεσσαλονίκη γίνεται της πουτάνας εδώ και ενάμιση χρόνο. Για τον Γρηγορόπουλο κάθε χρόνο καίνε την Αθήνα.
Φίλε μου ρατσισμός μπορεί να υπάρχει αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ και τους λοβοτομημένους. Ειδικά στις μικρές πόλεις ο κόσμος ζει μια χαρά. Υπάρχουν "γίδια" όπως στη Μανωλάδα αλλά σε γενικές γραμμές οι ξένοι ζουν μια χαρά. Αν δε είναι και χρόνια εδώ τότε ενσωματώνονται πλήρως. Πχ δες σε λίγες εβδομάδες πόσα Αλβανάκια θα περάσουν στην τριτοβάθμια. Θα πάθεις ΣΟΚ.
τυπε εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα. Το οτι καποιοι αλλοδαποι εγκληματουν, δεν συνιστα δικαιολογια για αυθαιρετα αντιποινα προς αγνωστους. Δηλαδη αν ενας ελληνας στο Λονδινο σκοτωσει εναν Αγγλο, σου φαινεται λογικο και δικαιο οι Αγγλοι να βγουν με τα οπλα στα χερια να κυνηγανε ολους τους Ελληνες του Λονδινου;
γιατι να παθω σοκ για την εισαγωγη στα παν/μια; τα "αλβανακια" γεννηθηκαν ελλαδα, μεγαλωσαν ελλαδα, διδαχθηκαν "ελλαδα", και εγραψαν στις εξετασεις καλυτερα απο τα ελληνακια. Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αμα ο ελληνας εχει στρωμενη δουλεια απο τον πατερα του και δεν ψηνεται να μπει πανεπιστημιο δεν φταιει ο αλβανος που διαβασε.
Τωρα για τα εγκληματα που κανεις τον κινεζο, αληθεια, βαριεμαι να κατσω να στα ταισω ενα ενα. Γκουγκλαρε εγκληματα χρυσης αυγης, θα βρεις μπολικες επιβεβαιωμενες επιθεσεις, καποιες που ετυχε να επιβιωσει το θυμα (πχ. ψαραδες περαμα), και αλλες που δεν επιβιωσε (πχ. λουκμαν, φυσσας).
Επειδη βλεπω οτι θελεις και επιμενεις -με το γαντι- να ξεπλυνεις τους φασιστες, θα σταματησω τη συζητηση εδω, πριν περασουμε στους χαρακτηρισμους γιατι δεν απεχουμε και πολυ. Εσυ να λες στον εαυτο σου οτι η ΧΑ ουδεμια σχεση με ρατσισμο και ναζισμο ειχε