Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
2 κομματα που εξουσιασαν την Ελλαδα τα τελευταια 40 χρονια εφτασαν το δημοσιο και ιδιωτικο χρεος στα 600 δις το μεγαλυτερο στον πλανητη ως προς το ΑΕΠ, χωρις καν να φτιαξουν υποδομες, νοσοκομεια , τρενα...

Η χωρα πτωχευσε τα στελεχη τους εγιναν πλουσιοι η πολυ πλουσιοι (μητσοτακηδες)

οι νεοι Ελληνες εχοντας τον βραχνα του χρεους μεταναστευουν και η ντοπια ολιγαρχια τους αντικαθιστα με "φθηνους" ασιατες

ευτυχως ομως ο κασι μπηκε φυλακη κι ετσι δεν τους ενοχλει στο θεαρεστο εργο τους :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Προσωπικα δεν πρόλαβα επταετία και δεν γνωρίζω τι φάση ήταν γιατί είμαι το 1981 γεννηθείς...
Αλλά αν κρίνω από τους πολέμιους της το τι σόι άνθρωποι είναι πολιτικούς εννοώ για να μην παρεξηγηθω
μάλλον είχαν βάλει σε αρκετούς τομείς τα πράγματα στην θέση τους και στεναχώρησαν πολλά παράσιτα άρα
έπρεπε να φύγουν...
Πάρε και δες μια απλή ματιά μόνο ρίξε εκτός κάποιων πραγματικά ιδεολόγων που τους βγάζω το καπέλο
και ας μην είμαι αριστερός τι πάστα ανθρώπων κατηγορούσε τους δικτάτορες...
Είναι ακριβώς οι ίδιοι που μας έχουν φέρει στο σημείο που είμαστε τώρα..
Δεν είμαι χουντικός υπόψιν..
Απλώς θέλω να βλέπω και να λέω τα πράγματα ξεκάθαρα.
Φιλικά πάντα.
Αν κάτσεις και μελετήσεις σοβαρά και με ποικιλία πηγών τις πράξεις της Χούντας θα αναπολήσεις γρήγορα την διεφθαρμένη δημοκρατία.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Τι προτεινεις τύπε? Να αφησουμε τον Κασιδιαρη και να αποκλεισουμε το ΚΚΕ?
Εχουμε αποφασισει σημερα να το ριξουμε στις μαλακιες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν βλεπω κατι αστειο
Να εφαρμοστει το Συνταγμα
Το οποιο σημαινει αυτοματο αποκλεισμο του ΚΚΕ χωρις να χρειαζεται και καμια φωτογραφικη τροπολογια

Μα "δημοκρατης" ανθρωπος και αρνεισαι την εφαρμογη του Συνταγματος?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
δεν χρειάζεται να είναι υποψήφιος, για να αποκλειστεί το κόμμα,
αρκεί η κρίση του ΑΠ ότι έχει καταδικασθεί η "πραγματική ηγεσία του κόμματος"
Είχε πριν λίγο στις ειδήσεις του Αντένα τον Αλεβιζάτο, ο οποίος έλεγε ότι το Σύνταγμα δεν απαγορεύει σε φασίστες να πολιτεύονται. Το θέμα είναι ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούσε τάγματα εφοδου, είπε. Αλλά δεν είπε κάτι περισσότερο, ως προς το αν επιτρέπεται η απαγόρευση ή όχι.
Εναν ακόμα καθηγητή πολιτικών επιστημών, νομίζω, που είπε ότι ο χαρακτηρισμός εγκληματική οργάνωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απαγόρευση, μονον αν καταδικαστούν τελεσίδικα σε Γ' βαθμό.
Ίσως σε αυτό πατήσει ο Κανελλόπουλος.
Και το βλήμα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, να μας λέει ότι η κυβέρνηση θα αλλάζει το νόμο, ανάλογα με το τί χαρτιά θα παρουσιαζουν οι υποστηρικτές Κασιδιάρη.

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.157
Πόντοι
371
Χώμα και φτυάρι στον κάθε Κασιδιάρη και έναν μεγάλο λάκο για τον Μιχαλολιάκο και ενα βαθύ πηγάδι για κάθε ένα Λιγνάδη.

Αυτό το σύνθημα έπρεπε να το φωνάζουμε κάθε κυριακή σε όλα τα γήπεδα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
αμα απαγορευτει στις πρωτες εκλογες στις δευτερες θα κατεβει το κομμα χωρις τον κασι, θα τσιμπησει το 3% και παλι αυτοδυναμια γιοκ :alivedick:

γι αυτο μπορει να μαζεψει πασοκους και βελοπουλους απο τις πρωτες εκλογες, να μην χασουν την κουταλα :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Είχε πριν λίγο στις ειδήσεις του Αντένα τον Αλεβιζάτο, ο οποίος έλεγε ότι το Σύνταγμα δεν απαγορεύει σε φασίστες να πολιτεύονται. Το θέμα είναι ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούσε τάγματα εφοδου, είπε. Αλλά δεν είπε κάτι περισσότερο, ως προς το αν επιτρέπεται η απαγόρευση ή όχι.
Εναν ακόμα καθηγητή πολιτικών επιστημών, νομίζω, που είπε ότι ο χαρακτηρισμός εγκληματική οργάνωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απαγόρευση, μονον αν καταδικαστούν τελεσίδικα σε Γ' βαθμό.
Ίσως σε αυτό πατήσει ο Κανελλόπουλος.
Και το βλήμα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, να μας λέει ότι η κυβέρνηση θα αλλάζει το νόμο, ανάλογα με το τί χαρτιά θα παρουσιαζουν οι υποστηρικτές Κασιδιάρη.
το θέμα είναι (το είπαμε και την Δευτέρα με τον άλεξ) δεν υπάρχει ένδικο βοήθημα.
τα βήματα είναι τα εξής:
1. το κόμμα κάνει δήλωση στον ΑΠ,
2. ο ΑΠ είτε αυτεπαγγέλτως είτε μετά από αναφορά άλλου καλεί το κόμμα να παρουσιάσει τις απόψεις του ενόψει αποκλεισμού,
3. αποκλεισμός.
(εδώ μπορεί να δούμε διάφορα: πορείες, επεισόδια ή γραφικά για να κονομήσουν οι δικηγόροι πχ αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ)

ΜΕΤΑ τις εκλογές
ένσταση στο ΑΕΔ για ακύρωση των εκλογών ή στο δικαστήριο του στρασβούργου για αποζημίωση, επειδή δεν του παρασχέθηκε εγκαίρως δικαστική προστασία.

αμα απαγορευτει στις πρωτες εκλογες στις δευτερες θα κατεβει το κομμα χωρις τον κασι, θα τσιμπησει το 3% και παλι αυτοδυναμια γιοκ :alivedick:

γι αυτο μπορει να μαζεψει πασοκους και βελοπουλους απο τις πρωτες εκλογες, να μην χασουν την κουταλα :confused:
δεν έχει σημασία, ο ΑΠ θα κρίνει ότι αυτός είναι η πραγματική ηγεσία = πάλι αποκλεισμός

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Χώμα και φτυάρι στον κάθε Κασιδιάρη και έναν μεγάλο λάκο για τον Μιχαλολιάκο και ενα βαθύ πηγάδι για κάθε ένα Λιγνάδη.

Αυτό το σύνθημα έπρεπε να το φωνάζουμε κάθε κυριακή σε όλα τα γήπεδα.

Σκατα στον καθε αντιφα
Πρεπει να φωναζουνε

Το αλλο το γιδι ουρλιαζει για τον γλιτσα τον γλιναδη ενω τους μαζικοτερους βιασμους με εκατομμυρια ανηλικα μεσα τους εκαναν τα σκουπιδια οι κομμουνιστες την δεκαετια του 40 σε γερμανια πολωνια ουκρανια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Γιατί χαζός είμαι να το κάνω? ή θα πάω σε συγκέντρωση κομμουνιών να τους πω ότι είναι γενοκτόνοι και σκότωσαν πολλαπλάσιους από τον χίτλερ? ή θα πάω σε συγκέντρωση συριζοάπλυτων να τους πω ότι είναι χρήσιμοι ηλίθιοι του σόρος που δε βγάζουν φράγκο όπως τα αφεντικά τους από τη διακίνηση των λάθρο.

Γενική φιλοσοφική συζήτηση κάνουμε επειδή έχει συννεφιά για το καθεστώς που παριστάνει τη "δημοκρατία". Λες και θα πείσει κανένας κανέναν
Ούτε καν με ενδιαφέρει το θέμα πρακτικά αφού δε θα ψηφίσω στην παραστασούλα τους. Καλύτερα να ψηφίσω στο mr malakas 2023 :tooth:
Αν δεν ψηφίσεις είναι σαν να το ρίχνεις στην νδ η τον ΣΥΡΙΖΑ...οποίος βγει πρώτος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Προσωπικα δεν πρόλαβα επταετία και δεν γνωρίζω τι φάση ήταν γιατί είμαι το 1981 γεννηθείς...
Αλλά αν κρίνω από τους πολέμιους της το τι σόι άνθρωποι είναι πολιτικούς εννοώ για να μην παρεξηγηθω
μάλλον είχαν βάλει σε αρκετούς τομείς τα πράγματα στην θέση τους και στεναχώρησαν πολλά παράσιτα άρα
έπρεπε να φύγουν...
Πάρε και δες μια απλή ματιά μόνο ρίξε εκτός κάποιων πραγματικά ιδεολόγων που τους βγάζω το καπέλο
και ας μην είμαι αριστερός τι πάστα ανθρώπων κατηγορούσε τους δικτάτορες...
Είναι ακριβώς οι ίδιοι που μας έχουν φέρει στο σημείο που είμαστε τώρα..
Δεν είμαι χουντικός υπόψιν..
Απλώς θέλω να βλέπω και να λέω τα πράγματα ξεκάθαρα.
Φιλικά πάντα.
Εγώ είμαι μικρότερος από εσένα. Δεν έχω ζήσει καμία επταετία αλλά δεν χρειάζεται να ζήσω για να πιστέψω ότι η χειρότερη δημοκρατία είναι καλύτερη από την χούντα και την στέρηση της ελευθερίας. Τα πάντα φυσικά είναι ποιον θα ρωτήσεις..άλλος θα σου πει ότι κοιμόταν με το παράθυρο ανοιχτό...και άλλος θα σου πει ότι επειδή κάποιος είπε ότι είναι κουμουνιστης του έσπασαν το παράθυρο τον τσουβάλιασαν και τον σκότωσαν στο ξύλο στην ασφάλεια...αφού πρώτα του έκαναν φάλαγγα.

Είναι ενδιαφέρον να ακούσεις μαρτυρίες ανθρώπων που βασανίστηκαν από την χούντα...να δεις ποσό ''άνθρωποι" 'ήταν οι χουντικοί.

Τα πράγμα είναι πολύ ξεκάθαρα...αν σήμερα είχαμε χούντα δεν θα υπήρχε αυτό το φόρουμ για να εκφράσεις την άποψη σου. Αν είσαι διατεθημένος να ανταλλάξεις την ελευθερία σου για ένα κομμάτι ψωμί....

Εδώ και δεκαετίες τρώμε έντομα(καρμίνιο,κοχενίλη κτλ)ακόμα και στα λουκάνικα.
κάτι ξέρουν τελικά οι βίγκαν λεσβίες :confused::confused::confused::confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Όταν αποχαιρέτησε το γιό τους, λίγο πριν την εκτελέσουν οι κομμουνιστές, στο κράτος της δεξιάς ....
στο κράτος της δεξιάς;
στους φιλιάτες ναι η δεξιά ήταν. Αλλά στο Λιά
έχεις πάει στο Λιά;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
το θέμα είναι (το είπαμε και την Δευτέρα με τον άλεξ) δεν υπάρχει ένδικο βοήθημα.
τα βήματα είναι τα εξής:
1. το κόμμα κάνει δήλωση στον ΑΠ,
2. ο ΑΠ είτε αυτεπαγγέλτως είτε μετά από αναφορά άλλου καλεί το κόμμα να παρουσιάσει τις απόψεις του ενόψει αποκλεισμού,
3. αποκλεισμός.
(εδώ μπορεί να δούμε διάφορα: πορείες, επεισόδια ή γραφικά για να κονομήσουν οι δικηγόροι πχ αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ)

ΜΕΤΑ τις εκλογές
ένσταση στο ΑΕΔ για ακύρωση των εκλογών ή στο δικαστήριο του στρασβούργου για αποζημίωση, επειδή δεν του παρασχέθηκε εγκαίρως δικαστική προστασία.
Σε ένα υποθετικό σενάριο όπου ο Κανελλοπουλος κατεβαίνει μόνος του, παίρνει την έγκριση και μετά βγαίνει ο Κασιδιάρης και με δημόσια δήλωση στηρίξει, τι γίνεται;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Σε ένα υποθετικό σενάριο όπου ο Κανελλοπουλος κατεβαίνει μόνος του, παίρνει την έγκριση και μετά βγαίνει ο Κασιδιάρης και με δημόσια δήλωση στηρίξει, τι γίνεται;
Πολύ μακρινό για προβλέψεις τύπε. Στην ελλάδα είσαι .

Μου αρέσει που το έχουν σίγουρο , ότι επόμενη κυβέρνηση θα είναι πάλι η ΝΔ. Και μόνη της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σε ρωταω αν εισαι νομικος ωστε να γνωριζεις να ερμηνευεις το Συνταγμα και να μιλας για αντισυνταγματικοτητες, και μου απαντας βαζοντας το Συνταγμα? Ρε φιλε, πες οτι το θεωρεις "αδικο" γιατι θελεις να τους ψηφισεις, και μην βαζεις το Συνταγμα μπροστα. Ο Αλιβιζατος, ο κορυφαιος συνταγματολογος της χωρας, δεν μιλησε για καμια αντισυνταγματικοτητα. Και οντως δεν υπαρχει καμια. Με το ζορι να μιλαμε για αντισυνταγματικοτητες;? Ο,τι δεν σας αρεσει, πρεπει να ειναι και αντισυνταγματικο?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Σε ρωταω αν εισαι νομικος ωστε να γνωριζεις να ερμηνευεις το Συνταγμα και να μιλας για αντισυνταγματικοτητες, και μου απαντας βαζοντας το Συνταγμα? Ρε φιλε, πες οτι το θεωρεις "αδικο" γιατι θελεις να τους ψηφισεις, και μην βαζεις το Συνταγμα μπροστα. Ο Αλιβιζατος, ο κορυφαιος συνταγματολογος της χωρας, δεν μιλησε για καμια αντισυνταγματικοτητα. Και οντως δεν υπαρχει καμια. Με το ζορι να μιλαμε για αντισυνταγματικοτητες;? Ο,τι δεν σας αρεσει, πρεπει να ειναι και αντισυνταγματικο?
Oτι δεν προβλεπετε στο Συνταγμα ειναι αντισυνταγματικο και
οχι οτι μας αρεσει.
Αυτο που λες ισχυει για το Κουλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε γιατι προβληματιζεσαι τοσο πολυ? Ειπαμε, αυτο το κομμα δεν θα κατεβει. Τελος

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Σε ρωταω αν εισαι νομικος
Εσύ που είσαι ... για πες μας ...

Υπάρχει ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ στην Ελλάδα ;

Για έγκλημα κάποιου ... να είναι συνυπεύθυνοι ... οι συγχωριανοί .... συγγενείς .... γείτονες ... ομόθρησκοι .... ;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Oτι δεν προβλεπετε στο Συνταγμα ειναι αντισυνταγματικο και
οχι οτι μας αρεσει.
Αυτο που λες ισχυει για το Κουλη.
Παμε απο την αρχη. Ποιος το εκρινε αντισυνταγματικο?
Γιατι θεωρεις ικανο τον εαυτο σου να κρινει περι αντισυνταγματικοτητας?
Κανονικοτατα προβλεπεται ο αποκλεισμος κομματων εδω και χρονια. Απλως τωρα υπηρξαν περαιτερω προυποθεσεις. Και καλα κανανε. Εσυ κατσε να μιλας για αντισυνταγματικοτητα, σαν γερος στο καφενειο. Και να εισαι βεβαιος. Οι νεοναζηδες που καιγεσαι να ψηφισεις, δεν θα κατεβουν στις εκλογες. Κι αμα σου αρεσει.

Εσύ που είσαι ... για πες μας ...

Υπάρχει ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ στην Ελλάδα ;

Για έγκλημα κάποιου ... να είναι συνυπεύθυνοι ... οι συγχωριανοί .... συγγενείς .... γείτονες ... ομόθρησκοι .... ;;;
Δεν ξερω τι εννοεις τύπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom