pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
λες να μην του κάνουμε εμείς;αντε μωρη που θες και παρτουζες...δε σου φτανω εγω κι ο παντρεμενος τι αλλο θες ποια,τη βαλεντινα
Πες του οτι δεν θα τον πονέσουμε.
λες να μην του κάνουμε εμείς;αντε μωρη που θες και παρτουζες...δε σου φτανω εγω κι ο παντρεμενος τι αλλο θες ποια,τη βαλεντινα
Μέχρι 9 είναι αίσθημα απο κει και πάνω άστα να πάνε.οι παρτουζες αυτο το καλο εχουνε....γνωριζεις κοσμο
ε δε γινεται με τετοια προσονταλες να μην του κάνουμε εμείς;
Είδες όταν είσαι καλό παιδί.παντως τωρα που μου το λετε μετα το χθεσινο μου φυγανε κ οι αιμορροειδες με σωσατε
κανουμε καλο στην υγεια,ειναι γνωστοπαντως τωρα που μου το λετε μετα το χθεσινο μου φυγανε κ οι αιμορροειδες με σωσατε
Την Αννούλα δεν θα την καλέσετε στην παρτούζα?Πάντως για καλό και για κακό να έχετε καβάτζα κι άλλη γυναίκα για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων!
Σαν γιατροί του κόσμου τα γιατρεύουμε όλα.παιδια εχω κ κολληκο του νεφρου...το γιατρευεται κ αυτο?
Σαν γιατροί του κόσμου τα γιατρεύουμε όλα.
ποσο 8ες να το κάνουμε;ΟΛΑ? πωπω ωραια το πουλακι μου που ειναι μικρο θα το μεγαλωσετε?
Αν είναι πάνω απο 30 πόντους να πας σε κτηνίατρο.
Έτσι Έτσι πες τα.σίγουρα είναι αληθινές η ιστορίες της καριόλας. κι εγώ παλιά έχω στείλει ''αληθινές'' προσωπικές μου εμπειρίες σε περιοδικά. σε μία ήμουν παντρεμένη 40άρα που γαμήθηκε άγρια με τον ανηψιό της, σε άλλη 14χρονη που έκανε την πρώτη της παρτούζα, σε άλλη λεσβία που την βίασαν 2 αράπηδες και σε άλλη γαμιάς με πούτσο 25cm (ψέμα, αφού όλοι ξέρουν ότι την έχω 30cm) που ξεκώλιασε μια 16χρονη παρθένα.
τα παιδια ειναι παντα μια ευχαριστη εκπληξη,σταθερη αξια.Την Αννούλα δεν θα την καλέσετε στην παρτούζα?Πάντως για καλό και για κακό να έχετε καβάτζα κι άλλη γυναίκα για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων!
Εσυ να αφήσεις τον κόσμο να γράφει την όποια φαντασίωση του.η μαλακια πεφτει συννεφο παντως με αυτες τις ιστοριες,γραφει ο καθενας οτι παπαρια του κατεβει και περιμενει να το χαψουν
καλα ο μουνιλας ποσα ποστ εφτασε ο ατιμος αλλη δουλεια δεν εχει,επιτιμο μελος θα γινει στο τελοςΈτσι Έτσι πες τα.
στο μπουρναζι;Εσυ να αφήσεις τον κόσμο να γράφει την όποια φαντασίωση του.
Γιατί δεν θα σε πάρουμε στις παρτούζες.