Επισκέπτης
Καλύτερα... "Νέο αντι-ερωτικό blog"...
φαντασου να ηταν [glow=red,2,300]αντι-αισθησιακο[/glow] τι μαλακια θα πεζοταν
αισθηση
Καλύτερα... "Νέο αντι-ερωτικό blog"...
Όπου δεις λαική κοπέλα μέσα είσαι!!φαντασου να ηταν [glow=red,2,300]αντι-αισθησιακο[/glow] τι μαλακια θα πεζοταν
αισθηση
Όπου δεις λαική κοπέλα μέσα είσαι!!
ειειμαιαιαι,της ζωης σου ο εεενας,δεν υπαρχει κανεεενας,καλα ρε το στελαρα εβαλες βαλε το στρατο ρεεεεεεεεεκαλα διαβασα μια παραγραφο....η εχει γινει τωρα κ προνομιο των γυναικων ....το ψεμμα σε ολο το μεγαλειο αντε ρε παραμυθατζουδες αγαμητες που τα πιστευετε κιολας μυθομανεις του κωλου...
Τέτοιος είναι.ειειμαιαιαι,της ζωης σου ο εεενας,δεν υπαρχει κανεεενας,καλα ρε το στελαρα εβαλες βαλε το στρατο ρεεεεεεεεε
ειειμαιαιαι,της ζωης σου ο εεενας,δεν υπαρχει κανεεενας,καλα ρε το στελαρα εβαλες βαλε το στρατο ρεεεεεεεεε
Τέτοιος είναι.
ΕΓΩ Αννούλα ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ (με όλα τα γράμματα κεφαλαία), 1,87 και σε αμφισβητώ ευθέως για όλα όσα γράφεις!
Αν λοιπόν δεν ήρθες εδώ μέσα για να κάνεις διαφήμιση στο blog σου κι αφού είσαι τόοοσο απελευθερωμένη όσο γράφεις... σε προ(σ)καλώ να κανονίσουμε μια παρτουζίτσα με τα μέλη του site εδώ και σε διαβεβαιώ πως μετά... όχι τα πόδια σου δεν θα μπορείς να πάρεις, αλλά ούτε και τα χέρια σου να κουνήσεις για να σκουπιστείς απ' τα ψωλοχύματα που θα στάζεις από παντού...
Τ Ο Λ Μ Α Σ ?
Αντε... γιατί πολλές "απελευθερωμένες" μαζευτήκατε ξαφνικά!!!
,καλα ρε το στελαρα εβαλες βαλε το στρατο ρεεεεεεεεε
Λόγω της φώτο σου σε έχρισα γνήιος εκπρόσωπο των λαϊκών κοριτσιών.τι ειναι λαικουρα δεν το εχω διαβασει...α τοτε να την μελετησω την ιστορια
αντε μωρη που θες και παρτουζες...δε σου φτανω εγω κι ο παντρεμενος τι αλλο θες ποια,τη βαλεντιναεαν γινει κατι τετοιο που δεν θα γινει λεω.....δηλωνω δημοσια υποψηφιοτητα μην με ξεχασετε ε?
Μικρό παιδί σε παρτούζα;εαν γινει κατι τετοιο που δεν θα γινει λεω.....δηλωνω δημοσια υποψηφιοτητα μην με ξεχασετε ε?
κομμωτριες και μουνιλας πλεον πανε σετ.σε συσκευασια δωρουΛόγω της φώτο σου σε έχρισα γνήιος εκπρόσωπο των λαϊκών κοριτσιών.
Λόγω της φώτο σου σε έχρισα [glow=red,2,300]γήινος εκπρόσωπο των λαϊκών κοριτσιών.[/glow]
θελει επιβεβαιωση βρε...Μικρό παιδί σε παρτούζα;
Και αν μπλεχτούν και σε χαλάσουν και σένα τι θα γίνει;
αντε μωρη που θες και παρτουζες...δε σου φτανω εγω κι ο παντρεμενος τι αλλο θες ποια,τη βαλεντινα
θελει επιβεβαιωση βρε...
αυτο δε θα ναι παρτουζα,χαβουζα θα ναιρε παιδια ελατε κ εσεις στην παρτουζα να γνωριστουμε ολοι μαζι εκει μια κ καλη
αυτο δε θα ναι παρτουζα,χαβουζα θα ναι