Νέα

Νέο ερωτικό blog

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SFIXTH_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SFIXTH_28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους και όλες! Αν σας αρέσουν οι ερωτικές ιστορίες με αληθινό περιεχόμενο και να είναι καλογραμμένες θα χαρώ να σας δω στην προσωπική μου σελίδα και φυσικά να διαβάσω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας...

καλή συνέχεια σε όλους

αννα

Επισκέπτης
καλοσ ιρθες ανιθικο βρομεερο και ξεβρακοκεφαλο πορνιδιο στι πορνοπαρεα μας!
εισαι ετοιμοι για τινμεγαλιτερι πορνοδιαστροφι που δεν εχεισ γνορισει ποτε?!
απολαυσε τουσ πραγματικουσ επιβιτορες του bourdela.com και αφισου στουσ τιρανουσ τισ ιδονισ να καλπασουν τα αβισαλεα σου αινστικτα!
καλα πιτσιλισματα στιν ιγρι σου κλειτοριδα μιστρια του σεξ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πρόσεχε μόνο πίτσι μην βγάλει η μύστρια του σεξ κάνα μαρκούτσι από μπροστά και τρέχεις να κρυφτείς... :badair:

OP
OP
S

SFIXTH_28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι 100% γυναικα... αυτο για την τιμη των οπλων!

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Επιτέλους και μία γυναίκα στο site. Χαρά μας και τιμή μας που σε έχουμε μαζί μας. Καλώς ήλθες γλυκιά μου......

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ειμαι 100% γυναικα... αυτο για την τιμη των οπλων!

Αυτό κατά καιρούς το έχουν δηλώσει εδώ πολλές... αλλά μόνον όσες πόζαραν το απέδειξαν!
Αφού λοιπόν είσαι τόσο απελευθερωμένη όσο γράφεις... σε προ(σ)καλώ για φωτογράφιση! Τολμάς?

Επισκέπτης
Αυτό κατά καιρούς το έχουν δηλώσει εδώ πολλές... αλλά μόνον όσες πόζαραν το απέδειξαν!
Αφού λοιπόν είσαι τόσο απελευθερωμένη όσο γράφεις... σε προ(σ)καλώ για φωτογράφιση! Τολμάς?

συμφωνω απολυτως!!!!!
αν ειναι οντως γυναικα και ειναι αληθεια ολα οσα λεει ετσι πρεπει να γινει και οχι
απλα αυτο το μπλογκ να ειναι μια αφορμη για καμια διαφημισουλα.....

gimeros

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς ήρθες στην παρέα, αλλά καλό θα είναι να λες την αλήθεια. Οι ιστορίες που δημοσιεύεις ήταν από ένα σιτε που είχε το όνομα "ερωτικές ιστορίες". Αυτά προς πληροφόρηση.
Πάντως συνέχισε να της δημοσιεύεις, είναι πολύ καλές. Και αν έχεις δικές σου εμπειρίες μπορείς να τις γράψεις.
Να περνάς καλά και...ερωτικά.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Επιτέλους και μία γυναίκα στο site.

ΔΕΝ είναι η μόνη, έχουμε αρκετές!
Αν και κατά καιρούς διάφοροι δήλωσαν "γυναίκες" αλλά ουδέποτε τόλμησαν να το αποδείξουν... και τελικά εξαφανίστηκαν!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αντε με το καλό το blog σου να γίνει βιβλίο και
εσύ να δίνεις συνεντευξεις σε προοδευτικές φυλλάδες

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αντε με το καλό το blog σου να γίνει βιβλίο και
εσύ να δίνεις συνεντευξεις σε προοδευτικές φυλλάδες

Αυτο πολλες το προσπαθησαν... ΜΙΑ το καταφερε και οι υπολοιπες ζουν με τη φαντασιωση οτι θα την  φτασουν.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΜΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ!
ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ SITE ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΖΩ, ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΟΜΑΙ!

ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ! ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ!@!!
καλημερα καταρχην μη γραφεις με κεφαλαια..δευτερον..δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι..αρα ουτε ολοι οι αντρες...τριτον δεν αμφιβαλλουμε οτι θελει κοτσια και πολλες τα εχουν  τεταρτον μην αρχισεις αντιπαραθεσεις (ετσι και αλλοιως μονο για διαφημιση μπηκες)γιατι δεν θα βγαλεις ακρη και πεμπτο και τελευταιο καλημερα. :) :)

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΜΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ!
ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ SITE ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΖΩ, ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΟΜΑΙ!

ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ! ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ!@!!

Κρίμα γιατί πολλοί σε καλοδεχτήκαμε εδώ πέρα. Δεν αμφιβάλαμε για κάτι από ότι γράφεις και τολμάς και το κάνεις.Μπράβο σου, αλλά μη μας τη λες και από πάνω !!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Eίμαι 100% γυναίκα... Οι ιστορίες είναι δικές μου και είναι δημοσιευμένες σε πολλά site... δικαίωμά μου είναι να τις ζω, να τις γράφω και να το παινεύομαι!
Είμαι 28 ετών. Είμαι 1,81 (δυστυχώς) με μαύρα μακριά μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια, γυμνάστρια στο επάγγελμα, πρώην αθλήτρια. Κατά γενική ομολογία έχω ένα σώμα που «φυσάει»...

ΕΓΩ Αννούλα ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ (με όλα τα γράμματα κεφαλαία), 1,87 και σε αμφισβητώ ευθέως για όλα όσα γράφεις!
Αν λοιπόν δεν ήρθες εδώ μέσα για να κάνεις διαφήμιση στο blog σου κι αφού είσαι τόοοσο απελευθερωμένη όσο γράφεις... σε προ(σ)καλώ να κανονίσουμε μια παρτουζίτσα με τα μέλη του site εδώ και σε διαβεβαιώ πως μετά... όχι τα πόδια σου δεν θα μπορείς να πάρεις, αλλά ούτε και τα χέρια σου να κουνήσεις για να σκουπιστείς απ' τα ψωλοχύματα που θα στάζεις από παντού...
Τ Ο Λ Μ Α Σ ?
Αντε... γιατί πολλές "απελευθερωμένες" μαζευτήκατε ξαφνικά!!!

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Καλύτερα... "Νέο αντι-ερωτικό blog"...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ΕΓΩ Αννούλα ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ (με όλα τα γράμματα κεφαλαία), 1,87 και σε αμφισβητώ ευθέως για όλα όσα γράφεις!
Αν λοιπόν δεν ήρθες εδώ μέσα για να κάνεις διαφήμιση στο blog σου κι αφού είσαι τόοοσο απελευθερωμένη όσο γράφεις... σε προ(σ)καλώ να κανονίσουμε μια παρτουζίτσα με τα μέλη του site εδώ και σε διαβεβαιώ πως μετά... όχι τα πόδια σου δεν θα μπορείς να πάρεις, αλλά ούτε και τα χέρια σου να κουνήσεις για να σκουπιστείς απ' τα ψωλοχύματα που θα στάζεις από παντού...
Τ Ο Λ Μ Α Σ ?
Αντε... γιατί πολλές "απελευθερωμένες" μαζευτήκατε ξαφνικά!!!
χαχαχα ελα ρε και εγω 1 87 ειμαι πρεπει να το λεω...η αννουλα θα χει κανα καυλι σαν του οφορικουε νομιζω....τραβελια με προσοντα... :2funny: :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Μηπως φοβομαστε τις απελευθερωμενες γυναικες??  :think: :Sπαιδια ασ χαρουμε τις ιστοριες...χαλαρα!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom