Νέα

Νεκρός ο Σεργιανόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagoudakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε φιλε το 1ο η το τελευταιο εγκλημα ειναι?δε ζουμε σε αγκελικα πλασμενο κοσμο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι μας
Δεν είπα αν είναι το πρώτο ή το τελευταίο!Είπα πολύ απλά ότι κάτι τέτοια ανθρωποειδή θα πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή μέχρι να ψοφήσουν!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Δεν είπα αν είναι το πρώτο ή το τελευταίο!Είπα πολύ απλά ότι κάτι τέτοια ανθρωποειδή θα πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή μέχρι να ψοφήσουν!
δε διαφωνουμε.και πολλοι ακομα που δε χρησιμοποιουν μαχαιρια

Επισκέπτης
γιΑ να πω την αληθεια ,απο τη πρωτη στιγμη ,κατι τετοια υποπτευθηκα οτι εγινε.γιατι ηταν λιγο πολυ γνωστες οι σ...προτιμησεις του εν λογω ταλαντουχου ηθοποιου.παρολα αυτα,ως ηθοποιος ηταν μεγαλο ταλεντο.θυμιζει καπως τη ταινια 'ο αγγελος'

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Πολύ κρίμα που πέθανε έτσι ένας άνθρωπος...Οκ, μπορει να έπαιρνε ναρκωτικά, να είχε "περίεργες" παρέες (απ'ότι λένε τουλάχιστον), αλλά αυτά δεν δικαιολογούν ένα τέτοιο θάνατο.Αν κάποιος πήγαινε σπίτι μια βίζιτα (γυναίκα)κι αυτή τον σκότωνε, θα έλεγε κανείς ότι "...εμ εκει που έμπλεξε..." ? Τι να πω, μακάρι κάποιος να είδε κάτι. Καποιος ας μιλήσει.Η ώρα που λένε ότι μάζεψε τον δολοφόνο του (άν εγινε έτσι βέβαια) δεν ήταν μετά τις 22:00-23:00.Και τέτοια εποχή κυκλοφορεί αρκετός κόσμος έξω. Άραγε κανείς δεν είδε τίποτα?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Λοιπον κυριε σοβαρουλη(σοβαρος που συγκρινει το Χιτλερ με το Σεργιανοπουλο,ας γελασω),αν δεν εχεις αλλες ασχολιες και θες να 
βρισεις ενα πεθαμενο στο ιντερνετ βριστον,χεστηκα!!
Αλλα τουλαχιστον ασε να περασουν μερικες μερες απο το θανατο του,ετσι για το γαμω το..για να παμε στο φεγγαρι..
Σοβαρούλης δεν είμαι , μάλλον ρεαλιστούλης θα έλεγα και τρομερά ειλικρινούλης σε βαθμό παρεξηγήσεως - πολύ το γουστάρω(chic)... :2funny:

Εγώ δεν βρίζω. Απλά πιστεύω οτί όλοι είμαστε αντικείμενο κριτικής , εφόσον δρούμε δημόσια. Ιδίως όταν το διατυμπανίζουμε ,βλ. ηθοποιούς,μοντέλες,μαϊντανοί κλπ.
Και ναι οποιοσδήποτε είναι συγκρίσιμος με οποιονδήποτε , εφόσον όλοι -ελπίζω- είμαστε έλλογα δίποδα.
Αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις δεν τρέχει και τίποτα σπουδαίο. Σε διαβεβαιώνω οτί ζεις σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον σου...

Για μένα ο κύριος αυτός ήταν αρνητικό πρότυπο είτε ζωντανός είτε νεκρός , τι να κάνουμε ... νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα να έχω γνώμη...

Αν χέστηκες να σκουπιστείς ... έτσι σοβαρούλη μου ???

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ κρίμα που πέθανε έτσι ένας άνθρωπος...Οκ, μπορει να έπαιρνε ναρκωτικά, να είχε "περίεργες" παρέες (απ'ότι λένε τουλάχιστον), αλλά αυτά δεν δικαιολογούν ένα τέτοιο θάνατο.Αν κάποιος πήγαινε σπίτι μια βίζιτα (γυναίκα)κι αυτή τον σκότωνε, θα έλεγε κανείς ότι "...εμ εκει που έμπλεξε..." ?

δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον φιλο...
παντως το θεμα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο... του στυλ,βρηκε μια παρεα και τον δολοφονησε...
το μυαλο μου παει εκει που παει και το μυαλο των πιο υποψιασμενων,εκει που αναφερεται και το δημοσιευμα του blog στο τελος του...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
για παρτη σου σεσημασμενε φλωροπουστα..
Στίχοι: Νίκος Βουρλιώτης
Μουσική: Μιχάλης Παπαθανασίου & Τάκης Μπουγάς
Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Μαζωνάκης & Goin'Through ( Ντουέτο )

Έβαλα γιά πρώτη μου φορά,
κάποιο στοίχημα μεγάλο
πως εκεί που μεγαλώσαμε,
έχουμε μάθει κάτι άλλο.

Έχουμε μάθει από το σχολείο,
όχι μόνο να μετράμε,
τα παιδιά στη γειτονιά μου
έχουνε μάθει ν'αγαπάνε.

Αν ακούσεις κάποιες φωνές
το βράδυ μες τα όνειρά σου,
τότε θυμήσου την πλατεία
στη παλιά τη γειτονιά σου
ή την αλάνα με τις πέτρες
λίγο πιό πάνω απ'τη Θηβών,
αυτή που τώρα έχει γίνει
εργοστάσιο παιχνιδιών.

Θυμάμαι κι άλλα πολλά,ταξίδια
και την καλύτερη κρυψώνα,
με τα ποδήλατα κρυφά απ'την
Αγία Βαρβάρα στη Δραπετσώνα.
Στον Αϊ Διονύση έχω μεθύσει
με δυό φίλους μιά Τετάρτη,
γιά μιά γκόμενα καλή
που τελικά μου βγήκε σκάρτη.

Μεγαλώνω και ξεχνώ
μόνο τους κακούς ανθρώπους.
Όσους μιλούσαν με βρισιές,
γιατί ποτέ δε μάθαν τρόπους.
Μα ποτέ μου δε ξεχνώ
τη παλιά τη γειτονιά μου,
γιατί στο παγκάκι της πλατείας
έχω χαράξει τα όνειρά μου.

Θέλω να γυρίσω στα παλιά.
Θέλω την παλιά μου γειτονιά.
Θέλω να γυρίσω να σε βρώ,
ένα βράδυ είναι αρκετό.

Πάω μιά βόλτα στα παλιά,
στη Νίκαια,στη Κοκκινιά
θα πιώ κρασί και θα μεθύσω,
στον Πειραιά θα ξενυχτήσω.
Μεγάλωσα,νοστάλγησα
αυτά που πίσω άφησα.
Καρδιά μου είσαι μόνη,
το βράδυ αυτό με λιώνει.
καλα ξεκινησε ο βουρλιωτης αλλα το γαμησε στην πορεια...δες αυτο...

Στίχοι: B.D Foxmoor
Μουσική: B.D Foxmoοr
Πρώτη εκτέλεση: Active Member

Ναι, και δε με νοιάζει να 'ρθείς
μικρέ πολιτικάντη να πας να γαμηθείς
εδώ δεν χωράν μυστικά
γυμνή είσαι αλήθεια αν θα φτάσεις δυτικά.
Κι αν δεν μπορείς λόγω ντροπής
τότε όπως πάντα στο δρόμο θα χαθείς
και εγώ θα φτιάξω άλλη
ντυμένη με το μαύρο μου το χάλι.
Να περιμένει στημένη στο ποτάμι
για λίγο αγάπη ζεστασιά κι ας πάει χαράμι
κι αν δεν τη βρει ως την αυγή
ρε θα ζητήσω από τον ήλιο να μη βγει.
Έτσι απλά με τσαμπουκά ξαναμανά
θα την βγάλουμε κι εμείς στα σκοτεινά
με ένα κερί με τα όνειρά μας ιστορίες και κρασί
κι ας τραβιέσαι αλλού εσύ.
Λοιπόν, αυτή τη φορά θα μ' ακούσεις καλά
κι αν χρειαστεί θα πέσω τόσο χαμηλά
θα σ' αγκαλιάζει η φωνή μου θα σου μιλήσει η ψυχή μου
κι όσα φέρνω εγώ μαζί μου.
Πες ένα ψέμα μήπως σ' ακούσει ο Θεός,
ρίξε και εδώ μια ματιά, μήπως κοιτάξει κι αυτός
είναι αδειανό το ποτάμι που μας χωρίζει καιρό
κι όταν γεμίζει είναι μόνο για κακό.
Κι εσύ φοβάσαι να ‘ρθεις διαλέγεις να δεις
όλα εκείνα που σ' αφήνουν να χαθείς
σ' ένα παράδεισο που θες στα αγγελούδια σκιές
και δε μου φτάνει, δε μου φτάνει που λες.
Καλές κουβέντες για μας και δήθεν νοιάζεσαι πάλι
με τα μάτια κλειστά και χαμηλά το κεφάλι
φύγε από δω ρε, φύγε από δω
έχω διαλέξει μονάχος μου τον τρόπο να σωθώ.
Δε ζητιανεύω χαρά, δε ζηλεύω γιορτές
έχω μια θλίψη να μου τραγουδάει το χτες
φτύνω τα ψεύτικα λόγια δεν σας ακούω ποτέ
μόνος γονάτισα για λίγο, δε με ρίξατε ρε.
Κι αν φοβηθώ και σηκωθώ
τότε μ' αξίζει στη βρωμιά σας να χαθώ
μα αν σηκωθώ, όταν γουστάρω
θα ποντάρω τη ζωή και θα ρεφάρω.
Δυτικά απ' το ποτάμι μια ζωή παλικάρι
μεγάλη η μαγκιά και το καμάρι
Δυτικά απ΄ το ποτάμι πάρτε το όλοι χαμπάρι
πουλημένο στην ψυχή είναι το τομάρι.
Εγώ δεν κοίταγα μικρός απ' την άλλη την μεριά
γιατί είχα ακούσει πως υπάρχουνε θεριά
και πως μαζί με το ποτάμι σκιζόταν ο ουρανός
και ζούσε εκεί άλλος Θεός.
Μα εγώ ερωτεύτηκα που λες μια κουρελιασμένη αλήθεια
μα δε μάσησα από αυτές που σου γίνονται συνήθεια
κι ήρθα εδώ και ήπια λίγο απ' το κρασί
κι ας μη με θέλατε μαζί.
Ένοιωσα και την αγωνία άκουσα και τα όνειρά σας
έχω μιξάρει την καρδιά μου στη δικιά σας
και κυλάμε όλοι μαζί και το ποτάμι όταν φουσκώνει
γίνεται ένα με τη γη και μας ενώνει.
Και μόνο εμάς συναντά στην πορεία του ο ήλιος
μπορεί ο πιο καλός μας φίλος
που εσείς τον βλέπετε από πάνω μας να βγαίνει
ενώ εμείς δυτικά απ' το ποτάμι να πεθαίνει.
ti ni vo και παπαριες....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σοβαρούλης δεν είμαι , μάλλον ρεαλιστούλης θα έλεγα και τρομερά ειλικρινούλης σε βαθμό παρεξηγήσεως - πολύ το γουστάρω(chic)... :2funny:

Εγώ δεν βρίζω. Απλά πιστεύω οτί όλοι είμαστε αντικείμενο κριτικής , εφόσον δρούμε δημόσια. Ιδίως όταν το διατυμπανίζουμε ,βλ. ηθοποιούς,μοντέλες,μαϊντανοί κλπ.
Και ναι οποιοσδήποτε είναι συγκρίσιμος με οποιονδήποτε , εφόσον όλοι -ελπίζω- είμαστε έλλογα δίποδα.
Αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις δεν τρέχει και τίποτα σπουδαίο. Σε διαβεβαιώνω οτί ζεις σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον σου...

Για μένα ο κύριος αυτός ήταν αρνητικό πρότυπο είτε ζωντανός είτε νεκρός , τι να κάνουμε ... νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα να έχω γνώμη...

Αν χέστηκες να σκουπιστείς ... έτσι σοβαρούλη μου ???
Ωραια,αφου δεν εισαι σοβρουλης ας σε φωναζω αρχιδουλη..μπα αστο,προσβαλω ενα μελος με το ιδιο νικ,τεσπα..
Ειπε κανεις οτι ειναι σωστο προτυπο ενα ατομο που κανει χρηση?Αλλα στη σοουμπιζ ειναι πολλοι γνωστοι που κανουν κοκα,εσυ πρεπει να κριτικαρεις αυτον που απεβιωσε την ιδια κιολας μερα?
Κι αλοιμονο,ολοι εχουμε γνωμη..

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες ο σεριανοπουλος ειχε κλειδωσει τη πορτα στον αλλοδαπο και αυτος στη προσπαθεια του
να ξεφυγει τον εφαγε!!!!
για κουρδο λενε που τον ψωνισε απο τη κουμουνδουρου!!!
απο εκει ψωνιζει και ο γνωστος πιανιστας......

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
γιατι ομως να το κανει αυτο?
ηθελε νατον κρατεισει για της αναληψεως?
περα απο τη μαλακια, μου φαινεται λιγο τραβηγμενο,
εκτος αν ηταν γκαγκα ο συγχωρεμενος.
ρε συ εθνικε , ο γνωστος κομμωτης σταρ , απο που ψωνιζει ?
συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες ο σεριανοπουλος ειχε κλειδωσει τη πορτα στον αλλοδαπο και αυτος στη προσπαθεια του
να ξεφυγει τον εφαγε!!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
γιατι ομως να το κανει αυτο?
ηθελε νατον κρατεισει για της αναληψεως?
περα απο τη μαλακια, μου φαινεται λιγο τραβηγμενο,
εκτος αν ηταν γκαγκα ο συγχωρεμενος.
ρε συ εθνικε , ο γνωστος κομμωτης σταρ , απο που ψωνιζει ?

προφανως ηθελε κιαλλο.....

για τη φωφω σαμαρα λες?
αυτη το παιρνει στα λιμανακια στη βουλιαγμενη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

''Του λέγαμε να προσέχει''

5 Ιουνίου 2008, 21:00

Φως στο σκηνικό που προηγήθηκε της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου ρίχνει με την κατάθεση του, επιστήθιος φίλος του.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την προσωπική ζωή του άτυχου ηθοποιού. ''Το είχε παρακάνει, του λέγαμε να προσέχει'', ανέφερε στην κατάθεση του ένας από τους ελάχιστους φίλους του, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων, ότι το τελευταίο διάστημα, ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε απομακρυνθεί σχεδόν από όλους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση του ανέφερε τα εξής:

«Μετά τη σύλληψη του ο Νίκος  άλλαξε, ήταν σαν να ζούσε σε δύο διαφορετικούς κόσμους.  Έγινε εσωστρεφής προς τον έξω κόσμο, αλλά για τους φίλους ήταν πάντα ο Νίκος, ανοιχτός και απλόχερος. Μη φανταστείτε όμως ότι ήταν πολλοί, μιλάμε για πέντε εγκάρδιους φίλους. Μετά τη σύλληψη όμως, κλείστηκε ακόμα περισσότερο. Φανταστείτε δεν μας έλεγε τίποτα για τα προσωπικά του, μόνο σε μένα μιλούσε κάποιες φορές για τις εφήμερες σχέσεις του και μόνο όταν ενθουσιαζόταν και το διασκέδαζε... Ούτε εμάς όμως μας έπαιρνε τηλέφωνο. Εμείς του τηλεφωνούσαμε για να βγούμε έξω ή για να μάθουμε νέα του. Τον τελευταίο καιρό το είχε παρακάνει. Του λέγαμε να προσέχει. Πήγαινε σχεδόν μέρα παρά μέρα σε αυτά τα μέρη και αρκετές φορές έβαζε στο αυτοκίνητο δύο άτομα…»

Κατάθεση έχει κληθεί να δώσει επίσης, ο ηθοποιός και φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου, Θοδωρής Αθερίδης.

Οι άνδρες της αστυνομίας χτενίζουν τα στέκια της Αθήνας, όπου συνήθιζε να κυκλοφορεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος, με στόχο να δουν αν και ποιοί, από τους μόνιμους θαμώνες, έχουν εξαφανιστεί  από το βράδυ της Τρίτης.

Στο μικροσκόπιο όμως μπαίνουν και οι κάμερες ασφαλείας - κυρίως των τραπεζών -  που βρίσκονται στη διαδρομή από το Ζάππειο μέχρι το Παγκράτι, αφου εκτιμάται ότι αυτήν ακολούθησε ο ηθοποιός, επιστρέφοντας στο σπίτι του, μαζί με το δράστη.

Είκοσι μία μαχαιριές μέτρησε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Φίλιππος Κουτσάφτης στο πτώμα του Νίκου Σεργιανόπουλου, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο δράστης ήταν σε κατάσταση αμόκ και χτυπούσε όπου έβρισκε. Τρία από τα χτυπήματα ήταν θανάσιμα, καθώς τον βρήκαν στον πνεύμονα, την καρδιά και την καρωτίδα.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει επίσης ότι το θύμα φέρει τραύματα άμυνας στο δεξί του χέρι, στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως να προηγήθηκε πάλη ανάμεσα στον άτυχο ηθοποιό και το δολοφόνο του. Για το λόγο αυτό οι ιατροδικαστές εξετάζουν δείγμα βιολογικού υλικού από τα νύχια του Νίκου Σεργιανόπουλου, ώστε να δουν εάν υπάρχει ιστός από το δέρμα του δράστη.

Σημαντικά στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από τον έλεγχο  των τηλεφώνων του άτυχου ηθοποιού, καθώς θα γίνουν γνωστοί οι τελευταίοι άνθρωποι με τους οποίους είχε τηλεφωνική επαφή. Η αστυνομία εξετάζει δύο ατζέντες που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Στο όπλο του εγκλήματος βρέθηκε μισό δαχτυλικό αποτύπωμα, το οποίο δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, καθώς και γενετικό υλικό. Επίσης γίνονται έρευνες για δακτυλικά αποτυπώματα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού, ενω απαντήσεις, ίσως δώσει, το αποτύπωμα ενός γυμνού ποδιού, που βρέθηκε στο διαμέρισμα.     

Η υπόθεση αυτή έχει δημιουργήσει αίσθηση στην κοινή γνώμη, καθώς δεν είναι συνηθισμένη στην έξαρση εγκληματικότητας τέτοιου είδους. 

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παιδια παντως πιστευω οτι θα τον βρουν το δολοφονο αργα ή γρηγορα...εχω φρικαρει με ολα αυτα που εχω ακουσει...για τις ''περιεργες'' βολτες που εκανε κλπ...το εχουν παρακανει παντως και οι δημοσιογραφοι...αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι αν οντως ο δολοφονος ειναι αλλοδαπος θα βγαινουν οι ''ελληναραδες'' και θα λενε για τους αλλοδαπους,πως εχουν καταντησει την Ελλαδα,κλπ...σα να τα βλεπω μπροστα μου ολα αυτα...και επισης κατι αλλο...αν οντως ειναι αλλοδαπος ο δολοφονος ,εκτος του οτι ετσι και αλλιως θα φαει ισοβια,δε θα  αντεξει και πολυ στις φυλακες !!!

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Κρίμα...επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως η μάστιγα του αιώνα είναι η μοναξιά και η κατάθλιψη....σαν χαρακτήρας απο τις συνεντεύξεις του έδειχνε αξιόλογος άνθρωπος με περιεχόμενο, τι να πω άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
να ξεφυγει τον εφαγε!!!!
όλα τα ξέρεις μωρή loulouka ποιος και από που ψωνίζει,εσύ δεν μας είπες ψωνίζεις ακόμα από αεροδρόμιο μεριά η έχεις αλλάξει λαϊκή.
αλλα μην φοβάσαι ο πιανίστας είναι πάντα προσεκτικός και φοβάται πολλή,τρέμει με το παραμικρό εσύ να προσεχεις που είσαι όλοι οι καλή χωράνε.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Κρίμα...επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως η μάστιγα του αιώνα είναι η μοναξιά και η κατάθλιψη....σαν χαρακτήρας απο τις συνεντεύξεις του έδειχνε αξιόλογος άνθρωπος με περιεχόμενο, τι να πω άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..
σωστά και να ήξερες ποσο δίκιο έχεις?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
βλεπω ανεβαινει το επιπεδο...

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
sorry αλλα φρικιάζω με τον εθικό για όλα έχει γνώμη και άποψη τι να πω και ο καλύτερος ψυχολόγος θα σηκώσει τα χερια,πως το λένε κλειστό επιτέλους μας έσκασες!!!!!!

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
κριμα τι αλλο να πω

Stories