Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαλακες ειναι να σου πουν και να χασουν την μασα και την ξαπλα;;;

εγώ είμαι της αντίληψης ότι θα πρέπει να δουλεύουν για το ψωμάκι που τρώνε στα κέντρα.. αλλά εδώ κανανε διαμρτυρία διότι δεν τους άρεσε το φαγητό και διότι δεν είχαν συνεργείο καθαριότητας...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσύ που γαμάς τα πάντα γιατί δεν γαμάς και αυτό: μπας και ηρεμήσουμε;

Αφου γαμεί τα παντα να γαμήσει εσένα. Που και θες να τον βοηθήσεις και ισως σε ηρεμησει μιας και νοιώθεις πιεση  :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατί δεν σου γουστάρει η αμυγδαλέζα ??

τι έχουν οι εγκαταστάσεις ?? μια χαρά μένανε οι σεισμόπληκτοι μέσα στους οικίσκους και δεν διαμαρτυρότανε...

τι θέλεις να τους πάμε στο Χίλτον ή στο Μακεδονία Παλλάς ??

Για σενα που θεωρείς τους ανθρώπους σκουπίδια η αμυγδαλέζα πιθανόν να είναι το κοστα ναυαρινο :2funny:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αφου γαμεί τα παντα να γαμήσει εσένα. Που και θες να τον βοηθήσεις και ισως σε ηρεμησει μιας και νοιώθεις πιεση  :sunglasses:
αληθευει λοιπον πως ο Geo Dol κανελωνει το ρυζογαλο;

Επισκέπτης
εγώ είμαι της αντίληψης ότι θα πρέπει να δουλεύουν για το ψωμάκι που τρώνε στα κέντρα.. αλλά εδώ κανανε διαμρτυρία διότι δεν τους άρεσε το φαγητό και διότι δεν είχαν συνεργείο καθαριότητας...
τα ιδια λεμε.
Εγω παντως εδω και ενα χρονο βλεπω αυτα τα νεα κολπα...
Κεντρα κρατησης, την αριστερα να παραδεχεται το προβλημα της λαθρομεταναστευσης, σκουπες, βιλλες ...κλπ. :sunglasses:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τα ιδια λεμε.
Εγω παντως εδω και ενα χρονο βλεπω αυτα τα νεα κολπα...
Κεντρα κρατησης, την αριστερα να παραδεχεται το προβλημα της λαθρομεταναστευσης, σκουπες, βιλλες ...κλπ. :sunglasses:
Και ακόμα δεν ήρθε η Χ.Α. ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για σενα που θεωρείς τους ανθρώπους σκουπίδια η αμυγδαλέζα πιθανόν να είναι το κοστα ναυαρινο :2funny:

για αυτούς που προορίζεται η αμυγδαλέζα είναι παράδεισος σε σχέση με αυτά που είχαν στις πατρίδες τους...

τώρα αν εσύ έχεις την διάθεση να τους παρέχεις παραπάνω καλώς αλλά από την δικιά σου τσέπη και όχι την τσέπη των άλλων...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
για αυτούς που προορίζεται η αμυγδαλέζα είναι παράδεισος σε σχέση με αυτά που είχαν στις πατρίδες τους...

τώρα αν εσύ έχεις την διάθεση να τους παρέχεις παραπάνω καλώς αλλά από την δικιά σου τσέπη και όχι την τσέπη των άλλων...
Αυτή άλλες ''παροχές'' θέλει και κωλοτρίβεται εδώ μέσα,αλλά δεν το κάνεις το ψυχικό,δεν το κάνεις :idiot: :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αυτα να τα πεις στο συνταγμα μας, στις διακυρήξεις ανθρωπίνω δικαιωμάτων και στους κυβερνήτες της χώρας σου που τις υποστηρίζουν και τις ψηφίζουν. Επίσης να το πεις στην Βουλή σου που ψηφίζει και ενσωματώνει διατάξεις σχετικές στο Ελληνικό δίκαιο. Μετά να τους πεις οτι εισαι υπερ του Νομου και ότι χτυπιέσαι κάθε μέρα για την νομιμότητα στο ιντερνετ. θα το εκτιμήσουν.

Επισκέπτης
λοιπον τραμουντανα γραφε 5,12,23,25,39 και τζοκερ το 2

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτα να τα πεις στο συνταγμα μας, στις διακυρήξεις ανθρωπίνω δικαιωμάτων και στους κυβερνήτες της χώρας σου που τις υποστηρίζουν και τις ψηφίζουν. Επίσης να το πεις στην Βουλή σου που ψηφίζει και ενσωματώνει διατάξεις σχετικές στο Ελληνικό δίκαιο. Μετά να τους πεις οτι εισαι υπερ του Νομου και ότι χτυπιέσαι κάθε μέρα για την νομιμότητα στο ιντερνετ. θα το εκτιμήσουν.

όπως??

για πες καμμία συνταγματική επιταγή ή νόμος που παραβιάζεται στην αμυγδαλέζα ???

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom