Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όσο και να φαίνεται παράξενο πάντως - και παρόλο που συμφωνώ ότι διυλίζουν τον κώνωπα: Τα κόκκινα είναι παράνομα και τα πορτοκαλί πιθανώς παράνομα ...

[/
Από ποτέ ένα αγιοβασιλιατικο παιχνίδι και μια κεραία ραδιφωνου ειαναι
Παρανομα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
όπα, όπα. μην ταυτιστείς και με τους χα σε αντίδραση προς τους άλλους.

οι χα είναι εγκληματική οργάνωση το λέει η εμπειρία όσως έχουν μάτια, αυτιά και κρίση.
με τα όσα ξέρω για την χα δε νομίζω ότι ο μιχάλαγας μπορεί να αγνοεί ο,τιδήποτε. γνωρίζει τα πάντα.

εγκλήματα: οι ξυλοδαρμοί, οι τραυματισμοί οι επιθέσεις τώρα η δολοφονία και όσα δεν έχουμε δει ακόμη πχ προστασία.

η απόδειξη είναι το ζήτημα.

ο ζήλος έρχεται να καλύψει την ανοχή και τη συγκάλυψη.
ενω οι αριστερες τρομοκρατικες οργανωσεις καθε πρωι μοιραζαν το γαλα στους γερους και ανημπορους  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Είσαι υπέρ η κατά του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ελέγχου των ζευγαριών ΠΡΙΝ την τεκνοποίηση ΚΑΙ του προγεννητικού ελέγχου του εμβρύου ώστε σε περίπτωση προσδιορισμού μεγάλων πιθανοτήτων (ή βεβαιότητας) σοβαρών γενετικών ανωμαλιών/αναπηριών στους απογόνους να παρέχεται ΜΗΔΕΝΙΚΗ "δωρεάν" ιατροφαρμακευτική/ασφαλιστική κάλυψη του παιδιού εφόσον οι γονείς επιμείνουν - εν γνώσει τους πλέον - να το φέρουν στον κόσμο?

Είναι ή όχι αντικοινωνική και απάνθρωπη συμπεριφορά το να επιλέξω να γεννήσω ένα εν γνώσει μου προβληματικό παιδί? Πρέπει ή όχι το κράτος να παρεμβαίνει ώστε να το αποτρέψει ή τουλάχιστον να έχει την πρόνοια να ΜΗΝ μετακυλίεται το κόστος μιας εγωτικής επιλογής των γονιών στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ?
η μισανθρωπια και η απανθρωπια σου συνεχιζονται ακαθεκτες  :uglystupid:
αν μας δινει πλεον η επιστημη τετοιες δυνατοτητες (Που δεν μας δινει ακομα οριστικες)
φυσικα και να εφαρμοστουν
με τα σημερινα δεδομενα ουτε το 50% των βρεφων που γεννιουνται δε μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι απολυτα υγιη  :idiot:
φυσικα και ειμαι υπερ του προγγενητικου ελεγχου η ακομα και του δικαιωματος
αποβολης αν υπαρχουν βασιμες ενδειξεις οτι το εμβρυο ειναι σε πολυ κακη υγεια
(παντα θα πρεπει βεβαια να ειναι επιλογη των γονιων πρωτα)
παμε παρακατω
εγω μιλησα για 2 φιλους ατομα 30+ χρονων
τοτε δεν υπηρχε η δυνατοτητα προγγενετικου ελεγχου  :uglystupid:
και εσυ απαντησες οτι ειναι πολιτικη αλητεια να υπαρχουν τοσα
πολλα ιδρυματα και κλινικες που να τους φροντιζουν
και να στερουν απο σενα τον "αριστο"  :jerking:
(μη χεσω βλαμμενε)
το δικαιωμα να εξελιχθεις περαιτερω
πως δηλαδη?
μα φυσικα επειδη σου θα σου βαλουν φορο για αυτα τα ιδρυματα προνειας
θα σου στερησουν κεφαλαιο απ το να κανεις επενδυσεις   :jerking:
τι λες ρε τζορτ σωρος  :jerking: :jerking:  
στις σκανδιναυικες χωρες στις βορειες ευρωπαικες στη γαλλια
οι εχοντες πληρωνουν τεραστιους φορους για υπερ του κρατους προνειας
και με δεξιες κυβερνησεις  :uglystupid:
το κρατος προνειας ειναι ενα ευρωπαικο κεκτημενο
που ειτε με αριστερες ειτε με δεξιες κυβερνησεις ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
ακομα και ο ομπαμα στην αμερικη βαζει φορους πλεον υπερ αυτου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν μας δινει πλεον η επιστημη τετοιες δυνατοτητες (Που δεν μας δινει ακομα οριστικες)
με τα σημερινα δεδομενα ουτε το 50% των βρεφων που γεννιουνται δε μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι απολυτα υγιη  :idiot:
παμε παρακατω
(μη χεσω βλαμμενε)
πως δηλαδη?

η μαλακία σου και η βλακεία σου συνεχίζεται ακάθεκτη

η επιστήμη μας δίνει πολλές μα πάρα πολλές δυνατότητες προγεννητικού ελέγχου και ελέγχου εμβρύων (αμνιοκεντήσεις, υπέρηχοι κλπ κλπ κλπ κλπ) που δείχνουν με βεβαιότητα την ύπαρξη σοβαρών προβλημάτων υγείας στο κυοφορούμενο εμβρυο, προβλημάτων υγείας τα οποία δεν μπορούν να διορθωθούν και θα καταστήσουν το παιδί που θα γεννηθεί ΑΜΕΑ για όλη την ζωή του...

αντιπαρέρχομαι την μαλακία που έγραψες ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν είμαστε σίγουροι ότι το 50% των παιδιών που θα γεννηθούν θα είναι υγιή διότι δεν έχει καμμία λογική βάση ειδικά με τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη και τα οποία εφαρμόζονται στην Ελλάδα στα δημόσια νοσοκομεία...

και πάμε τώρα στο δικαίωμα και την επιλογή των γονέων... ναι δικαίωμα και επιλογή τους είναι να συνεχίσουν μια κύηση η οποία θα καταλήξει με βεβαιότητα σε ένα παιδί με σύνδρομο dawn αλλά μαζί με το δικαίωμα έχουν και την υποχρέωση να αναλάβουν πέρα από την ηθική υποστήριξη αυτού που θα φέρουν στον κόσμο και την ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ του χωρίς να επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο με τις οικονομικές/ηθικές/κοινωνικές προεκτάσεις της επιλογής του...

με απλά ελληνικά για να το καταλάβεις αν δυό γκαγκάδες με το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας επιμένουν να αραδιάζουν παιδιά με μεσογειακή αναιμία μέχρις ότου να πετύχουν το σωστό και δεν δέχονται να κάνουν διακοπή κύησης στα έμβρυα που η απλή εξέταση αποδεικνύει ότι το παιδί που θα γεννηθεί θα πάσχει,δεν είμαι εγώ και το κοινωνικό σύνολο υποχρεωμένος να πληρώνω τα γαμισιάτικα τους και τις θρησκοληπτικές τους ανησυχίες...

ας πληρώνουν αυτοί για την περίθαλψη των παιδιών που θα γεννηθούν (τακτικές μεταγγίσεις, αποσιδηρωη αίματος κλπ)
ας κάθονται αυτοί κάθε μήνα να τους ρουφάνε το αίμα για να το δίνουν στα παιδιά τους, ώστε οι μονάδες αίματος που δίνουν οι εθελοντές αιμοδότες να κατευθύνονται σε τραυματίες...

και πάμε και λίγο στις σκανδιναυικές χώρες για τις οποίες όλοι μιλάνε αλλά κανένας δεν γνωρίζει...π΄ρε να διαβάσεις τι κάνανε στην Σουηδία

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
παμε παρακατω
(μη χεσω βλαμμενε)
πως δηλαδη?

Κάνε την χάρη στον εαυτό σου - εάν και εφόσον κάποια στιγμή τελειώσεις το παραλήρημα - και αφού διαβάσεις ΣΩΣΤΑ, σκέψου τα όσα έγραψα και έγραψες (άν δεν καταλάβεις με την πρώτη, οι υπότιτλοι που έβαλε ο tramountana θα σε βοηθήσουν).

Θα καταλάβεις πολλά.

Όπως είπα και πρίν, επί της ουσίας, δεν επανέρχομαι αφού η συζήτηση δεν έχει κανένα απολύτως νόημα πλέον.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Την κατάθεση της 24χρονης αστυνομικού Αγγελικής Λεγάτου, η οποία με άλλον συνάδελφο της συνέλαβε τον Γιώργο Ρουπακιά, αποκαλύπτει το Vima.gr. Η νεαρή αστυνομικός, που βραβεύεται την ερχόμενη εβδομάδα για το θάρρος της και για τη σύλληψη του δολοφόνου, καταθέτει τον δραματικό διάλογο που είχε με τον χτυπημένο Παύλο Φύσσα λίγο πριν ξεψυχήσει, αλλά και τα γεγονότα που προηγήθηκαν πριν από τη στυγερή δολοφονία. «Πού πας να φύγεις ρε...» φώναζε ο 35χρονος στον φονιά, που προσπαθούσε να διαφύγει. Παρά τις θανατηφόρες πληγές του, τουλάχιστον δυο φορές, υπέδειξε τον δράστη.

«Είμαι αστυνομικός. Ειδικός φρουρός και υπηρετώ στην ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά. Χθες 17-9-2013 ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία από τις 19.00 ως τη 01.00 στο Κερατσίνι. Εγώ ήμουν συνοδός σε μηχανή συναδέλφου. Την 23.59 ώρα της 17ης λάβαμε σήμα από το Κέντρο ότι γύρω στα 50 άτομα στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Ιφιγενείας με ρόπαλα στα χέρια κατευθύνονται για την καφετέρια ΚΟΡΑΛΛΙ . Σε 10 περίπου λεπτά φτάσαμε στο σημείο... Εκεί ενσωματωθήκαμε με κάποια ακόμα ομάδα ΔΙΑΣ, συνολικά είμαστε οκτώ αστυνομικοί με τέσσερις μηχανές. Στην οδό Π. Μελά, που είναι παράλληλη της Τσαλδάρη, είδαμε διασκορπισμένα γύρω στα 30-40 άτομα. Κατά κάποιο λόγο ήταν μαυροφορεμένα, κάποιοι φορούσαν κράνη, ενώ κάποιοι άλλοι κρατούσαν αντικείμενα, που φαίνονταν από εκεί που ήμασταν ως ρόπαλα... Στο σημείο, όπου ήμασταν δεν υπήρχε πολύ φως...

Όταν φτάσαμε εκεί τα πράγματα ήταν ήρεμα. Κάποια στιγμή μας πλησίασε κάποιος, ο οποίος μας είπε ότι είναι συνάδελφος και μας είπε ότι τα πράγματα είχαν ηρεμήσει. Όταν τον ρωτήσαμε τι είχε συμβεί, μας είπε ότι κάποιοι είχαν παρεξηγηθεί σε μια καφετέρια που έβλεπαν το ματς του Ολυμπιακού με την Παρί αλλά τώρα είχαν φύγει και ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Να διευκρινίσω σε αυτό το σημείο ότι το άτομο που δήλωσε ότι ήταν συνάδελφος δεν ήταν αστυνομικός, αλλά εξωτερικός φρουρός στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ενώ λοιπόν τα πράγματα ήταν ήρεμα, βλέπουμε ξαφνικά τα 30-40 άτομα, που σας είπα πριν, κάποια από αυτά, γύρω στα 10-15 άτομα, να πηγαίνουν από την Κεφαλληνίας προς την Τσαλδάρη. Πήγαμε και εμείς από πίσω και τότε είδαμε ότι στην Τσαλδάρη κάποιοι πλακώνονταν στο ξύλο. Φωνάξαμε να ηρεμήσουν και πράγματι σταμάτησαν να χτυπιούνται. Μόνο δυο άντρες συνέχισαν να χτυπιούνται. Για αυτό και εγώ με ένα άλλον συνάδελφο μου από την άλλη ομάδα ΔΙΑΣ πήγαμε να τους χωρίσουμε. Πιάσαμε τον ένα από τους δυο, τον πιο νεαρό και τον τραβήξαμε για να χωρίσουν. Με το που τους χωρίσαμε αυτός που είχαμε πιάσει για να τον τραβήξουμε φώναξε:

“Με μαχαίρωσε , με μαχαίρωσε”. Πράγματι είδαμε ότι στη μπλούζα του στην περιοχή της κοιλιάς είχε αίματα. Ο άλλος σηκώθηκε να φύγει σαν να μην τρέχει τίποτε. Αυτός που είχε μαχαιρωθεί φώναξε: “Πού πας να φύγεις ρε π...” δείχνοντας αυτόν που μέχρι πριν από λίγα δευτερόλεπτα τους είχαμε χωρίσει. Τότε δυο συνάδελφοι πήγαν να ακινητοποιήσουν το άτομο που τους υπέδειξε το θύμα. Τον ακινητοποίησαν σε πολύ κοντινή απόσταση, σε τρία τέσσερα μέτρα από το σημείο που τους είχαμε δει να χτυπιούνται.

Ο δράστης είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του και ετοιμαζόταν να μπει μέσα. Δεν προέβαλε καμία αντίσταση και μάλιστα όταν τον ρώτησε ο άλλος συνάδελφος γιατί τον χτύπησε, αυτός απάντησε: “Γιατί χτύπησε κάτι δικούς μου”. Τότε οι συνάδελφοι στο οδόστρωμα ανάμεσα στο πεζοδρόμιο και το αυτοκίνητο του δράστη βρήκαν και ένα μαχαίρι που επάνω είχε αίματα. Στο μεταξύ είχαμε ασθενοφόρο αλλά και το περιπολικό για να προσαγάγουμε το δράστη, στο τμήμα Κερατσινίου. Μας είπε το όνομά του. Εγώ προσωπικά δεν είδα τον δράστη να μαχαιρώνει το θύμα, προφανώς τον είχε μαχαιρώσει πριν φτάσουμε»...

www.tovima.gr/society/article/?aid=532085&h1=true#commentForm]http://www.tovima.gr/society/article/?aid=532085&h1=true#commentForm[/url]

Μεχρι χθες δεν ελεγαν ολα τα ΜΜΕ οτι τον συνελαβε η μπατσινα?? Αυτη κατεθεσε οτι τον συνελαβαν τελικα δυο συναδελφοι της.  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Aρα no problem αν ερθουν 50 εκατομμυρια πεινασμενοι πακιστανοι, σύροι και αφγανοι στην Ελλαδα?

Δεν ξέρω ρωτα τις κυβερνήσεις σου που ψήφισες και δέχτηκαν να γίνουν χωρα "φιλοξενίας", μιας και τα φραγκάκια έπεφταν απο πολλες πλευρές . Μετά έλα και ρώτα εμένα αν με πειράζει η πείνα του διπλανου μου (απο όπου κι αν προέρχεται), και αν τον άνθρωπο που εξαθλίωσαν κυβερνήσεις (όπως θα κάνουν και στην δική μας χώρα και όπως έκαναν στο παρελθόν άλλωστε) θέλω να τον σκοτωνει όποιος αυθαίρετα χρίζεται προστάτης Ελλήνων ή αν θέλω να τον φροντίζω και να τον εντάσσω όπως θα ήθελα να κάνουν και σε εμένα αν βρισκόμουν στην θέση του.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ξέρω ρωτα τις κυβερνήσεις σου που ψήφισες και δέχτηκαν να γίνουν χωρα "φιλοξενίας", μιας και τα φραγκάκια έπεφταν απο πολλες πλευρές . Μετά έλα και ρώτα εμένα αν με πειράζει η πείνα του διπλανου μου (απο όπου κι αν προέρχεται), και αν τον άνθρωπο που εξαθλίωσαν κυβερνήσεις (όπως θα κάνουν και στην δική μας χώρα και όπως έκαναν στο παρελθόν άλλωστε) θέλω να τον σκοτωνει όποιος αυθαίρετα χρίζεται προστάτης Ελλήνων ή αν θέλω να τον φροντίζω και να τον εντάσσω όπως θα ήθελα να κάνουν και σε εμένα αν βρισκόμουν στην θέση του.

αυτό πάλι πότε έγινε ???

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
αυτό πάλι πότε έγινε ???
Έλα βρε μαλάκα που δεν ξέρεις ότι στην Ελλάδα πέφτει κονδύλι για το μεταναστευτικό και καλά για την βελτίωση συνθηκών(δημιουργία χώρων υποδοχής και τα ρέστα)....

Mόνο που κατεξοχήν τα μασάνε αυτά τα λεφτά όπως και άλλα τόσα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έλα βρε μαλάκα που δεν ξέρεις ότι στην Ελλάδα πέφτει κονδύλι για το μεταναστευτικό και καλά για την βελτίωση συνθηκών(δημιουργία χώρων υποδοχής και τα ρέστα)....

Mόνο που κατεξοχήν τα μασάνε αυτά τα λεφτά όπως και άλλα τόσα....

αει γαμίσου εσύ ρε φλωράκο μην σε περιλάβω στις φάπες...

και φυσικά θα πέφτει κονδύλι (και θα πρέπει να είναι και περισσότερο) αφού τους κρατάμε εδώ μέχρι να τους ξαποστείλουμε από κει που μας κουβαληθήκαν...

και καλά κάνουν και τα τρώνε τα λεφτά.. ένα κομμάτι ψωμί την μέρα και πολύ τους πάει.. αμ τους αρέσει αν δεν τους αρέσει τον πούλο τους..

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
αει γαμίσου εσύ ρε φλωράκο μην σε περιλάβω στις φάπες...

και φυσικά θα πέφτει κονδύλι (και θα πρέπει να είναι και περισσότερο) αφού τους κρατάμε εδώ μέχρι να τους ξαποστείλουμε από κει που μας κουβαληθήκαν...

και καλά κάνουν και [size=15pt]τα τρώνε τα λεφτά[/size]..ένα κομμάτι ψωμί την μέρα και πολύ τους πάει.. αμ τους αρέσει αν δεν τους αρέσει τον πούλο τους..
Τουλάχιστον γέρο κατάλαβες τώρα γιατί δεν λύνει το μεταναστευτικό ο Δένδιας και το παρεάκι του;;;;

Επειδή πέφτει χρήμα!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τουλάχιστον γέρο κατάλαβες τώρα γιατί δεν λύνει το μεταναστευτικό ο Δένδιας και το παρεάκι του;;;;

Επειδή πέφτει χρήμα!!!!!!

ενώ ο μιχαλοβλάκας θα τους διώξει με τον τσαμπουκά και θα πεί όχι στην αιμοδοσία από την ΕΕ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ενώ ο μιχαλοβλάκας θα τους διώξει με τον τσαμπουκά και θα πεί όχι στην αιμοδοσία από την ΕΕ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Θα δείξει,όπως θα δείξει και για τον Τσι αν έρθει η αποφράδα μέρα ποτέ.

Κατάλαβες γιατί ο Δένδιας και το παρεάκι του δεν λύνει το μεταναστευτικό ή όχι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μμμμμμμμμμμμ ενδιαφερουσα αποψη!

κοίταξε απλα πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τα φάνε καμμιά χιλιάδα έλληνες που είναι χωμένοι παρα να ταίζουμε καμμιά διακοσαριά χιλιάδες λάθρους με ντελικατέσεν και να τους κοιμίζουμε στο χίλτον...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
κοίταξε απλα πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τα φάνε καμμιά χιλιάδα έλληνες που είναι χωμένοι παρα να ταίζουμε καμμιά διακοσαριά χιλιάδες λάθρους με ντελικατέσεν και να τους κοιμίζουμε στο χίλτον...

α, εννοουσες καλλιτερα να τα τρωνε, εννοωντας τους χιλιους αναξιοπαθουντες ελληνες κι οχι αυτοι που πραγματικα τα τρωνε.
μαλιστα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εξαιρετικά.....και όταν πνιγούμε από τους μετανάστες εδώ επειδή τρώνε τα κονδύλια ο Δένδιας και το παρεάκι του χωρίς να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα μην αναρωτιέσαι γιατί.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα δείξει,όπως θα δείξει και για τον Τσι αν έρθει η αποφράδα μέρα ποτέ.

Κατάλαβες γιατί ο Δένδιας και το παρεάκι του δεν λύνει το μεταναστευτικό ή όχι;

δηλαδή τι περιμένεις να κάνει ??? να τους βάλει σε λάντζες και να τους φουντάρει στα ανοικτά ??

τις πόρτες τις έκλεισε και η εισροή νέων έχει περιοριστεί δραστικά...

αρκετούς τους έχει μαντρώσει (βέβαια το κόμμα που υποστήριζες και το κόμμα που υποστηρίζεις έχουν αντιταχθεί στην δημιουργία κέντρων φιλοξενίας) στα κέντρα και έχει απελάσει και καμμιά δεκαριά χιλιάδες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α, εννοουσες καλλιτερα να τα τρωνε, εννοωντας τους χιλιους αναξιοπαθουντες ελληνες κι οχι αυτοι που πραγματικα τα τρωνε.
μαλιστα.

εννοώ να πηγαίνουν γι βούλωμα στις τρύπες του κρατικού προυπολογισμού (έστω και στην ζούλα γιατί αν μας πιάσουν από την ΕΕ θα μας  :fuck1: :fuck1: χωρίς σάλιο)...

και όσο για τους λάθρους ένα κομμάτι ψωμί την μέρα και πολύ τους είναι...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom