tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αν δεν έλεγες ότι είσαι αριστερός,
θα ήμουν σίγουρος ότι είσαι ΧΑ.
Στάζει ρατσισμό το σχόλιό σου... :S
γιατί διαφέρουνε σε κάτι ?
γιατί διαφέρουνε σε κάτι ?
Αν ανοίξουν ξανά την Αμυγδαλέζα οι ΣΑΝΕΛ,
φυσικά και όχι...
Τι τα θελουν τα μαχαιρια και τα κουβαλάνε;να κοψουν το μηλο στο διαλειμα;Παντως για να λεμε και του στραβου δικιο απο φιλο που δουλευει σε εκπαιδευτικο κεντρο σε Hot-spot τα πραγματα ειναι τραγικα.Υπαρχουν παιδια που ειναι ιδιαιτερα επιθετικα,αλλα δν δεχοντε να ειναι με γυναικες διπλα στις ταξεις ενω μερικα εχουν πιαστει με μαχαιρια.Δεν ειναι ασπρο-μαυρο.
Η αποφαση να μπουν χωρις ελεγχο παιδια απο hot-spot σε ελληνικο σχολειο ειναι ακομα μια φορα η τραγικη αντιμετωπιση ενος προβληματος στην ελλαδα.
Καλά κάνουν τύπε για τι αναγκάζουν τον Ελληνα να αφήσει τη παπατζα και να παραδεχτει τι σημαινει αριστερα και πόσο τυχερος ηταν επειδη κάποιοι άλλοι φρόντισαν να μη τη ζησει και θα πρέπει και αυτος αν θέλει να ζησει με αξιοπρέπεια να αναλαβει τις ευθυνες του και να αποκεφαλισει Αρηδες και λοιπα τέτοια μουνόπανα αν ερθει η ώραΑλλα συνέχισε έτσι, διασκέδασέ μας και ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ να καταλάβει και ο τελευταίος χρήστης τι εστί Αριστερά και τι καθήκια έχουν φωλιάσει εκεί μέσα.
Παντως για να λεμε και του στραβου δικιο απο φιλο που δουλευει σε εκπαιδευτικο κεντρο σε Hot-spot τα πραγματα ειναι τραγικα.Υπαρχουν παιδια που ειναι ιδιαιτερα επιθετικα,αλλα δν δεχοντε να ειναι με γυναικες διπλα στις ταξεις ενω μερικα εχουν πιαστει με μαχαιρια.Δεν ειναι ασπρο-μαυρο.
Μπα... απλά τον ταϊζω λίγο από τα σκατά που κουβαλάει στο κεφάλι του.
εμείς, οι ντόπιοι, οι 100% Έλληνες
Ειπε ο ψηφοφορος του συριζαΜπα... απλά τον ταϊζω λίγο από τα σκατά που κουβαλάει στο κεφάλι του.