Επισκέπτης
Όλο και πλησιάζεις στην χρυσή αυγή......
κακό ειναι?
Όλο και πλησιάζεις στην χρυσή αυγή......
καθόλου,αρκεί να το αποδεχτεί.κακό ειναι?
Ναι. δεξιος ειναι ο ανθρωπος οχι ναζιστης....κακό ειναι?
πάντως σίγουρα οι αποδείξεις δεν μπορούν να είναι αυτές
Συνελήφθη Χρυσαυγίτης στην Κρήτη με «πλούσια συλλογή»
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Λασιθίου, ένας 34χρονος Χρυσαυγίτης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
● πιστόλι, τύπου ρέπλικα,
● έξι φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,
● μαχαίρι συνολικού μήκους 32 εκατοστών,
● πτυσσόμενη, μεταλλική ράβδος,
● δύο μπλούζες, με λογότυπο της Χρυσής Αυγής,
● καπέλο, με λογότυπο της Χρυσής Αυγής και καπέλο με λογότυπο 21 Απριλίου 1967,
● πλαστικοποιημένο λογότυπο, με σήμα της Χρυσής Αυγής και
● δύο κάρτες του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Ο 34χρονος, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1103513[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1493949[/URL]
στο ακροατήριο με αυτά τα "στοιχεία" αν τυχόν ο εισαγγελέας ασκήσει δίωξη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...
[/quote]
μ'εχεις μπερδεψει πολυ εσυ ρε τυπε.
μ'εχεις μπερδεψει πολυ εσυ ρε τυπε.
κοίταξε τους χρυσαύγουλους δεν τους γουστάρω καθόλου... από κει και πέρα το να ασκούνται διωξεις με μαλακίες αντί για στοιχεία είναι μεγίστη μαλακία και θα τους κάνει ήρωες...
εντιτ... ας μην επαναληφθεί και πάλι η μεγίστη μαλακία του αστικού χώρου μετά τον εμφύλιο με το ΚΚΕ που γύρισε μπούμερανγκ και από εγκληματίες έχουν μετατραπεί σε ήρωες...
το οτι δεν τους γουσταρεις τους χρυσαυγιτες δεν πολυφαινεται παντως τυπε μου.
μπορει βεβαια να κανω και λαθος.
δεν ζήτησα την κριτική κανενός και ουτε με ενδιαφέρει η γνώμη του... μου αρκεί ότι είμαι εντάξει με τον εαυτό μου...
δεν ζήτησα την κριτική κανενός και ουτε με ενδιαφέρει η γνώμη του...
μωρο; αχαχαχαχχαχαχχ Τετοια οικειότητα αποκτήσαμε; Μπορεί και να γλενταμε και οι δυο και να γουσταρουμε. Αν δεν σε ενοχλουμε βεβαια..
Εσενα μαζι με τον Piderof να δω, κι ας πεθανω...
Κουϊζάκι.
Ποίος έγραψε τα παρακάτω;
Τώρα, αυτός όλος ο Εβραϊκός κόσμος, ο οποίος συγκροτεί μια σέκτα εκμετάλλευσης, ένα λαό από βδέλλες , ένα αδηφάγο παράσιτο, στην οποία είναι στενά και βαθιά συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον, χωρίς να λογαριάζουν όχι μόνο συνοριακές, αλλά επίσης ούτε και πολιτικές διαφορές- αυτός ο Εβραϊκός κόσμος είναι στις ημέρες μας, κατά μεγάλο μέρος, στη διάθεση του Μαρξ ή του Ρότσιλντ. Είμαι βέβαιος ότι, από την μία πλευρά, η οικογένεια Ρότσιλντ εκτιμά την αξία του Μαρξ, και από την άλλη πλευρά, ο Μαρξ αισθάνεται μια ενστικτώδη συμπάθεια και τρέφει έναν μεγάλο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ. Αυτό ίσως φαίνεται περίεργο. Τι κοινό θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ του κομμουνισμού και της υψηλής διαχείρισης χρημάτων; Ω! ω! Ο κομμουνισμός του Μαρξ ζητά ένα ισχυρό συγκεντρωτικό κράτος και όπου αυτό υφίσταται, πρέπει αναπόφευκτα να υπάρχει μια κεντρική κρατική τράπεζα, και όταν αυτό υφίσταται, εκεί το παρασιτικό Εβραϊκό Έθνος, το οποίο κερδοσκοπεί πάνω στο μόχθο του λαού, θα βρίσκει πάντοτε τα μέσα για την ύπαρξη του."
νομίζω ότι βρισκόμαστε εν όψει μιας ενδιαφέρουσας διαδικτυακής παρτούζας. Τελικά ο έρωτας ενώνει τα ιδεολογικά χάσματα...
όπα, όπα. μην ταυτιστείς και με τους χα σε αντίδραση προς τους άλλους.
οι χα είναι εγκληματική οργάνωση το λέει η εμπειρία όσως έχουν μάτια, αυτιά και κρίση.
με τα όσα ξέρω για την χα δε νομίζω ότι ο μιχάλαγας μπορεί να αγνοεί ο,τιδήποτε. γνωρίζει τα πάντα.
εγκλήματα: οι ξυλοδαρμοί, οι τραυματισμοί οι επιθέσεις τώρα η δολοφονία και όσα δεν έχουμε δει ακόμη πχ προστασία.
η απόδειξη είναι το ζήτημα.
ο ζήλος έρχεται να καλύψει την ανοχή και τη συγκάλυψη.
Προτιμώ αναρχοάπλυτους για έρωτες και παρτούζες. Βίτσια με δεξιούς, ακροδεξιούς και χρυσαυγουλα, δεν είχα ποτέ. Παρόλα αυτά συνδιαλέγομαι με καθένα χωρίς διακρίσεις. Οι διακρίσεις είναι ίδιον άλλων..
Με οπαδούς του Πολιτικού Φιλελευθερισμού;
πάντως σίγουρα οι αποδείξεις δεν μπορούν να είναι αυτές
Συνελήφθη Χρυσαυγίτης στην Κρήτη με «πλούσια συλλογή»
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Λασιθίου, ένας 34χρονος Χρυσαυγίτης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
● πιστόλι, τύπου ρέπλικα,
● έξι φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,
● μαχαίρι συνολικού μήκους 32 εκατοστών,
● πτυσσόμενη, μεταλλική ράβδος,
● δύο μπλούζες, με λογότυπο της Χρυσής Αυγής,
● καπέλο, με λογότυπο της Χρυσής Αυγής και καπέλο με λογότυπο 21 Απριλίου 1967,
● πλαστικοποιημένο λογότυπο, με σήμα της Χρυσής Αυγής και
● δύο κάρτες του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Ο 34χρονος, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1103513[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1493949[/URL]
στο ακροατήριο με αυτά τα "στοιχεία" αν τυχόν ο εισαγγελέας ασκήσει δίωξη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...
[/quote]
Όσο και να φαίνεται παράξενο πάντως - και παρόλο που συμφωνώ ότι διυλίζουν τον κώνωπα: Τα κόκκινα είναι παράνομα και τα πορτοκαλί πιθανώς παράνομα ...
αχαχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχααχαχααχ που σαι συ ; Τι λεει;
Άσε, γάμησέ με άρρωστος είμαι. 5η ημέρα σήμερα...
:o
... ευχαριστώ