Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Γιατί αξιολογω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ως σπουδαιότερο αγαθό από την ΙΣΟΤΗΤΑ. Γιατί ο καθένας θα πρέπει να αφήνεται ελεύθερος να αξιοποιήσει και την τελευταία ικμάδα των δυνατοτήτων του και όχι να "φρεναρεται" από το κράτος για να τον φτάσει και ο λιγότερο ικανός. Γιατί ο άριστος θα προσφέρει περισσότερο στην κοινωνία από τον ενισχυθέντα ανάπηρο ή ναρκομανή ή άστεγο ή ανύπαντρη μητέρα ή λαθρομετανάστη. Χωρίς να σημαίνει ότι βιολογικα ο ένας είναι ανώτερος του άλλου. Γι αυτό.

Είσαι σίγουρος ότι πιστεύεις στο Χριστιανισμό, τύπε;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον τραμουντανα γραφε 5,12,23,25,39 και τζοκερ το 2
Ρε μαλάκα να τα κερδίσει τί να τα κάνει;;;; Να τα πάρει μαζί του στον τάφο;

Αν είναι πληροφορία εκ των έσω σε εμένα πμ έπρεπε να την στείλεις.

Επισκέπτης
σιγουράκια ???

να ρωτήσω και τον αχαχούχα??
Ρε μαλάκα να τα κερδίσει τί να τα κάνει;;;; Να τα πάρει μαζί του στον τάφο;

Αν είναι πληροφορία εκ των έσω σε εμένα πμ έπρεπε να την στείλεις.
:2funny: :2funny: :2funny:
πλακα πλακα ο αχαχουχας εφυγε;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φαντάζομαι έμεναν όλοι σε ένα οικίσκο..

ολοκληρες οικογένειες με 4-5 άτομα σε έναν οικίσκο μένανε... τι θες να πείς με αυτό ?? ότι ο καθένας από δαύτους πρέπει να έχει πριβέ ??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όπως??

για πες καμμία συνταγματική επιταγή ή νόμος που παραβιάζεται στην αμυγδαλέζα ???

Δεν ξέρω εγω απο αυτά. Εσύ συνήθως μας βγάζεις αποφάσεις δικαστικές και κρίνεις αποφασεις και κάνεις και γνωμοδοτήσεις περι διαφόρων θεμάτων.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
'εχω το δικό σου να το στείλω στην ερι ???
όχι να μην το στείλεις στον έρι γιατί μετά θα σε δώσω κανονικά και με τον νόμο στον έρι και θα έρθει να σε βρει με τον φίλο του τον υπερπόντικα,υπογίτη :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
[quoteauthor=cthulhu666 link=topic=182443.msg4855807#msg4855807 date=1380291469]
πριν τον οικισμο που εμεναν; σε βιλλα στην Εκαλη;;
[/quote]

Αν έμεναν σε βίλα δηλαδή στην Εκάλη,  θα τους βάλεις δηλαδή σε βίλα τωρα; Πραγματικά έχεις επιχειρήματα  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχεις πάει στην αμυγδαλέζα;

δυό ανεξαρτητα ντοκυμαντέρ έχουν γυριστεί για την αμυγδαλέζα και έχω επισκευθεί το αντίστοιχο κέντρο κράτησης στην πατρίδα μου (Φυλακιο Εβρου)...

μια χαρά συνθήκες έχει ... τέσσερα άτομα στον κάθε οικίσκο, φαγητό από κέτερινγκ με προσοχή να μην περιέχει χοιρινό  .. εεε τώρα πρέπει να φροντίζουν μόνοι τους την καθαριότητα τους τι να κάνουμε δεν θα τους έχουμε και πριβέ καθαρίστριες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δυό ανεξαρτητα ντοκυμαντέρ έχουν γυριστεί για την αμυγδαλέζα και έχω επισκευθεί το αντίστοιχο κέντρο κράτησης στην πατρίδα μου (Φυλακιο Εβρου)...

μια χαρά συνθήκες έχει ... τέσσερα άτομα στον κάθε οικίσκο, φαγητό από κέτερινγκ με προσοχή να μην περιέχει χοιρινό  .. εεε τώρα πρέπει να φροντίζουν μόνοι τους την καθαριότητα τους τι να κάνουμε δεν θα τους έχουμε και πριβέ καθαρίστριες...

Εγω ρωτησα αν εχεις μπει μέσα. και μέσα δεν έχεις μπει. Και αφού δεν έχεις άποψη, ασε τα όλα ειναι θαυμάσια σε ένα θαυμάσιο κόσμο.. Στο τέλος θα μας πεις και ότι μες τις φυλακές ειναι ωραία αμα βρεις καλή παρέα γενικως.. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω ρωτησα αν εχεις μπει μέσα. και μέσα δεν έχεις μπει. Και αφού δεν έχεις άποψη, ασε τα όλα ειναι θαυμάσια σε ένα θαυμάσιο κόσμο.. Στο τέλος θα μας πεις και ότι μες τις φυλακές ειναι ωραία αμα βρεις καλή παρέα γενικως.. :2funny: :2funny:
στην φυλακη εχεις παει;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom