Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Aνεμογκάστρι.Kανενας δεν ειναι?
Και πώς επαιρνε 48%?
Aνεμογκάστρι.Kανενας δεν ειναι?
Και πώς επαιρνε 48%?
νοθεια τυπεKανενας δεν ειναι?
Και πώς επαιρνε 48%?
και η μετα μνημονιου απεργιες εχει τυπεΘυμόμαστε και την προ μνημονίου Ελλάδα. Απεργίες και πορείες μέρα παρά μέρα.
Ψήφισαν πάλι τα δέντρα;νοθεια τυπε
τις μετρουσαν διπλες τις ψηφους τυπεΨήφισαν τα δέντρα;
Άσε τύπε και γω την πάτησα και έπεσα στην παγίδα του σοσιαλιστή Γιωργάκη....αλλά ήμουν 18.τις μετρουσαν διπλες τις ψηφους τυπε
Ε είσαι τύπος...Άσε τύπε και γω την πάτησα και έπεσα στην παγίδα του σοσιαλιστή Γιωργάκη....αλλά ήμουν 18.
και ειχες ονειρο να μπεις στο δημοσιο τυπε?Άσε τύπε και γω την πάτησα και έπεσα στην παγίδα του σοσιαλιστή Γιωργάκη....αλλά ήμουν 18.
Μαλάκας ήμουν και είμαι ακόμα,αλλά εγώ τουλάχιστον το παραδέχομαι και δεν τσινάω όταν μου το καταλογίζουν άλλοι και αρχίζω μετά να βγάζω κουβέντες σε πμ στην φόρα.Ε είσαι τύπος...
Όχι,ήθελα μια Ελλάδα σοσιαλιστικήκαι ειχες ονειρο να μπεις στο δημοσιο τυπε?
Εισαι εκνευριστικος.Μαλάκας ήμουν και είμαι ακόμα,αλλά εγώ τουλάχιστον το παραδέχομαι και δεν τσινάω όταν μου το καταλογίζουν άλλοι και αρχίζω μετά να βγάζω κουβέντες σε πμ στην φόρα.
ποιος εβγαλε πμ στην φορα τυπε?Μαλάκας ήμουν και είμαι ακόμα,αλλά εγώ τουλάχιστον το παραδέχομαι και δεν τσινάω όταν μου το καταλογίζουν άλλοι και αρχίζω μετά να βγάζω κουβέντες σε πμ στην φόρα.
Ορισμένες φορές αφάνταστα,το ξέρω!!!!Εισαι εκνευριστικος.
ειναι τυποςΕισαι εκνευριστικος.
Ένας από τους έγκριτους δεξιούς νομικούς του site μας,όχι ο μουνόδουλος,ο άλλος.ποιος εβγαλε πμ στην φορα τυπε?
Άρε τύπε,μόνο εσύ αναγνωρίζεις την αξία μου εδώ μέσαειναι τυπος
κανα ενδιαφερον π.μ ή καμια φολα τυπε?Ένας από τους έγκριτους δεξιούς νομικούς του site μας,όχι ο μουνόδουλος,ο άλλος.
γινε τροτσκιστης μπας και σε συμπαθησει ο μεμος τυπεΆρε τύπε,μόνο εσύ αναγνωρίζεις την αξία μου εδώ μέσα
Με το επόμενο νικ μου να γίνω πασόκος ή νδημοκράτης,τί λες;
Φόλα τύπε,έκανε που έκανε την δουλειά,δεν την έκανε και σωστά σαν κάτι άλλους.κανα ενδιαφερον π.μ ή καμια φολα τυπε?