Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Tα μονα συγκοινωνουντα δοχεια ειναι το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερα, οπως αποδεικνυοταν επι σειρα δεκαετιων σε καθε εκλογικη διαδικασια, και αποδειχθηκε πλεον περαν πασης αμφιβολιας με την ενισχυση του Συριζα απο τους πρωην πασοκους.
Αλλού να ψαξετε για συγκοινωνουντα δοχεια.
Να υποθέσω πως δεν βρίσκεις επίσης καμιά σύγκλιση ΝΔ με ΑΝΕΛ και Χ.Α. έτσι;;;;

H κεντροδεξιά ΝΔ και το κεντροαριστερό ΠΑΣΟΚ έχουν ως σημείο σύγκλισης το κέντρο....άντε όλα στο πιάτο τα θες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να υποθέσω πως δεν βρίσκεις επίσης καμιά σύγκλιση ΝΔ με ΑΝΕΛ και Χ.Α. έτσι;;;;

H κεντροδεξιά ΝΔ και το κεντροαριστερό ΠΑΣΟΚ έχουν ως σημείο σύγκλισης το κέντρο....άντε όλα στο πιάτο τα θες.
Η πολιτικη δεν ειναι "σχηματακια".
Αν το παρουμε ετσι, θα επρεπε να συγκυβερναει το ΚΚΕ με την ΧΑ αφου ειναι ομοροι πολιτικοι χωροι.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Η πολιτικη δεν ειναι "σχηματακια".
Αν το παρουμε ετσι, θα επρεπε να συγκυβερναει το ΚΚΕ με την ΧΑ αφου ειναι ομοροι πολιτικοι χωροι.
To σημερινό ΚΚΕ όχι,είναι ένα κακέκτυπο και μια αηδία.

Ένα πραγματικό Κομμουνιστικό Κόμμα θα ήταν θείο δώρο να συγκυβερνούσε με ένα πραγματικό εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
To σημερινό ΚΚΕ όχι,είναι ένα κακέκτυπο και μια αηδία.

Ένα πραγματικό Κομμουνιστικό Κόμμα θα ήταν θείο δώρο να συγκυβερνούσε με ένα πραγματικό εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.
Το προ 50ετιας ΚΚΕ δηλαδη, το αυθεντικο, θα συγκυβερνουσε ομορφα με τους ναζι?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Το προ 50ετιας ΚΚΕ δηλαδη, το αυθεντικο, θα συγκυβερνουσε ομορφα με τους ναζι?
Εξαιρετικά....όλη η κοπριά του σημερινού συστήματος θα ήταν ή στον τάφο ή θα έσπαζε πέτρες σε τίποτα γκουλάγκ....καύλα ατελείωτη και μόνο στην ιδέα να γίνει κάτι τέτοιο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Από όλα τα μονόχρωμα αντικείμενα αυτό σου ήρθε πρώτο στο μυαλό; Τι θα έλεγε ο Φρόυντ για την περίπτωσή σου;
Ναι,δεν ξέρω γιατί,αλλά όταν βλέπω την φάτσα του Γεωργιάδη νιώθω σαν να βλέπω σκατά...τί λέει η ψυχιατρική για πες....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Αν δεν κάνω λάθος το επόμενο πρωί αναγνώρισα το λάθος μου και σου ζήτησα συγγνώμη. Αν δεν το θεωρείς λήξαν δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην το επαναφέρεις διαρκώς.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ποιος στη χαρη σου πιδεροφ, εγκριθηκες.
Περασες σε εγκυροτητα και τον αληστου μνημης Str8 1977.

Πα, πα, πα.

Χτύπα ξύλο βρε άνθρωπε μου.

Όχι και αλήστου μνήμης.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αν δεν κάνω λάθος το επόμενο πρωί αναγνώρισα το λάθος μου και σου ζήτησα συγγνώμη. Αν δεν το θεωρείς λήξαν δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην το επαναφέρεις διαρκώς.
Δεν μου αρέσουν οι κάλπικες συγγνώμες και αφού με παίζεις σε όλα ακόμα επιθετικά θα σε παίζω το ίδιο.

Εσύ διάλεξες αυτόν τον δρόμο και το παιχνίδια να διεξάγεται έτσι,όταν μιλάς για ιδεολογική ανυπαρξία δικιά μου θα καταδεικνύω πως είσαι γαλάζιο παπαγαλάκι.

Συνηθίζω γενικά να μιλάω γενικά και όχι επί προσωπικού τα πέντε χρόνια που είμαι στο site,αλλά έχω μια λίστα 4-5 ατόμων που αποτελούν εξαίρεση,είσαι μέσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν μου αρέσουν οι κάλπικες συγγνώμες και αφού με παίζεις σε όλα ακόμα επιθετικά θα σε παίζω το ίδιο.

Εσύ διάλεξες αυτόν τον δρόμο και το παιχνίδια να διεξάγεται έτσι,όταν μιλάς για ιδεολογική ανυπαρξία δικιά μου θα καταδεικνύω πως είσαι γαλάζιο παπαγαλάκι.

Συνηθίζω γενικά να μιλάω γενικά και όχι επί προσωπικού τα πέντε χρόνια που είμαι στο site,αλλά έχω μια λίστα 4-5 ατόμων που αποτελούν εξαίρεση,είσαι μέσα.
Το "σε ψαχνουμε" λειπει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom