Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ναι άλλη όρεξη δεν είχα να τον ψάχνωΤο "σε ψαχνουμε" λειπει...
Άσε που η κόβα πιστεύω τον έχει εντοπίσει ήδη....
Ναι άλλη όρεξη δεν είχα να τον ψάχνωΤο "σε ψαχνουμε" λειπει...
Και αλλοι ειχαν τετοιες μανιες καταδιωξης και διαγραφηκαν.Το "σε ψαχνουμε" λειπει...
Μολις γυρισα απο καφε με "συναγωνιστες" απο Αθηνα και Νικαια...
Λοιπον εχω να πω οτι η χρυση αυγη παει για διαλυση
Το θυμαμαι τύπε.Και αλλοι ειχαν τετοιες μανιες καταδιωξης και διαγραφηκαν.
O Aλέκος όσο υπάρχει έστω και ένα θηλυκό νικ εδώ μέσα δεν πρόκειται να διαγραφεί.Και αλλοι ειχαν τετοιες μανιες καταδιωξης και διαγραφηκαν.
Αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησες τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου πολύ πριν γίνει το περιστατικό με το pm. Με είχες λούσει με κάθε κοσμητικό επίθετο και κόμπαζες σε κάτι άλλους ΑΜΕΑ ότι με δουλεύεις και σπας πλάκα μαζί μου. Πάνω στα νευρα μου παραδέχομαι ότι έκανα ένα λάθος και έβγαλα στη δημόσια κουβέντα ένα pm σου. Λίγες ώρες μετά το περιστατικό αναγνώρισα το λάθος μου και σου ζήτησα ειλικρινώς συγγνώμη γιατί ακόμα κι αν μου είχες πει χίλιες δύο μαλακίες εγώ έπρεπε να τις υπομείνω και να μη βγάλω στη φόρα μια ιδιωτική συνομιλία που σε ξευτίλιζε.Δεν μου αρέσουν οι κάλπικες συγγνώμες και αφού με παίζεις σε όλα ακόμα επιθετικά θα σε παίζω το ίδιο.
Εσύ διάλεξες αυτόν τον δρόμο και το παιχνίδια να διεξάγεται έτσι,όταν μιλάς για ιδεολογική ανυπαρξία δικιά μου θα καταδεικνύω πως είσαι γαλάζιο παπαγαλάκι.
Συνηθίζω γενικά να μιλάω γενικά και όχι επί προσωπικού τα πέντε χρόνια που είμαι στο site,αλλά έχω μια λίστα 4-5 ατόμων που αποτελούν εξαίρεση,είσαι μέσα.
Σόρρυ αρχηγέ αλλά δεν είναι έτσι όπως μας τα λες....δεν έχω αρχίσει ποτέ κανένα να τον στολίζω χωρίς προηγουμένως να με στολίσει.Αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησες τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου πολύ πριν γίνει το περιστατικό με το pm. Με είχες λούσει με κάθε κοσμητικό επίθετο και κόμπαζες σε κάτι άλλους ΑΜΕΑ ότι με δουλεύεις και σπας πλάκα μαζί μου. Πάνω στα νευρα μου παραδέχομαι ότι έκανα ένα λάθος και έβγαλα στη δημόσια κουβέντα ένα pm σου. Λίγες ώρες μετά το περιστατικό αναγνώρισα το λάθος μου και σου ζήτησα ειλικρινώς συγγνώμη γιατί ακόμα κι αν μου είχες πει χίλιες δύο μαλακίες εγώ έπρεπε να τις υπομείνω και να μη βγάλω στη φόρα μια ιδιωτική συνομιλία που σε ξευτίλιζε.
Δεν το έχω κάνει ποτέ σε άλλον και ούτε σκοπεύω να το ξανακάνω ακόμα κι αν με προκαλέσεις. Αλλά μη μου το παίζεις τώρα και θιγμένος και θεσμικός γιατί αν ψάξουμε τα ποστ σου και ως pz89 και ως geo dol θα πήξουμε στις μαλακίες και στις προσωπικές επιθέσεις. Δε σκοπέυω να λουφάξω επειδή έκανα μια μαλακία. Όποτε λες κομμουνιστικές ή εθνικοσοσιαλιστικές πίπες θα σε χτυπάω κάτω σα το χταπόδι. Η συγγνώμη συγγνώμη και το γλέντημα γλέντημα.
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Πάμε παρακάτω τώρα;Σόρρυ αρχηγέ αλλά δεν είναι έτσι όπως μας τα λες....δεν έχω αρχίσει ποτέ κανένα να τον στολίζω χωρίς προηγουμένως να με στολίσει.
Τώρα αν εσύ όταν στολίζω τον Μπουμπούκο το λαμβάνεις επί προσωπικού έχει χοντρό πρόβλημα κομματικής τύφλωσης,γιατί απ'ό,τι θυμάμαι(και να ψάχνω μηνύματα δεν έχω όρεξη) έτσι ξεκίνησε μαζί σου....αν νιώθεις ότι όταν βρίζω το κόμμα σου βρίζω εσένα είναι χοντρό πρόβλημα.
Ποιο είναι το παρακάτω; Oι ''άφθαρτοι'' και ''νέοι'' βουλευτάδες της ΝΔ;Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Πάμε παρακάτω τώρα;
Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας δεν είναι ο τελευταίος νεκρός,θα υπάρξουν και άλλοι,από μαχαίρι χρυσαυγίτη,από μαχαίρι αριστερού ή αναρχικού,από επιλογή να αυτοκτονήσει,μικρή σημασία έχει.....
Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να σταματήσει τον κατήφορο της χώρας.-
Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.
Εργασιακός μεσαίωνας.....η Ελλάδα του Σαμαρά και του Βενιζέλου.δίπλα στους νεκρούς από μαχαίρια και πιστόλια θα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί από καθημερινά 15ωρα εργασίας για 360 ευρώ
θα ρθει η ώρα που ούτε να μοιρολογήσουν θα μπορούν, ούτε να αναλύσουν και να πουν τις θεωρίες τους, παρά μόνο θα αναρωτιόνται μέσα τους μήπως τελικά αυτοί που φύγαν απ το πιστόλι ήταν πιο τυχεροί απ αυτούς που μείναν πίσω...
Θυμόμαστε και την προ μνημονίου Ελλάδα. Απεργίες και πορείες μέρα παρά μέρα.Εργασιακός μεσαίωνας.....η Ελλάδα του Σαμαρά και του Βενιζέλου.
Για ασήμαντα θέματα και αφορμές σε σχέση με τα γεγονότα του σήμερα,κάπως έτσι αχρηστεύτηκε η απεργία και η διαμαρτυρία.Θυμόμαστε και την προ μνημονίου Ελλάδα. Απεργίες και πορείες μέρα παρά μέρα.
Εργασιακός μεσαίωνας.....η Ελλάδα του Σαμαρά και του Βενιζέλου.
Έχουμε να δούμε πατροκτόνους και μητροκτόνους στα επόμενα χρόνια.....και όσοι δεν έφαγαν ανέχτηκαν να τρώει ο διπλανός τους και κάνανε τα στραβά μάτια επειδή και αυτοί βολεύονταν με τον καλό τους μισθό,που να μπλέκουν με καταγγελίες και μηνύσεις......ήδη την τελευταία τετραετία έχουν μετρηθεί τα πρώτα μεροκάματα του πόνου από την επόμενη γενιά που θα σηκώσει το βάρος της καλοπέρασης των γονιών τους. Όσοι έχουν μαζέψει-κλέψει αρκετά ώστε να περισσέψουν και για τα παιδιά τους, θα καλμάρουν κάπως την οργή τους. Όσοι είναι άτυχοι και το λίπος καεί νωρίς, δυστυχώς γι αυτούς θα έρθουν αντιμέτωποι απέναντι σε απίστευτα δυσάρεστες καταστάσεις με δράστες τα ίδια τους τα παιδιά...
Θυμόμαστε και την προ μνημονίου Ελλάδα. Απεργίες και πορείες μέρα παρά μέρα.
Ως πασόκος θα ξέρεις καλά από πορείες της πούτσας όποτε κυβερνούσε η δεξιά.τότε είχαμε πορείες του καφέ με διεκδίκηση "επιδόματα έγκαιρης προσέλευσης" και "κινήτρων απόδοσης"
τώρα γίνοται πορείες για να σταματήσει "αυτό που έρχεται"
στο κοντινό μέλλον έρχονται πορείες "όποιον πάρει ο χάρος"
Ως πασόκος θα ξέρεις καλά από πορείες της πούτσας όποτε κυβερνούσε η δεξιά.
Kανενας δεν ειναι?δεν είμαι πασόκος