Επίσκεψη το ΠΣΚ στην Θεσ/κη για διασκέδαση με φίλους (ποτά , φαγητά , Βίλλυ Ραζή (τρομερή φωνή αλλά σε άθλιο μαγαζί)
Προκειμένου να ετοιμαστώ σωστά για το Σ βράδυ είχα κανονίσει από τις αρχές της εβδομάδας συνάντηση με την Νεφέλη (εξαιρετική συννενόηση) σε ξενοδοχείο της επιλογής μου για διωράκι με τα πάντα όλα μέσα παρόλο που δεν είμαι fan των μικρών ηλικιών .
Ήρθε στην ώρα της και λίγο νωρίτερα κιόλας , πολύ όμορφα ντυμένη και με ένα σέξυ μαύρο κορμάκι από μέσα (Θεσ/κια βλέπεις) πράγμα που μου άρεσε πολύ. Είναι όντως πιτσιρίκα , με πιασιματάκια , κωλάρα τόσο όσο , (μοντελοπνίχτες δεν θα γουστάρουν) , μικρά βυζάκια , όμορφο πρόσωπο , ωραία μάτια , περιποιημένα άκρα , ΣΙΓΟΥΡΑ θα την κοίταζες στον δρόμο και θα ήθελες να μπεις έστω και για δοκιμή.
Μπανάκι μαζί , GFE καταστάσεις με φιλιά , πιασίματα, ωραία πνευστά και ωραία χημεία σε όλα . Παίξαμε δύο γύρους στα 4 με ωραία στησίματα και anal με λίγη προετοιμασία και προσεκτική είσοδο και full throttle με 3bar και nos στο τέλος μέχρι τελικής πτώσης.
Άνετα θα την ξαναδω μιας και θα ανεβούμε πάλι για την Λιόλιου που θα ξεκινήσει σύντομα στην Θεσ/κη χαχαχαχα
ΥΣ: Ηighlight το τσιφτετέλι στο δωμάτιο με την μουσική της Βίλλυ ... άντε γεια , τα λέμε στα μπουζούκια
ΥΣ2: Φίλος από την παρέα πήρε μοντέλο style από πρακτορείο της Θεσ/κης και έφαγε ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ φόλα λέμε χαχαχα