Βρέθηκα σήμερα Θεσσαλονίκη και είχα την χαρά να περάσω μια ωρίτσα με τη Νεφέλη. Μιας και δεν έχει καρτέλα γράφω εδώ την εμπειρία μου.
Συννενόηση εύκολη και η κοπέλα έφτασε στο Ρεξ λίγο πιο νωρίς από την ώρα που είχαμε πει. Όσον αφορά το σώμα της οι φωτογραφίες που ανεβάζει εδώ είναι ακριβέστατες. Δυνατό της σημείο φυσικά η κωλαρα της, που δε χορταινεται. Πρόσωπο επίσης γλυκό και όμορφο για τα δικά μου γούστα.
Με χαιρέτησε με φιλιά, έκανε μπάνιο και ήρθε στο κρεβάτι. Αρκετά φιλιά και απλόχερα τα δίνει. Ξεκίνησε πίπα μαεστρικη όπου κατέληξε σε απανωτά deepthroats κι εμένα να της γαμαω το στόμα. Γενικά η πίπα σε πολύ καλό επίπεδο. Αμέσως πήγαμε στα τέσσερα με δική της προτροπή. Εξαιρετικό στήσιμο, φοβερή φωνητική συμμετοχή, φαντάζομαι την άκουσαν σίγουρα στον όροφο όλο. Τα έφτυσα και αμέσως με καβάλησε. Τρομερά καθίσματα. Δε σταμάτησε να στηρίζεται στα πόδια και να καβαλάει ρίχνοντας και τα καυλολογα της. Από τα πολλά κουράστηκε κι εκείνη. Την εγλειψα λίγα λεπτά. Πεντακάθαρο μουνακι και γενικά κανένα παράπονο ως προς την καθαριότητα. Ακολούθησε ιεραποστολικό με πολλά φιλιά αλλά είχε έρθει ώρα για πρωκτικό.
Τι να πω τώρα. Η πίσω τρύπα της με υπέροχη αίσθηση, μπήκα άνετα και με το που μπήκα με δικές της προτροπές καυλας δώσαμε πόνο. Απόλαυση αυτή η κωλαρα στα τέσσερα και δη όταν βλέπεις να μπαινοβγαίνεις μέσα της. Τελικά έσκασα στον ιδρώτα και πήγαμε για τελείωμα με στοματικό, όπου τα πήρε στο στόμα(τα φτύνει στο μπάνιο). Μας εμένα λίγος χρόνος ακολούθησε ξανά πρωκτικό, νομίζω σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς αλλά η ώρα μας πέρασε και έπρεπε να φύγει.
Γενικά στα όσα χρόνια ασχολούμαι με το άθλημα δεν έτυχε ποτέ να περάσω με κοπέλα που από τη μια ώρα παίζει να μιλήσαμε 5 λεπτά όλα κι όλα. Η κοπέλα σε παρασέρνει σε απίστευτους ρυθμούς. Είναι εξαιρετική στο να σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι με τη γκόμενα σου ή μια καυλιαρα φίλη σου κι απλά βγάζετε γούστα. Και το κορυφαίο για μενα: anal ατελείωτο όπου το ευχαριστιεται και η ίδια.
Είστε τυχεροί εκεί στη συμπρωτεύουσα. Ως Θεσσαλός και δη από Τρίκαλα έχω να πω πως εδώ η κατάσταση είναι τραγική τόσο σε οίκους όσο και σε εσκορτ. Ελπίζω μετά την Αθήνα να μας έρθει μαζί με τη Νικόλ και Λάρισα. Και τότε θα φύγω με αφυδάτωση.