GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Χαιρω πολυ χαιροπουλος.Όσες φορές πήγα κατά τις 6 με 8 κλειστά ήταν.
Χαιρω πολυ χαιροπουλος.Όσες φορές πήγα κατά τις 6 με 8 κλειστά ήταν.
ρε παιδια σορρυ κιολας 6-8 παμε είτε δουλεια ειτε ξυπναμε για καφε, εσυ τι πηγες να κανεις εκει.Όσες φορές πήγα κατά τις 6 με 8 κλειστά ήταν.
Να πει μια καλημέραρε παιδια σορρυ κιολας 6-8 παμε είτε δουλεια ειτε ξυπναμε για καφε, εσυ τι πηγες να κανεις εκει.
Να πηδήξεις την γυναίκα σου ίσως;Εγώ ξυπνούσα από της 6 να πάω την γυναίκα μου στη δουλεια και έπιανα δουλειά στης 8. Άρα.....6.30 με 7.30 τι να κάνω;
ΑΦΟΥ εχει να παει για δουλεια! και ξες τωρα πως ειναι οι γυναικες ε "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ τωρα ΑΣΕ ΜΕ, θα αργησω στην δουλεια"Να πηδήξεις την γυναίκα σου ίσως;
Αν κρίνω από τις 14 κριτικές σου,μια χαρά βρίσκεις τρόπο να ξεφεύγεις πάντωςΑφού την πήγαινα στην δουλειά.... Για να την πηδήξω πριν την δουλειά έπρεπε να ξυπνήσω 4.30 και άντε εγώ να ξυπνήσω αυτή λες να είχε όρεξη τέτοια ώρα; Άσε που το 6.30 με 7.30 είναι η μόνη ώρα που ποτέ δεν θα σε αναζητήσει η γυναίκα σου και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. anyway καργιολες γυναίκες! Να θες να γαμίσεις το πρωί και να μην σου κάθεται καμία!
Στη δουλειά της; Μήπως να έβαζαν και τους συναδέλφους στο παιχνίδι;Να πηδήξεις την γυναίκα σου ίσως;
Πριν την δουλειά, ένα στα γρήγοραΣτη δουλειά της; Μήπως να έβαζαν και τους συναδέλφους στο παιχνίδι;
εκεινη αντέχει μια ωρα????? βαλε βαθια το χερι στην τσεπηΝεφέλη μια ώρα μόνο πρωκτικό πόσο τη χρεώνεις; Έχω όρεξη για τρυφερό κωλαρακι σήμερα...
Ελα @Leviathan ωρα να κραξειςΑνταπόκριση από το μέτωπο !
Μόλις την είδα ! Η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες της την αδικούν αρκετά ! Στη πραγματικότητα και εντελώς αντικειμενικά είναι πολύ ωραία κοπέλα. Εντάξει δεν είναι και δεκαράκι αλλά είναι μια κοπέλα που άμα τη δεις στο δρόμο τη παρατηρείς , λεπτό πετιτ σώμα και όμορφο καθημερινό πρόσωπο.
Ευδιάθετη , έχει όρεξη να σε ικανοποιήσει , έξυπνη , με πάρα πολύ καλό social σε φάση άνετα αράζεις να πιεις ένα καφέ.
Ο χώρος της είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και καθαρός. Συνενόηση εύκολη από το τηλέφωνο.
Εγώ με το χαμόγελο στο στόμα βγήκα.
Δεν έχω λόγο να ανακατεύουμε στο νήμα της κοπέλας.Ελα @Leviathan ωρα να κραξεις
γιατι χαλασε;Λοιποοοοον…
Τα είπαμε με την Νεφέλη από κοντά, συνάντηση που έγινε στο χώρο της, για 1 h ραντεβού πηγαίναμε με πρωκτικό, το πρωκτικό μας τα χάλασε και κάναμε μισάωρο, τι να κάνεις !
Το κορίτσι μια χαρά, επικοινωνιακό, πρόσχαρο και πολύ τίμια σε αυτό που κάνει!