Η γυναίκα είναι εντελώς αναξιόπιστη!
Θέλαμε να συναντηθούμε για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες. Επικοινώνησα κανονικά μαζί της μέσω Viber και της ζήτησα ραντεβού, βρήκαμε γρήγορα ραντεβού σε ξενοδοχείο και έτσι είχαμε σταθερή ημερομηνία. Παρεμπιπτόντως, δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και έχω ταξίδι πάνω από 1 ώρα και αυτό το ήξερε η κοπέλα.
Όταν ξεκίνησα με το αυτοκίνητο με ρώτησε από πού έχω τον αριθμό της. Της είπα από έναν φίλο, που ήταν αλήθεια, ήθελε πραγματικά να μάθει ποιος ήταν ο φίλος μου. Δεν ήθελα να της πω γιατί ο φίλος μου έχει οικογένεια και δεν ήξερα τι σκοπό έχει. Αλλά την ξέρω και από το φόρουμ, οπότε της είπα ότι σε ξέρω και από το φόρουμ, τότε γέλασε και είπε"ναι, πες το από την αρχή".
όταν έφτασα στο ξενοδοχείο πήγα στο δωμάτιο και της έστειλα τον αριθμό του δωματίου. το ραντεβού μας ήταν στις 9. Στις 9.05 την ρώτησα αν είναι στο δρόμο, δεν υπήρξε απάντηση καθώς νόμιζα ότι ήταν στο δρόμο, 20 λεπτά αργότερα ρώτησα ξανά και πάλι δεν υπήρξε τίποτα. Της τηλεφώνησα και δεν σήκωσε το τηλέφωνο...
Σήμερα ήθελα να της ξαναγράψω για κάποιο λόγο και απάντησε στο μήνυμά μου. Και είπε ότι την τελευταία φορά φοβήθηκε γιατί δεν με ήξερε κτλ. Καταλαβαίνω όταν μια γυναίκα φοβάται αλλά τουλάχιστον μπορούσε να το ακυρώσει και δεν χρειαζόταν να περιμένω στο ξενοδοχείο!
Ζήτησε συγγνώμη σήμερα και της πρότεινα να ξαναπροσπαθήσουμε αν ήθελε. Είπε ναι, θα ήθελε να με συναντήσει! Πρότεινε το ραντεβού στις 9 και δέχτηκα. Συζητήσαμε επίσης λίγο για διάφορα πράγματα. Ετοιμάστηκα νωρίτερα και ξεκίνησα με το αυτοκίνητο, 10 λεπτά αργότερα μου έγραψε ότι το σημερινό της ραντεβού όπου ήταν στις 8 η ώρα θα ήθελα να μείνω 1 ώρα περισσότερο και δεν μπορούσε στις 9...
και της είπα ότι έχουμε ένα ραντεβού στις 9 και δεν μπορεί απλά να αποδεκτή το ραντεβού του άλλου πελάτη και να με ακυρώσει ξανά..... Έπρεπε να πει στον πελάτη της ότι έχω ραντεβού στις 9 οπότε δεν μπορώ να το παρατείνω και τέλος. Δυστυχώς, τέτοιες γυναίκες είναι αναξιόπιστες και δεν συνιστώνται....