papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πριν λίγο πήγα σε έναν ορθοπεδικό.Μη φανταστείτε κάποιο "μεγάλο όνομα",ένας γιατρός που μου σύστησε ένας φίλος.Μόλις τελείωσε η εξέταση,έφτασε η στιγμή να πληρώσω.Μου λέει ο μάγκας (45 ετών περίπου)70€.Του ζήτησα απόδειξη και μου λέει "θα πρέπει να πληρώσεις τον ΦΠΑ" "Να τον πληρώσω" του απαντάω.Και προφανώς επειδή δεν περίμενε αυτή την απάντηση,άρχισε "και τι να την κάνεις την απόδειξη" "τι νομίζεις ότι βγάζουμε" και άλλα κουφά.Επειδή δεν είμαι κανά παιδάκι κι επειδή εμένα μου τα κρατάνε πριν τα πιάσω,του εξήγησα ότι αν δεν πάρω απόδειξη δεν τον πληρώνω,και ας κάνει ότι θέλει.Αναγκάστηκε να την κόψει,και του είπα ότι αν με ξαναδεί να μου γράψει...Να τους γαμήσουμε όλοι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.Δεν μπορούν να οδηγούν αμαξάρες και να ζουν πολυτελώς με τα δικά μας χρήματα.Να συμμετέχουν και αυτοί στα βάρη της χώρας.Γιατί εγώ να πληρώνω τα καύσιμα των μαχητικών της Π.Α;Τα καύσιμα των ασθενοφόρων;Τους γιατρούς στα δημόσια και τα ιδιωτικά νοσοκομεία (όλα είναι συμβεβλημένα με τα ασφαλιστικά ταμεία);Ο καθένας να αναλάβει τις υποχρεώσεις του.Όποιος δε θέλει,να πάρει τον πούλο.Θα επιβιώσουμε και χωρίς αυτούς.