apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
συνειδητοποιημενος ματακιας τυπεΜε πρόλαβε ο απόλυτος, το ίδιο θα 'βαζα..
Ημίθεος ο τηλεθεατής!
συνειδητοποιημενος ματακιας τυπεΜε πρόλαβε ο απόλυτος, το ίδιο θα 'βαζα..
Ημίθεος ο τηλεθεατής!
Θα πυρφόρησε με πάρτη της,μόλις έκλεισε.............συνειδητοποιημενος ματακιας τυπε
τυπε φημες λενε οτι την βουλγαρα τηνΕίδα τα βιντεάκια που ανεβάσατε, εντάξει ο Γεωργίου είναι one man show...πάντως δεν έχει άδικο σε αυτά που λέει σε γενικές γραμμές!
Ωραίο μωρό και αυτή αλλά και οι υπόλοιπες που είχε στην εκπομπή του!
Δεν της κάνει καμια πρόταση ο Σειρηνάκης για τσόντα,αν με διαβάζει? Που ξέρεις...μπορεί να πει και ναι ! Την κόβω για πολύ αυθόρμητη και χωρίς ταμπού !
Ψυχολόγεεεεεεεεε!
2 λεπτά σε ένα βίντεο την είδες και έχεις βγάλει συμπεράσματα!Ποια λες να είναι η αγαπημένη της στάση???
Όχι ρε, την έβλεπα και τότε στο Γεωργίου ;)
Και εγώ έβλεπα τότε την εκπομπή...τώρα δυστυχώς μόνο ακούμε Γεωργίου...αντί να του δώσουν καμιά εκπομπή και να έχει κανα καλό μωρό!
Την τελευταία φορά που έβγαινε είχε την Άξια Ανδρεαδάκη συμπαρουσιάστρια...την είχε γαμήσει κάποτε ένας φίλος μου σε σχετικά καλή τιμή για τοπ μόντελ,αν θυμάμαι καλά !
Την τελευταία φορά που έβγαινε είχε την Άξια Ανδρεαδάκη συμπαρουσιάστρια...την είχε γαμήσει κάποτε ένας φίλος μου σε σχετικά καλή τιμή για τοπ μόντελ,αν θυμάμαι καλά !
Άξια τότε η Άξια!
καλό μουνάκι...
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι η Άξια έκανε βίζιτες; Δεν το πιστεύω
Tότε ναι...τώρα είναι ξενέρωτη !! Στο κρεβάτι βέβαια είναι καβλιάρα και χωρίς ταμπού,αλλά σαν άνθρωπος πολύ χαζή και κλεισμένη στον εαυτό της !
η Νάζλα ;) για την Άξια τα εχω πει στο θρεντ της !!!Η Νάζλα ή η Άξια; Γιατί μουνάκι είναι η Νάζλα, η Άξια είναι μουνάρα...