tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
δεχεσαι απειλες?ε και τι εγινε ρε τυπε, αγχωθηκες?
δεχεσαι απειλες?ε και τι εγινε ρε τυπε, αγχωθηκες?
όχι ρε...
δεχεσαι απειλες?
αμαν απο ποιον μη μου πεις οχι λεγε
χάρηκα πολύ arnoldΑλπούλα πρόσεχε τί λες και που τι λες από εδώ και στο εξής
Κωστής
Εγω ειμαι ασχετος με το θεμα, ΑΛΛΑ...
Θα προτιμουσα οι απειλες - "προειδοποιησεις" να γινονται μεσω pm, για λογους αισθητικης.
Ελενα,συμβαινει τωρα:Ισλαμιστες κατελαβαν το Δημαρχειο στην Σκαλα Λακωνιας...Αλπούλα πρόσεχε τί λες και που τι λες από εδώ και στο εξής
Κωστής
η Ελενα ή ο Κωστης εισαι; να ξερουμε με ποιον μιλαμε αρχικαΕλαβα μήνυμα από τη διεύθυνση ότι πρώτη και τελευταία φορά που δέχονται κάτι τέτοιο με πμ
Αλλά το να τη βρίζουν τρελή και να πάρει φάρμακα δημόσια, να ποστάρουν φωτό κλπ το επιτρέπουν εδώ
Κι όλα αυτά σε ένα κορίτσι
τα συμπεράσματα δικά σας
ακούω
η Ελενα ή ο Κωστης εισαι; να ξερουμε με ποιον μιλαμε αρχικα
λοιπον χοντρε θελεις να δωσουμε ενα ραντεβου να σε κανω κομματια;Κωστής
ωχ,ραντεβου θανατου?λοιπον χοντρε θελεις να δωσουμε ενα ραντεβου να σε κανω κομματια;
Εμειs σαν χωρα , δεν πρεπει να φοβομαστε τουs Τουρκουs....Δεν υπαρχει αναγκηωχ,ραντεβου θανατου?
εσυ εισαι ο ειρωνας του σαιτ;ωχ,ραντεβου θανατου?
μη γραψουμε καμια μαλακια στη τρελη να περασει η ωρα ,,εχουμε και τις φιλοσοφιες σας απο κατωΕμειs σαν χωρα , δεν πρεπει να φοβομαστε τουs Τουρκουs....Δεν υπαρχει αναγκη
Θα σφαχτουμε μοναχοι μαs
οχι ρε,ουτε καν...αλλα αυτο ειναι ραντεβου θανατου ρε φιλε...ευθεως δολοφονιαεσυ εισαι ο ειρωνας του σαιτ;
αααααα πες το ετσι.τωρα καταλαβαινομαστεοχι ρε,ουτε καν...αλλα αυτο ειναι ραντεβου θανατου ρε φιλε...ευθεως δολοφονια
λοιπον χοντρε θελεις να δωσουμε ενα ραντεβου να σε κανω κομματια;