The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
tnx δεν είμαι η Ελενα σου λέωωωωωωωωω
Ναι... Γνωρίζουμε... Είστε ο κ. Κωτσος ο Βοδιγκαρνταρόμπας.
tnx δεν είμαι η Ελενα σου λέωωωωωωωωω
Ναι... Γνωρίζουμε... Είστε ο κ. Κωτσος ο Βοδιγκαρνταρόμπας.![]()
Ναι... Γνωρίζουμε... Είστε ο κ. Κωτσος ο Βοδιγκαρνταρόμπας.![]()
χα χα χα πολύ αστείο ναι. Το ψάχνατε καιρό ε? φορούσα και το βρακί μου ανάποδα να σου πω
Ανάποδα, πως; Το μπρος πίσω ή το μέσα έξω;
Πρώτη φορά μπαίνω σε αυτό το thread... Το καλύτερο με διαφορά!!!
Υπάρχουν και άλλα εξαιρετικά, πχ αυτό με τα ξυλόγλυπτα ή εκείνο με την μικρή Άννα, το ταίρι του BB. Πγιότητα.
Υποτιμάτε τον κ. Πίκι με την κωλάρα του, καθώς και τον κ. Φανηπάνο με τους χοίρους. Δεν είναι πρέπον...
βασικά είσαι για γέλια και σίγουρα η Τζενη η αλβανιδα είναι πολύ καλύτερη,να μην μιλήσω για Ρουμάνες και Πολωνέζες που δεν παιζονται στο σεξ.Αλήθεια λέει η Ελενα να ξέρεις
Κωστής
βασικά είσαι για γέλια και σίγουρα η Τζενη η αλβανιδα είναι πολύ καλύτερη,να μην μιλήσω για Ρουμάνες και Πολωνέζες που δεν παιζονται στο σεξ.![]()
βασικά είσαι για γέλια και σίγουρα η Τζενη η αλβανιδα είναι πολύ καλύτερη,να μην μιλήσω για Ρουμάνες και Πολωνέζες που δεν παιζονται στο σεξ.![]()
καλα δεν εχεις ακουσει για τις πολωνεζες και τις αντοχες τους και για τις ρουμανικες πιπες?σε βρισκω αδιαβαστο...γιατι ειναι καλυτερες ρε τυπε? δωσε λεπτομερειες πες επιχειρηματα να βγαλουμε πορισμα.
μωρο μου τι sexy κοιλιτσα ειναι αυτή?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bipolar είναι οι δύο άσπρες αρκούδες που βλέπετε
θα στο ξανα πω οπως στο εχουν πει πολλοι εδω μεσα,πηγαινε σε γιατρο,θα καταληξεις αλκοολικη με χάπια,θα ζαρωσςει κι αλλο η φατσα σου και δεν θα βλεπεσαι,ηδη πολλοι μιλάνε ασχημα για το προσωπο σου...δεν θες να καταντησεις ετσι...παιζει να εισαι εδω μεσα η μοναδικη που δηλωνει πουτανα και δεν εχει δουλειά...
καλα δεν εχεις ακουσει για τις πολωνεζες και τις αντοχες τους και για τις ρουμανικες πιπες?σε βρισκω αδιαβαστο...
καλα δεν εχεις ακουσει για τις πολωνεζες και τις αντοχες τους και για τις ρουμανικες πιπες?σε βρισκω αδιαβαστο...