life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οκ σε αφηνω να γραψειs τοτε........μη γραψουμε καμια μαλακια στη τρελη να περασει η ωρα ,,εχουμε και τις φιλοσοφιες σας απο κατω
Οκ σε αφηνω να γραψειs τοτε........μη γραψουμε καμια μαλακια στη τρελη να περασει η ωρα ,,εχουμε και τις φιλοσοφιες σας απο κατω
γιατι κανεις τον νταη ρε βρωμοπουστε ελα να σε δω τι μαγκας εισαι
γιατι κανεις τον νταη ρε βρωμοπουστε ελα να σε δω τι μαγκας εισαι
ο αλπουλα ειναι αδερφος και καθαριζω εγω για παρτη τουπου θες να βρεθούμε
εσύ εγώ και ο Αλπούλα όμως
ο αλπουλα ειναι αδερφος και καθαριζω εγω για παρτη του
ελενα εχεις ξεκινησει θεραπεια?Ο Αλπούλα διασύρει παντού τη Ελενα και τότε και τώρα, κάποιοι την αποκαλούν τρελή και να πάρει φάρμακα και ποστάρουν φω´το με τρελοκομεία
Τι θα κανες στη θέση μου αν ήσουν φίλος της
θα τη πηγαινα σε ενα ψυχιατρο να δω αν οντως ειναι τρελη.αν ηταν θα τη βοηθπυσα με αυτο το τροπο.αν δεν ηταν θα την υπερασπιζομουν.αλλα θα μαθαινα πρωτα.αυτο να κανεις και συ για τη φιλη σουΟ Αλπούλα διασύρει παντού τη Ελενα και τότε και τώρα, κάποιοι την αποκαλούν τρελή και να πάρει φάρμακα και ποστάρουν φω´το με τρελοκομεία
Τι θα κανες στη θέση μου αν ήσουν φίλος της
θα τη πηγαινα σε ενα ψυχιατρο να δω αν οντως ειναι τρελη.αν ηταν θα τη βοηθπυσα με αυτο το τροπο.αν δεν ηταν θα την υπερασπιζομουν.αλλα θα μαθαινα πρωτα.αυτο να κανεις και συ για τη φιλη σου
αντε μωρη βιζιτουείσαι εσύ σε θέση να προτείνεις τι θα κάνει η Ελενα
θα σας σπάσω όλυος τα μούτρα
αυτά δεν τα βλέπει η διεύθυνση εδ´ω, αλλά να απειλήσει να σταματήσουμε τα πμ, το κάνει
άντε γεια
Λες ότι θα σπασεις μουτρα και παραπονιεσαι για τη διοικηση ?είσαι εσύ σε θέση να προτείνεις τι θα κάνει η Ελενα
θα σας σπάσω όλυος τα μούτρα
αυτά δεν τα βλέπει η διεύθυνση εδ´ω, αλλά να απειλήσει να σταματήσουμε τα πμ, το κάνει
άντε γεια
Ελενα,συμβαινει τωρα:Ισλαμιστες κατελαβαν το Δημαρχειο στην Σκαλα Λακωνιας...
οκ,το κρατάω αυτό!Ελαβα μήνυμα από τη διεύθυνση ότι πρώτη και τελευταία φορά που δέχονται κάτι τέτοιο με πμ
Αλλά το να τη βρίζουν τρελή και να πάρει φάρμακα δημόσια, να ποστάρουν φωτό κλπ το επιτρέπουν εδώ
Κι όλα αυτά σε ένα κορίτσι
τα συμπεράσματα δικά σας
ακούω
εκανα log in σήμερα και είδα αυτά...ήταν που η διαχειριση θα έπραττε όπως έπρεπε τις προάλλες.το οτι η διαχειρηση έχει εκτεθει και συνεχίζει να μην μπορει στο "σπίτι" της να βάλει μια τάξη θα πρέπει να το δει.
αυτα είναι τα pm προς γνώση όλων.
το θέμα θα το συνεχίσω.
Στις απειλές;
Καλημερα φιλη μου Ελενα,ζυμωνω ψωμι...ελα να φαμεΑλήθεια λέει η Ελενα να ξέρεις
Κωστής
Αντί να απειλείτε και να το συνεχίζετε κιόλας, κοιτάξτε να βοηθήσετε λίγο τον εαυτό σας ζητώντας βοήθεια από ειδικούς.
Αλήθεια λέει η Ελενα να ξέρεις
Κωστής
αμέ! ειναι πολύ ρατσίστρια
Γεια σου HELENARA μου φτιάχνει η διάθεση όποτε σε διαβάζω!