Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
πίσω από το πληκτρο ρε χλάπα, έλα δω αν τολμάς να μας πεις ποιος είσαι
επαναλαμβάνω αν δεν έγοινα κατανοητός! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΟΥΔΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΓΙΟΣ!
δευτερο λαθος....ψυχραιμαπίσω από το πληκτρο ρε χλάπα, έλα δω αν τολμάς να μας πεις ποιος είσαι
νευρα πολλα εχεις...επαναλαμβάνω αν δεν έγοινα κατανοητός! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΟΥΔΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΓΙΟΣ!
επαναλαμβάνω αν δεν έγοινα κατανοητός! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΟΥΔΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΓΙΟΣ!
τα ντουβαρια γιατί?
πως την ειδες δλδ θα μπαινεις τελη αυγουστου σαν ντιβα ;εμεις ποτε θα παμε διακοπες;ε τι μισες δουλειες θα κανουμε
πως την ειδες δλδ θα μπαινεις τελη αυγουστου σαν ντιβα ;εμεις ποτε θα παμε διακοπες;
μακαρι το τελευταιο...ουτως η αλλως ειναι η μοναδικη πουτανα που εχει 2 thread και δεν εχω καταλαβει τον λόγο...θα κλειδωθει ή θα διαγραφει το θεμα σε λιγο
θα κλειδωθει ή θα διαγραφει το θεμα σε λιγο
Καθίστε καλά γιατί ένας σε άλλο θρεντ εχει δραστικό βεληνεκές στην εκτόξευση σπέρματος 1,5 μέτρα με τον πουτσο σε κατάλληλη γωνία βολής αμα σας ραντισει όλους θα ψοφησετε σαν τον δακο
καταραμενο νετΤι μου θυμισες τωρα!
Παλια θυμαμαι που γινοταν στα τσονταδικα τετοιοι διαγωνισμοι, ποιος θα τα στειλει πιο μακρια!
Τωρα με το ιντερνετ αυτη η κοινωνικοτητα χαθηκε.
Ο καθενας την παιζει μονος του στο σπιτι του.
μακαρι το τελευταιο...ουτως η αλλως ειναι η μοναδικη πουτανα που εχει 2 thread και δεν εχω καταλαβει τον λόγο...
καλα,καθιστε εδω να λετε μαλακιες αντι να ανεβασουμε ολοι μαζι λιγο ψηλοτερα το επιπεδο του σαιτδεν εχεις το authority ρε ψαρι. εσυ εισαι για τα λιανα θρεντ
Ο καθενας την παιζει μονος του στο σπιτι του.