sprince190
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Γεια σου χοντρούλη. Δεν προλαβαίνει κάποιος να γράψει σχόλιο αμέσως απαντάς κατινιάρη
Γεια σου χοντρούλη. Δεν προλαβαίνει κάποιος να γράψει σχόλιο αμέσως απαντάς κατινιάρη
στο ξαναειπα κακαμποι κανε τον μαγκα εκει στο πληκτρολογιοΓεια σου χοντρούλη. Δεν προλαβαίνει κάποιος να γράψει σχόλιο αμέσως απαντάς κατινιάρη
Θίχτηκες χοντρέ;; Να σου στείλω ξυδάκιστο ξαναειπα κακαμποι κανε τον μαγκα εκει στο πληκτρολογιο
αστο καταλαβαΘίχτηκες χοντρέ;; Να σου στείλω ξυδάκι
εγω μπορώ να τον καθαρίσω. Εσύ φτάνεις ;; Χαχα ρε βλάκα και από κοντά θα σε γλεντάω εσένα και τον μελάτοαστο καταλαβα
καλα πηγαινε σκουπισου και εσυ και η αλλη η πλυστρα οταν γινεις αντρας τα λεμεεγω μπορώ να τον καθαρίσω. Εσύ φτάνεις ;; Χαχα ρε βλάκα και από κοντά θα σε γλεντάω εσένα και τον μελάτο
Εσύ ποστάρεις σε νήματα με γκει και ο μελάτος στους μικροτσουτσουνους. Μήπως χάζεψες ρε κουδουνίστρα ;;καλα πηγαινε σκουπισου και εσυ και η αλλη η πλυστρα οταν γινεις αντρας τα λεμε
ΥΓ. πολλα φιλια στ αγορι σου
στο ξαναλεω αμα εισαι καλο αγορακι ολα θα γινουνΕσύ ποστάρεις σε νήματα με γκει και ο μελάτος στους μικροτσουτσουνους. Μήπως χάζεψες ρε κουδουνίστρα ;;
Σε πολλούς αρέσουν οι ώριμες κυρίες μην σε παίρνει από κάτωΕίμαι γριά κι άσχημη και πατσαβούρα, σας καταλαβαίνω
Ελεναρα... Εμείς μαζί σου!!!Είμαι γριά κι άσχημη και πατσαβούρα, σας καταλαβαίνω
στο ξαναλεω αμα εισαι καλο αγορακι ολα θα γινουν
Με βλέπεις για καμιά ωριμη κυρία?Σε πολλούς αρέσουν οι ώριμες κυρίες μην σε παίρνει από κάτω
βρε κοριτσαρα με ποιον ασχολεισαι με τον ντενεκε και την πλυστρα .... μην χαλιεσαι για κανενανΜε βλέπεις για καμιά ωριμη κυρία?
Εσύ παντως πρεπει να είσαι φίλος του άλλου ξεφτίλα που επειδή δεν με γαμησε τζάμπα στο σπιτι μου, βγάζει δεξιά αριστερά κακιες για το πως είμαι και ότι πρέπει να αναλογιιστω ότι θα με σβήσουν απ εδώ και τι θα κάνω στη ζωή μου απενταρη λες με μας ταισε η θα μας, ταΐσει. Ότι δεν πρέπει να συνεχίσω να πάρουν σειρά τα υπέροχα πανέμορφα νιάταΈλενα να φανταστώ πως παζάρια και 40 και 30 σου κάνουν αυτοί που σε υποστηρίζουν και γράφουν εδώ ότι μην μασάς και συνέχισε ;;
Σπάστε κάνα ευρώ και δώστε στο κορίτσι γυφτοι
Έχεις αναλογιστεί γιατί δεν σου απαντάει η κοπέλα ποτέ μπατηρογαμιολη χοντρε βρωμιαρη; Ξέρω πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις τρύπιε. Ούτε με μετάνοια δεν θα γαμησεις.βρε κοριτσαρα με ποιον ασχολεισαι με τον ντενεκε και την πλυστρα .... μην χαλιεσαι για κανεναν
Προχθές σου είπα δύο λόγια παραπάνω αλλά καμία σχέση με αυτά που λες. Καλά κάνεις και φαιρεσαι έτσι. Δεν έχω με εσένα Θέμα αλλά με τους τσαμπατζήδες που το παίζουν μάγκες και χαϊδεύοντας σε νομίζουν ότι θα γαμησουν τσάμπα ενώ είναι χοντροί βρωμιαρηδες και μίζεροιΕσύ παντως πρεπει να είσαι φίλος του άλλου ξεφτίλα που επειδή δεν με γαμησε τζάμπα στο σπιτι μου, βγάζει δεξιά αριστερά κακιες για το πως είμαι και ότι πρέπει να αναλογιιστω ότι θα με σβήσουν απ εδώ και τι θα κάνω στη ζωή μου απενταρη λες με μας ταισε η θα μας, ταΐσει. Ότι δεν πρέπει να συνεχίσω να πάρουν σειρά τα υπέροχα πανέμορφα νιάτα
Έχεις αναλογιστεί γιατί δεν σου απαντάει η κοπέλα ποτέ μπατηρογαμιολη χοντρε βρωμιαρη; Ξέρω πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις τρύπιε. Ούτε με μετάνοια δεν θα γαμησεις.
Τι είπες προχθές δεν θυμάμαι , μπορείς να πεις λίγο περιεκτικά; Ενώ εσυ που θα με γαμησεις το πρωί πρωί με 20, 40, 60. ευρώ φαντάζομαι θα με σώσεις; Ωραίο πράγμα η συνήθεια ….για μερικούςΠροχθές σου είπα δύο λόγια παραπάνω αλλά καμία σχέση με αυτά που λες. Καλά κάνεις και φαιρεσαι έτσι. Δεν έχω με εσένα Θέμα αλλά με τους τσαμπατζήδες που το παίζουν μάγκες και χαϊδεύοντας σε νομίζουν ότι θα γαμησουν τσάμπα ενώ είναι χοντροί βρωμιαρηδες και μίζεροι
Με μπέρδεψες με κάποιον άλλον Έλενα. Δεν σου έγραψα εγώ για πρωινό γαμησι. Το πρωί εγώ δουλεύω για να έχω τις τσέπες μου γεμάτες και να βγάζω γούστα αξιοπρεπώς χωρίς να παζαρεύω και να γλείφω ή να κάνω τον νταβατζή ενώ είμαι χοντρός βρομιάρης κομπλεξικός και φτωχόςΤι είπες προχθές δεν θυμάμαι , μπορείς να πεις λίγο περιεκτικά; Ενώ εσυ που θα με γαμησεις το πρωί πρωί με 20, 40, 60. ευρώ φαντάζομαι θα με σώσεις; Ωραίο πράγμα η συνήθεια ….για μερικούς