txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Τοτε γιατι το κανεις θεμαΝαι δεν έγινε τίποτα......
Τοτε γιατι το κανεις θεμαΝαι δεν έγινε τίποτα......
Και Φράγκα να έχεις δεν μπορείς να γλυτώσεις.....Χθες έφυγε ΔΥΣΤΗΧΩΣ 1 Γυναίκα 57 ετών που πήγε για θεραπεία ρουτίνας νεότητας.....Εκεί θα φανεί ότι φασκει και αντιφάσκει πριν 1 εβδομάδα γράφει ότι συννενοηθηκαμε........
ΔΥΣΤΗΧΩΣ προθεσμία μετρητών πήρε.......Η μήπως νομίζει ότι θα μείνει Αγέραστη........
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ......................
Για να γλυτώσουν άλλοι......Τοτε γιατι το κανεις θεμα
dimigoall: Πάρε και πατατάκια.....Έρχεται σε λίγο η καταιγίδα ...
Ας αράξω εδώ για τα σχόλια ...
φιλαρακι μου επιτρεπεις ενα σχολιο?dimigoall: Πάρε και πατατάκια.....
Όταν Αρχίσει Το Μονόπρακτο..........
Πουτανακι είσαι και φαίνεσαι πουστρα που πουλάς προστασία μουνακι. Θα, σου γαμησω μουνι. Έχεις δώσει 30 ευρώ πριν το Πάσχα και μας έχεις πρήξει στα τηλέφωνα για ραντεβου. 20 τηλέφωνα έχεις κάνει όλο αυτόν τον καιρό μουνι για καυλαντα. Μουνοπανο. Και πήρες τις τελευταίες φορές από άλλο τηλ που είχα μπλοκάρει από καιρό, όχι από αυτό που έδωσες λεφτά. Πήγαινε γαμησου, ναι στα τρώω τα λεφτά ρε, 20 φορές καυλαντα στο τηλ και μετά πήρες από άλλο αριθμό από αυτόν που είχες δώσει λεφτά. Να πα να γσμηθεις ναι στα τρώω, ένα μήνα μας έχεις πρήξει τ αρχιδια. Όποιος θέλει ραντεβου άμεσα. Σιγά μην καυλαντιζουν με σένα 20 χρόνια επειδή έδωσες 30 ευρώ. Σου χρωστάω κάτι μουνοπανο να καυαντιζω στα τηλέφωνα? Πήγαινε γαμησουΛοιπόν Άκου Κοριτσάκι που Λέγεσαι Nayomi ..... ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ..... ΠΗΡΕΣ €30 ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ....ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΦΡΑΓΗ ..... ΜΕΤΑ ...... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΣΩΠΥΤΟ ΧΡΟΝΟ ......ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ 1 ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ......
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ....... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΡΕΛΟΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ.......
Πηγαιβε γαμησου κι εσύ, εσύ είσαι πουτανα. 100 ευρώ θα δίνετε τώρα προκαταβολαΚαλα ρε συ. Εσκασες προκαταβολη σε τανα?
Πατε καλα εδω μεσα?
Καταρχάς πουτανα αχρηστε. Δεν σου είπα μην έρχεσαι, παρόλο που μας έχεις πρήξει τ αρχιδια με τα, 30 ευρώ που έδωσες πριν 1 μήνα. Σε έχω κιόλας ξεμπλόκαρει και περίμενω να πάρεις αχρηστε. Αλλά είσαι άφραγκος και προτιμάς να γράψεις εδώ τη χολη σου. Απλώς είπα ότι θα σταματήσει αυτό. Να δίνει κάποιος πριν 800 χρόνια 20 ευρώ και να με γαμει στο τηλ τζάμπα. Μουνι. Μουνοπανο. Την Τετάρτη έσκασε η βρύση κι έτρεχε νερα στο σπίτι και ήρθε α άνθρωπος να τη φτιάξει. Τι έπρεπε να κάνω Ν αφήσω να έρθω σε σένα που είσαι άφραγκος, επειδή σου καυλωσει την Τετάρτη, και μας έχεις πρήξει από πριν το Πάσχα? ΒλακομουτροΛοιπόν Άκου Κοριτσάκι που Λέγεσαι Nayomi ..... ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ..... ΠΗΡΕΣ €30 ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ....ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΦΡΑΓΗ ..... ΜΕΤΑ ...... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΣΩΠΥΤΟ ΧΡΟΝΟ ......ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ 1 ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ......
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ....... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΡΕΛΟΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ.......
Δε γαμιεσαι ρε σουργελοΠηγαιβε γαμησου κι εσύ, εσύ είσαι πουτανα. 100 ευρώ θα δίνετε τώρα προκαταβολα
Στ αρχιδια μου με τα αλβανακια που έχεις καβατζα μωρέ μαλακακο μηδενικό. Ούτε καν να με δεις εσύ δεν μπορείς μαλακακο κοντεΔε γαμιεσαι ρε σουργελο
15 καβαντζες εχω στο κιν. τωρα που μιλαμε.
Ουτε τζαμπα δε θα σε γαμαγα. Απλα προσπαθω να βοηθησω κανενα συμπαικτη.
Ναι .....φιλαρακι μου επιτρεπεις ενα σχολιο?
Άκου Άχρηστη Γιατί Τα CG Έχουν Και Τσίπα........Καταρχάς πουτανα αχρηστε. Δεν σου είπα μην έρχεσαι, παρόλο που μας έχεις πρήξει τ αρχιδια με τα, 30 ευρώ που έδωσες πριν 1 μήνα. Σε έχω κιόλας ξεμπλόκαρει και περίμενω να πάρεις αχρηστε. Αλλά είσαι άφραγκος και προτιμάς να γράψεις εδώ τη χολη σου. Απλώς είπα ότι θα σταματήσει αυτό. Να δίνει κάποιος πριν 800 χρόνια 20 ευρώ και να με γαμει στο τηλ τζάμπα. Μουνι. Μουνοπανο. Την Τετάρτη έσκασε η βρύση κι έτρεχε νερα στο σπίτι και ήρθε α άνθρωπος να τη φτιάξει. Τι έπρεπε να κάνω Ν αφήσω να έρθω σε σένα που είσαι άφραγκος, επειδή σου καυλωσει την Τετάρτη, και μας έχεις πρήξει από πριν το Πάσχα? Βλακομουτρο
Παιδιά γιατί ασχολείστε με κάποια οποία αποκαλεί υποψήφιους πελάτες με διάφορα κοσμητικά επίθετα (πούστρα,μουνόπανο,πουτανάκι,πήγαινε γαμήσου κλπ. κλπ.) και της δίνετε χρήματα; Αφήστε την να πεινάσει μήπως αλλάξει τρόπους & συμπεριφορά..Πουτανακι είσαι και φαίνεσαι πουστρα που πουλάς προστασία μουνακι. Θα, σου γαμησω μουνι. Έχεις δώσει 30 ευρώ πριν το Πάσχα και μας έχεις πρήξει στα τηλέφωνα για ραντεβου. 20 τηλέφωνα έχεις κάνει όλο αυτόν τον καιρό μουνι για καυλαντα. Μουνοπανο. Και πήρες τις τελευταίες φορές από άλλο τηλ που είχα μπλοκάρει από καιρό, όχι από αυτό που έδωσες λεφτά. Πήγαινε γαμησου, ναι στα τρώω τα λεφτά ρε, 20 φορές καυλαντα στο τηλ και μετά πήρες από άλλο αριθμό από αυτόν που είχες δώσει λεφτά. Να πα να γσμηθεις ναι στα τρώω, ένα μήνα μας έχεις πρήξει τ αρχιδια. Όποιος θέλει ραντεβου άμεσα. Σιγά μην καυλαντιζουν με σένα 20 χρόνια επειδή έδωσες 30 ευρώ. Σου χρωστάω κάτι μουνοπανο να καυαντιζω στα τηλέφωνα? Πήγαινε γαμησου
Άκου Άχρηστη Γιατί Τα CG Έχουν Και Τσίπα........
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ TAURUS .....
Είναι και κάποιοι Κύριοι που έρχονται και μετα βγανεις από το ραντεβού και λες εγώ γιατί ασχολούμαι με κάτι taurus1 και το κακό συναπάντημα. Taurus1 πολύ κακό άτομι μισογύνης μισανθρωποσ Με τον Los Angeles συνεννοηθήκαμε όλα οκ
Ότι Συννενοηθηκαμε
Μέχρι Την Πέμπτη με όλες τις ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑ .......ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ..........................
Συννενοηθηκαμε ( μου είπες ότι θα λείπεις Σαββατοκύριακο σωστά????)
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ .......ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΠΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ..... ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ??????
ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΛΟΚ ( Άλλωστε με ρώτησες) ΠΩΣ ΣΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑ......
ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ......
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ:
" ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"
ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ SYCHO CG ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ......
Θα σου δώσω 1 παράδειγμα:
Στο Νεκροταφείο της Γλυφάδας (Επί της Παπανδρέου) Κυκλοφορεί 1 Τρελλη Γυναίκα που Βρίζει - Γδύνεται Και Γενικά ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ...... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ .........
ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΟΔΕΥΕΙΣ ........
ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ........
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ......
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ...................
Παιδιά γιατί ασχολείστε με κάποια οποία αποκαλεί υποψήφιους πελάτες με διάφορα κοσμητικά επίθετα (πούστρα,μουνόπανο,πουτανάκι,πήγαινε γαμήσου κλπ. κλπ.) και της δίνετε χρήματα; Αφήστε την να πεινάσει μήπως αλλάξει τρόπους & συμπεριφορά..
Η γυναίκα είναι για το Δαφνί το είπαμε. Ξέρετε εσείς άλλο call girl να ζητά προκαταβολή για συνάντηση; Τόσες γυναίκες νορμάλ και όμορφες κυκλοφορούν έξω.Μην πετάτε τα χρήματά σας επειδή θέλει να δουλεύει η ''τρελή'' κατ΄αυτόν τον τρόπο; Στο κάτω κάτω αυτός που πληρώνει έχει τις απαιτήσεις...
Ετοιμάσου Βάλε Σωσίβιο και Αγαντα στον Κυκλώνα που Έρχεται.....Παιδιά γιατί ασχολείστε με κάποια οποία αποκαλεί υποψήφιους πελάτες με διάφορα κοσμητικά επίθετα (πούστρα,μουνόπανο,πουτανάκι,πήγαινε γαμήσου κλπ. κλπ.) και της δίνετε χρήματα; Αφήστε την να πεινάσει μήπως αλλάξει τρόπους & συμπεριφορά..
Η γυναίκα είναι για το Δαφνί το είπαμε. Ξέρετε εσείς άλλο call girl να ζητά προκαταβολή για συνάντηση; Τόσες γυναίκες νορμάλ και όμορφες κυκλοφορούν έξω.Μην πετάτε τα χρήματά σας επειδή θέλει να δουλεύει η ''τρελή'' κατ΄αυτόν τον τρόπο; Στο κάτω κάτω αυτός που πληρώνει έχει τις απαιτήσεις...
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και ποιο είναι το πρόβλημα σου ειλικρινά. Παρε τηλέφωνο αν θες ραντεβού, εγώ δεν σου αρνήθηκα ποτέ. Απλώς την Τετάρτη ήρθε ο υδραυλικός για τη βρύση. Πες μας ποιο είναι το πρόβλημα σου εδώ η παρε τηλ να κλείσουμε ραντεβού. Δεν σου τρώω τα λεφτά σου. Αλλά ακόμη 1 φορά θα πάρεις αποφασισμένος πια να κάνουμε ραντεβού. ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ READYΆκου Άχρηστη Γιατί Τα CG Έχουν Και Τσίπα........
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ TAURUS .....
Είναι και κάποιοι Κύριοι που έρχονται και μετα βγανεις από το ραντεβού και λες εγώ γιατί ασχολούμαι με κάτι taurus1 και το κακό συναπάντημα. Taurus1 πολύ κακό άτομι μισογύνης μισανθρωποσ Με τον Los Angeles συνεννοηθήκαμε όλα οκ
Ότι Συννενοηθηκαμε
Μέχρι Την Πέμπτη με όλες τις ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑ .......ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ..........................
Συννενοηθηκαμε ( μου είπες ότι θα λείπεις Σαββατοκύριακο σωστά????)
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ .......ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΠΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ..... ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ??????
ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΛΟΚ ( Άλλωστε με ρώτησες) ΠΩΣ ΣΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑ......
ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ......
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ:
" ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"
ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ SYCHO CG ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ......
Θα σου δώσω 1 παράδειγμα:
Στο Νεκροταφείο της Γλυφάδας (Επί της Παπανδρέου) Κυκλοφορεί 1 Τρελλη Γυναίκα που Βρίζει - Γδύνεται Και Γενικά ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ...... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ .........
ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΟΔΕΥΕΙΣ ........
ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ........
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ......
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ...................
Το τι θα ζητάω εγώ είναι δικό μου θέμα και δεν θα μας πεις και τι να κάνουμε looserΌποιος λέει Ψέματα Δεν Θυμάται Μετά......Καταγεγραμμενη Κλήση Δευτέρα 11:00 πμ.... Και μου λες περιμένω τον Υδραυλικό την Τετάρτη και ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ( ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΡΥΣΗ ) ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ?????
Η ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ ...
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ....
ΓΙΑΤΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ......