Μην ασχολείσαι δω μαζί μου, εσυ είσαι ρόμπα, που αντί να συννενοηθούμε στο τηλέφωνο βγαίνεις και με λες κλέφτρα δω και μου τρως την όποια δουλειά ίσως να έχω λέγοντάς με κλέφτρα. Δεν ξέρω τι λες για μπλοκ, δεν σε έβαλα σε μπλοκ.
Επαναλαμβάνω, μπορείς να καλέσεις από αύριο 4 ώρες πριν για ραντεβού για να μη λες ότι σου έφαγα τα 30 ευρώ.
Άσε με τώρα γιατί έχω αυτό το μουνί την γειτόνισσα κι εβαλε κάμερες γύρω από το σπίτι της γιατί ζηλεύει που έχω κι εγώ έτσι είχε πει πριν 1 χρόνο, κι έβαλε και 1 στον 10 όροφο και την έχει γυρίσει και βλέπει κατευθείαν στον κήπο μου, γιατί θέλει ν ασχοληθώ μαζί της. όλοι μου λενε να μην ασχοληθώ με αστυνομίες κλπ γιατί αυτό θέλει. είναι μία πουτανόγρια που δεν έχει τί να κάνει και προσπαθεί να εισχωρήσει στις ζωές άλλων κι επειδή την πέταξα έξω από το σπίτι πέρυσι προσπαθεί να με κάνει ν ασχοληθώ μαζί της. Κι όταν έβγαινε βόλτα με τα σκυλιά της τα έβαζε κι έχεζαν κάτω από τις ελιές έξω από το σπίτι μου που είχα καθαρίσει τον κήπο, κάτι που επιφέρει πρόστιμο 300 ευρώ τη φορά. Και μετά έβαλα κάμερες για να φοβάται κει, και τώρα έβαλε αυτή κάμερες και τη μία την έβαλε να γυρίσει στον κήπο μου. Πήρα τηλ ανστυνομία και δεν μπορεί να κάνει κάτι εκτός από να την πάρει τηλ για παράπονα. Όλοι όμως μου λένε να μην ασχοληθώ μαζι της γιατί αυτό ψάχνει δεν έχει ζωή. Πρασπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου.
Πάντως έχει μια κόρη λεσβία σαν άντρας και μπορείτε αν θέλετε να της φάτε τα λεφτά της γριάς και της κόρης αν μπορείτε να την ξεκολιάσετ θα σας ευγνωμονώ. είναι τεμπέλες και κάθονται όλη μέρα και προσπαθούν να κάνουν κακό σε όποιον ασχοληθεί έστω και μία. φορά μαζί τους. μακάρι να τις ξεκολιάσετε αν μπορείτε.
Σεις τί προτείνετε να κάνω