Καταρχάς πουτανα αχρηστε. Δεν σου είπα μην έρχεσαι, παρόλο που μας έχεις πρήξει τ αρχιδια με τα, 30 ευρώ που έδωσες πριν 1 μήνα. Σε έχω κιόλας ξεμπλόκαρει και περίμενω να πάρεις αχρηστε. Αλλά είσαι άφραγκος και προτιμάς να γράψεις εδώ τη χολη σου. Απλώς είπα ότι θα σταματήσει αυτό. Να δίνει κάποιος πριν 800 χρόνια 20 ευρώ και να με γαμει στο τηλ τζάμπα. Μουνι. Μουνοπανο. Την Τετάρτη έσκασε η βρύση κι έτρεχε νερα στο σπίτι και ήρθε α άνθρωπος να τη φτιάξει. Τι έπρεπε να κάνω Ν αφήσω να έρθω σε σένα που είσαι άφραγκος, επειδή σου καυλωσει την Τετάρτη, και μας έχεις πρήξει από πριν το Πάσχα? Βλακομουτρο
Άκου Άχρηστη Γιατί Τα CG Έχουν Και Τσίπα........
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ TAURUS .....
Είναι και κάποιοι Κύριοι που έρχονται και μετα βγανεις από το ραντεβού και λες εγώ γιατί ασχολούμαι με κάτι taurus1 και το κακό συναπάντημα. Taurus1 πολύ κακό άτομι μισογύνης μισανθρωποσ Με τον Los Angeles συνεννοηθήκαμε όλα οκ
Ότι Συννενοηθηκαμε
Μέχρι Την Πέμπτη με όλες τις ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑ .......ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ..........................
Συννενοηθηκαμε ( μου είπες ότι θα λείπεις Σαββατοκύριακο σωστά????)
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ .......ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΠΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ..... ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ??????
ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΛΟΚ ( Άλλωστε με ρώτησες) ΠΩΣ ΣΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑ......
ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ......
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ:
" ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"
ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ SYCHO CG ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ......
Θα σου δώσω 1 παράδειγμα:
Στο Νεκροταφείο της Γλυφάδας (Επί της Παπανδρέου) Κυκλοφορεί 1 Τρελλη Γυναίκα που Βρίζει - Γδύνεται Και Γενικά ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ...... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ .........
ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΟΔΕΥΕΙΣ ........
ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ........
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ......
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ...................