Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.342
ο καιρος ειναι για να ξαπλωνεις στις βυζαρες σου!Γεια σας, ο καιρός είναι μεγάλη βλακεία
Όλο παπάντζες είσαι κι εσυ δεν έχω πάλι δουλειά γιατί με κοροϊδεύουν παίρνουν και το κλείνουν και θέλουν να τους παρω πίσω για να τους παίρνω πίπες. Έβγαλα μόνο 290 ευρώ τι να κάνω ασε δεν έχω όρεξη να μαλωσουμε δω πάλι όμως αφήστε με. Έχω μάθει και κάνω ολες τις δουλειες μονη μου γιατί δεν έχω να φαω. Τωρα θα μάθω ν αλλάζω μπουζί αλλά ΔΡΝ έχω ν αγοράσω ουτε μπουζίο καιρος ειναι για να ξαπλωνεις στις βυζαρες σου!
ελα σημερα εαν μπορεις salem να δεις οτι δε λεω παπαντζεςΌλο παπάντζες είσαι κι εσυ δεν έχω πάλι δουλειά γιατί με κοροϊδεύουν παίρνουν και το κλείνουν και θέλουν να τους παρω πίσω για να τους παίρνω πίπες. Έβγαλα μόνο 290 ευρώ τι να κάνω ασε δεν έχω όρεξη να μαλωσουμε δω πάλι όμως αφήστε με. Έχω μάθει και κάνω οξέα τις δουλειά μονη μου γιατί δεν έχω να φαω
Παρε τηλ με προκαταβολα 180 για 2 ωρες μετά τις 21.00 το βράδυελα σημερα εαν μπορεις salem να δεις οτι δε λεω παπαντζες
να παρω καρτα των 180;Παρε τηλ με προκαταβολα 180 για 2 ωρες μετά τις 21.00 το βράδυ
Κάρτα 50 μετά τις 21.00 τα υπόλοιπα 130 στο τραπεζάκι πριν μπωνα παρω καρτα των 180;
οκ θα ερθεις ομως;Κάρτα 50 μετά τις 21.00 τα υπόλοιπα 130 στο τραπεζάκι πριν μπω
οποτε τι ωρα περιπου λες να βρεθουμε;οκ θα ερθεις ομως;
γιατι να μην ερθει καλε???...2 φορες που την πηρα ηρθε και ηταν και τουμπανο!!!!!!!!οκ θα ερθεις ομως;
αξιζει;γιατι να μην ερθει καλε???...2 φορες που την πηρα ηρθε και ηταν και τουμπανο!!!!!!!!
ναι μια χαρα καυλα ειναι μην ακους λαλακιες........αξιζει;
Παρε τ αρχιδια μου ρεαξιζει;
εσυ θα μου τα παρεις τ αρχιδια μωρο μου;Παρε τ αρχιδια μου ρε
Παρε τηλ και άμα είσαι οκ θα ερθω ok προκαταβολαοποτε τι ωρα περιπου λες να βρεθουμε;
ετσι και να με βριζεις καβλαααααα!εσυ θα μου τα παρεις τ αρχιδια μωρο μου;
Θα πληρώσεις κανονικάεσυ θα μου τα παρεις τ αρχιδια μωρο μου;
εννοειται αυτο.δεν ειπα τσαμπα!Θα πληρώσεις κανονικά
Ποιος είσαι συγιατι να μην ερθει καλε???...2 φορες που την πηρα ηρθε και ηταν και τουμπανο!!!!!!!!
αυτή σου τα κατάπιε ?γιατι να μην ερθει καλε???...2 φορες που την πηρα ηρθε και ηταν και τουμπανο!!!!!!!!