Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.637
Δεν καταπίνω μόνο πίνω χιχιαυτή σου τα κατάπιε ?
Δεν καταπίνω μόνο πίνω χιχιαυτή σου τα κατάπιε ?
αααα δεν μπορω να σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!αυτή σου τα κατάπιε ?
παμε λιγο μην αναψω τη μπουκαλα.......Ποιος είσαι συ
Δεν καταπίνω μόνο πίνω
γιατι....τα καταπινεις αγαπη;Δεν καταπίνω μόνο πίνω χιχι
λεγε μου τετοια!γιατι....τα καταπινεις αγαπη;
πάλι μου την έφερεςαααα δεν μπορω να σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε θα σου πω.......οχι.....δεν προλαβαβα....οταν ειναι στα 4 δεν κανεις και πολλα.....πάλι μου την έφερες
εντάξει λοιπόν, ραντεβού στην επόμενηαντε θα σου πω.......οχι.....δεν προλαβαβα....οταν ειναι στα 4 δεν κανεις και πολλα.....
Ενα μέλος με
Πάμε πάλι, γι αυτούς που θέλουν μόνο έμενα κι όχι τα 45 ευρώ από τα 90.
το μηνιαίο εισόδημα του Λος Άντζελες, μεγαλωμένο στη Τρούμπα, είναι αμαρτία να παρακαλάει για αγοραίο έρωτα.
Πάμε πάλι, γι αυτούς που θέλουν μόνο έμενα κι όχι τα 45 ευρώ από τα 90.
Τι Έγινε Όλα Εντάξει με την ζημιά?Πάμε πάλι, γι αυτούς που θέλουν μόνο έμενα κι όχι τα 45 ευρώ από τα 90.
Τι Έγινε Όλα Εντάξει με την ζημιά
εσυ θεωρείς ότι πληρώνοντας 30 ευρώ εδώ κι 1 μήνα paysafw δήθεν ότι θες ραντεβού, γαμας τζάμπα στα τηλέφωνα 1 μήνα; Για να ξέρω όχι τίποτε αλλο.Τι Έγινε Όλα Εντάξει με την ζημιά?
Είσαι η μεγάλη ΚΑΥΛΑ για γλυψιμο παντουΓεια σας, ο καιρός είναι μεγάλη βλακεία
Taurus1' .....Taurus1':
Έχω Μάθει
Deflight.....Τσακαλακο Τα Σχόλια σου κράτα τα για τον εαυτό σου....
Γιατί Θα Ακούσεις Τίποτα Μαουνιερικα Λόγια.....
Δεν Παρακαλάω....Άλλωστε "Παρακαλετο Μουνι Ξινό Γαμησι" Αλλά όταν Ακούω ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟ.....
Απλά Δεν Ανέχομαι Ψευδή Σχόλια....
Όπως Και Το Δικό Σου....
Το Αν Θα Συναντηθούμε Η Όχι Αφορά Αποκλειστικά Άλλους.....Κουμάντο Στην Τσέπη Σου ....
Έρχεται σε λίγο η καταιγίδα ...Λοιπόν Άκου Κοριτσάκι που Λέγεσαι Nayomi ..... ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ..... ΠΗΡΕΣ €30 ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ....ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΦΡΑΓΗ ..... ΜΕΤΑ ...... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΣΩΠΥΤΟ ΧΡΟΝΟ ......ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ 1 ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ......
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ....... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΡΕΛΟΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ.......
Θα Αρχίσει Να Λέει Χωρίς Να Με Έχει Συναντήσει......Έρχεται σε λίγο η καταιγίδα ...
Ας αράξω εδώ για τα σχόλια ...
Καλα ρε συ. Εσκασες προκαταβολη σε τανα?Λοιπόν Άκου Κοριτσάκι που Λέγεσαι Nayomi ..... ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ..... ΠΗΡΕΣ €30 ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ....ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΦΡΑΓΗ ..... ΜΕΤΑ ...... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΣΩΠΥΤΟ ΧΡΟΝΟ ......ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ 1 ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ......
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ....... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΡΕΛΟΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ.......
Εκεί θα φανεί ότι φασκει και αντιφάσκει πριν 1 εβδομάδα γράφει ότι συννενοηθηκαμε........Θα Αρχίσει Να Λέει Χωρίς Να Με Έχει Συναντήσει......
Ναι δεν έγινε τίποτα......Καλα ρε συ. Εσκασες προκαταβολη σε τανα?
Πατε καλα εδω μεσα?
Τοτε γιατι το κανεις θεμαΝαι δεν έγινε τίποτα......