Μαλακα παπαρα. 1 ον μη μιλάς για μένα, ήμουν πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Τεχνική κολύμβηση ως την εφηβεία αν κι αμφιβάλλω αν ξέρεις καν τι είναι αυτό. ΤΕΧΝΙΚΉ! .Και στη σκυτάλη στους αγώνες πάντα πρώτη με βαζανε 400 κι 800, αν καταλαβαίνεις τι σημαινει αυτό. 2ον: έχω ΑΝΟΊΞΕΙ 2 μαγαζιά κανονικά στο παρελθόν ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, δεν κρύβομαι πίσω από αρχιδια εγώ, από τα 18 μου κι άλλα τόσα εικονικά 3δω μέσα καταλαβαίνετε τι 3ννοω... και δεν με ξέρεις τι είμαι. Είσαι τόσο άχρηστος που ενώ δεν ξέρεις τι ειμαι, κι εσύ και οι άλλοι, μου το παίζετε συμβουλατορες μαλακα, 3νω δεν ξέρετε καν πως είμαι, τι είμαι... Πόσο μηδενικά είστε. 3 ον, δεν ζήτησα συμβουλές από εργάτες του φόρουμ αεργους, κυριακάτικα. Είναι τόση η αξία μου, αντιστρόφως ανάλογη με την αξία που έχετε σεις και ο μόνος λογος που γραφω είναι απλά για ν αντικρουσω τις ηλιθιότητες που λέτε για μένα. Απλα δεν υπάρχει σύγκριση και ίσως είναι αυτή η αιτία για το βρωμοστομα μου, που 3εμενα κιόλας χεστηκα. Το τι θα κάνω εγώ σε ένα νήμα φόρουμ που διατηρώ τόσα χρόνια είναι δική μου δουλειά και των ιδιοκτητών 3δω. Το τι θα κάνω με τη δουλειά μου είναι ΜΌΝΟ δική μου δουλειά και δεν ανεχτηκα από τα μικράτα μου, αρχηγούς, διότι πάντα ηγουμουν. Και καλύτερα να ζητιανε6ω στο δρόμο οκλαδον, κι όχι για σεξ, όπως θα θέλατε πάρα πολυωκαθικια, παρα να πάω στα μπουρδελα. Οι τσιγγάνες και οι γυφτισσες οι αληθινές με αξιοπρέπεια δεν παίρνουν πιπες τζάμπα χιχι. Λοιπόν... Αντε σα κει.