Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.010
Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να συμμετέχω στην τωρινή κουβέντα σας για μένα, να πω τις αλήθειες κλπ, αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένη σήμερα κι από αυτό, που δε σας κρύβω, με σφίγγει το κεφάλι από τη στενοχώρια και την ψυχολογική κούραση που ούτε στο πληκτρολόγιο να γράψω δεν μπορώ, κολλάω. Άμα θέλετε συνεχίστε.Γενικά δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο νήμα.
Αντιλαμβάνομαι όμως ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη γυναίκα που έχει μοχθήσει πολύ στη ζωή της και τίποτα δεν της έχει χαριστεί.
Εκφράζεται με έναν συγκεκριμένο και ιδιαίτερο τρόπο.
Είναι ειλικρινής και από ότι καταλαβαίνω φιλόζωη.
Πολλές φορές η ειλικρίνεια παρεξηγείται.
Τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσει ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται αναρωτιέμαι γιατί σχολιάζουν και δεν απέχουν τελείως από το νήμα της.
Δεν παίρνω κανενός το μέρος.
Απλώς σχολιάζω.
Δεν είναι μεταμέλεια αυττά που γράφω τώρα και είμαι ήρεμη, απλά δεν μπορώ άλλο.
Κι ένα τελευταίο. Όχι απλά δε μου χαρίστηκε, αλλά όντως έχω υποφέρει στα χρόνια μετά το σχολείο πολύ άδικα (αλλά είχα μερίδιο ευθύνης γιατί είχα κι εγώ αποφάσεις), έχω ξεφύγει τον θάνατο, ας μην επεκταθώ.... και σαν να μην φτάνουν όλ αυτά - ενώ πήγα να κάνω κάπου προκοπή μετά από αυτόν τον Γολγοθά μου- με κοροιδέψαν μέχρι θανάτου κι ακόμη παραπέρα, ενώ ήταν σε θέση να κάνουν πολλά πράγματα. Αυτόύς εννοώ ότι θα πληρώσουν μια μέρα. Και ότι λέω το κάνω. Δεν άξιζα τέτοια άσχημη τύχη, και όλ αυτά που κι αυτοί εμπλέκονται χωρίς να φταίω. Δεν θα πω τίποτε παραπάνω. Όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν. Όταν θα έρθει η ώρα θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν. Όπως το avatar του Αλπούλα στην αρχή, λες και ήταν μάντης. Μόνο που εγώ θα ζήσω. Είναι σαν να σε σκοτώνουν ενώ δεν φταις. Και να ανασταίνεσαι επειδή μπορείς. Θες να πάρεις εκδίκηση, και τίποτε δεν το σταματάει αυτό.
Τώρα με τα 100 που έβγαλα αυτόν τον μήνα ...καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο καυλάντας, έστω και γραψίματος εδώ.
Παρακαλώ μη με σκουντάτε άλλο.