!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ουτε ξανθια σε εμμηνοπαυση δεν τα ρωταει αυταΠως γίνεται ?
Αγοράζουμε paysafe και σου στέλνουμε τον κωδικό αριθμό της ?
ουτε ξανθια σε εμμηνοπαυση δεν τα ρωταει αυταΠως γίνεται ?
Ναι, μου λέει το 16 ψηφίο η τον στέλνει. Απλα. Όπως cosmote κάρτα που αγοράζουμε στο περίπτερο. Ίδια, απόδειξη χαρτιού.Πως γίνεται ?
Έχω φτιάξει μια πατάτα και λάχανο σαλάτα.λοιπον τερμα η πλακα θα σε κανουμε καθαριστρια
στο βενζιναδικο κανε μια πιπα, στο φουρνο το ιδιο και στο σουπερ μαρκετ
εδω αλλες τα κανουν τσαμπα, πανε στο περιπτερο για τσιχλες και τις βρισκεις με τον περιπτερα
να καταργηθει το χρημα να γινει ανταλλακτικο εμποριο παραδειγμα ο αλλος εχει σουβλακια εσυ πιπες δινεις πιπες παιρνεις σουβλακι
τι θα φας? σοβαρα τωρα
θα ερθεις να μεινεις σε εμενα να εξυπηρετησεις κεντρο αθηναςΘα μου κόψουν ρεύμα, τηλ, δεν έχω καθόλου λεφτά. Κρίμα
Ναι, μου λέει το 16 ψηφίο η τον στέλνει. Απλα. Όπως cosmote κάρτα που αγοράζουμε στο περίπτερο. Ίδια, απόδειξη χαρτιού.
Εχω τα σκυλάκια μου, δεν πάω πουθενά παράτα με. Έχω σπίτι και υπάρχοντα. Τα φυστίκια είναι πολύ ακριβά πια για μένα όπως και τα αβγά.θα ερθεις να μεινεις σε εμενα να εξυπηρετησεις κεντρο αθηνας
φαε και πρωτεινη φυστικια αβγα
Θα μου κόψουν ρεύμα, τηλ, δεν έχω καθόλου λεφτά. Κρίμα
ελα βρεθηκε φιλανθρωπος θα το πληρωσεις το ρευμα, βαλε τα δυνατα σου γιατι θα μας γραψει κριτικηΕχω τα σκυλάκια μου, δεν πάω πουθενά παράτα με. Έχω σπίτι και υπάρχοντα.
επισης μην τους ξαναβρισεις δε θα ερχεται κανενας
ενω βλεπω εχεις καλες κριτικες υπαρχουν παραπονα
να κρατας τη ψυχραιμια σου, αν καποιος σε προσβαλει κανε αναφορα
εχει επιλογη απο κατω αριστερα και θα επιληθφουν οι μοντς
θα σου φτιαξω το ιματζ να γινεις υποδειγμα trust me
μπραβο συναδελφε βοηθας μια εκπεσουσα γυνη, ευλογημενος να εισαιΟκ
Θα σου στείλω σε π.μ.
εξηγησε το αυτο να το μαθουμεΥπάρχει και το μπλόκ για να μη διαβάζει τα μηνύματα ορισμένων.
εξηγησε το αυτο να το μαθουμε
Οκ στείλε το άνοιξα. Θα το κλείσω πάλι αν δεν στείλεις. Θες ραντεβού ή δώρο?@Helena - Nayomi δεν μπορώ να σου στείλω π.μ. με το pìn.
Έχεις μπλοκάρει στο λογαριασμό σου τα μηνύματά σου ?
Ναι, στειλε στο κινητό. Θες ραντεβού ή δώρο?
Α ευχαριστώ πολύ, το έλαβα. Γιατί δεν θες κάτι, δεν είναι σωστό. Μήπως θες κάτι να κανουμε? Προσπάθησα να σου κάνω αναπαντητη αλλά δεν έχω μοναδες, δεν επαρκούν. Ε? Μήπως θες σε κάμερα live? Ευχαριστώ πάρα πολύ.Οκ
Σου στέλνω το pin number.
Δεν θέλω κάτι.
Να είσαι καλά.
Α ευχαριστώ πολύ, το έλαβα. Γιατί δεν θες κάτι, δεν είναι σωστό. Μήπως θες κάτι να κανουμε? Προσπάθησα να σου κάνω αναπαντητη αλλά δεν έχω μοναδες, δεν επαρκούν. Ε? Μήπως θες σε κάμερα live? Ευχαριστώ πάρα πολύ.