KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.671
- Πόντοι
- 5.946
Εσεισ που κλαιγεστε για τισ τιμεσ σε αλλεσ κοπελεσ γιατι δεν παιρνεται την Ελενα ;;;
Βαριούνται να παρουν μια Paysafe card από το περίπτερο διότι είναι εγωιστές και δεν θέλουν να είμαι ευτυχισμενη. Θελουν μονο εκδίκηση ότι κατάφεραν και με γαμησαν και κατάφεραν να με υποβιβαδουν. Να τους παίρνω πιπες τζάμπα. Επίσης δεν θέλουν πράγματι ραντεβού με με μένα, αρα καλούν 3γκαιρως να κονονισω κι εγώ τις δουλειες μου σαν άνθρωπος που έχω 15 ζωντανά και το σπίτι μου κι εμένα να τακτοποιήσω, παρα μονο θέλουν arbeit να με ταλαιπωρουν. Δεν πειράζει θα ψάξω αλλού μήπως βρω να φάμε.Εντάξει ας πάνε αλλού στ αρχιδια μου πραγματικά, έτσι κι αλλιως για μένα όλ αύτα τα χρόνια φθηνά φαγητά έτρωγα και δεν είχα τίποτε για μένα, καινούρια Ρουχα κλπ. Ένα πιάτο φαΐ θα βρούμε κάπου.Εσεισ που κλαιγεστε για τισ τιμεσ σε αλλεσ κοπελεσ γιατι δεν παιρνεται την Ελενα ;;;
Να αποθηκεύσεις πολλά όσπρια για τον δύσκολο χειμωναΠλακα κάνεις. Βαριεμαι έστω και ν ασχοληθώ με τις αρχιδιες που λες και θα παραμείνω ΤΕΡΜΑ τεμπελα. Μάλλον ιυα πάω ζητιάνα τι να κάνω. Βαριεμαι και πωλήτρια πωπω, τεμπελα και βαριέμαι να φτάσω σε αξία αυτό ων που ανεφερες που ανέφερες. χιχι. Αυτών οι στόχοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν είναι οι ίδιοι με εμένα. Οι κοπέλες αυτές όντως δεν έχουν κανένα κοινό και καμιά σχέση με εμένα και κακώς συγκρίνεις. Ότι να ναι. Ε δεν μπορώ θα παραμείνω τεμπελα και ζητιάνα. Επίσης είπαμε δεν πάμε σε μπουρδελα και Πέρσες. Αντε μωρέ μαλακα πάνε αλλού λεμε
Όχι έχω σκυλάκια, δεν έχω γάτες δεν μου αρέσουν, παρόλο που όλα τα, ζωάκια θα τα βοηθήσω αν τύχει. Μόνο σκυλάκια απι 10 έως 70 κιλά τα 3. Και δεν εχω τροφή να τα δώσω και παίρνω βερεσέ. Δεν έχω να φάμε καθολου. Έχω ένα ποιμενικό κεντρικής Ασίας κι ένα μεγάλο λύκο που τα έσωσα από κάποιον που κυκλοφορεί με Laborgini και Πόρσε και δεν ξέρει που έχει τα λεφτά απατεώνας, - φυσικά δεν έχει δώσει φράγκο για τροφές η οτιδήποτε- ένα ελληνικό τσοπανοσκυλο μεγάλο που καθόταν στη μέση του δρόμου μερικά που είναι 20 με 25 κιλά, που τα είχαν φυλακή και 3, 4 δέκα κιλά πάλι από κάπου τα έσωσα για να μην υποφέρουν . Κι όλα αυτά τα χρόνια είχα τόσα σκυλιά που είμαι εδώ. 11 χρόνια, είχα από 7 που ξεκίνησα κι έως 17. Τώρα εχω 15. Και παπαγάλους. Γι αυτό σας μισώ όλους δεν σας θέλω, δεν είστε προφανώς άξιοι να με πλησιάζετε μπρος. Δεν είστε άξιοι εσείς να λέτε κουβέντα για το ποιόν μου, καταλαβαίνετε.Αυτο με τα 15 ζωντανα,γατες να υποθεσω,θα σου φερει ακομα περισσοτερους πελατες.
Α ρε Ελεναρα! Παντως ευχομαι να στρωσει και να εχεις κοσμο παλι.Όχι έχω σκυλάκια, δεν έχω γάτες δεν μου αρέσουν, παρόλο που όλα τα, ζωάκια θα τα βοηθήσω αν τύχει. Μόνο σκυλάκια απι 10 έως 70 κιλά τα 3.
Το πραγμα εχει ξεφυγει ενθεν και εδενθεν !!!
Εμενα @Helena - Nayomi αυτος εδω μου φαινεται για νταβατζακος,για δες τον.
Τελικα καποια νηματα αποτι εχω παρατηρησει δεν αλλαζουν ποτε..
Στο εν λογω νημα οσες φορες εχω μπει παντα υπαρχει το ιδιο σκηνικο δηλαδη καποια μελη γραφουν , η @Helena - Nayomi βριζει , υπαρχουν κοντρες κλπ κλπ (το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο δεν το ξερω και δεν με ενδιαφερει να μαθω , απλα εκανα μια αναφορα σε αυτο που εχω παρατηρησει στο εν λογω νημα οσες φορες το εχω παρακολουθησει)
Υ.Γ. Ελπιζω να μην φαω και εγω κανα βρισιμο
Εγραψα απλα το συμπερασμα μου απο το εν λογω νημα και μονο (με βαση οτι εχω διαβασει κατα καιρους οσες φορες εχω μπει στο εν λογω νημα)
Ρε καφρε εκλαψαΕμενα @Helena - Nayomi αυτος εδω μου φαινεται για νταβατζακος,για δες τον.
Κατι μυρισε σαλια,κλανια και ιπποτισμος του κωλου. Α οχι,ο Πουρναρας ειναι,οκ.
προσπαθω να κανω σουμα ποσα σκυλια εχεις τελικα αλλα δεν βγαζω ακρη !Όχι έχω σκυλάκια, δεν έχω γάτες δεν μου αρέσουν, παρόλο που όλα τα, ζωάκια θα τα βοηθήσω αν τύχει. Μόνο σκυλάκια απι 10 έως 70 κιλά τα 3. Και δεν εχω τροφή να τα δώσω και παίρνω βερεσέ. Δεν έχω να φάμε καθολου. Έχω ένα ποιμενικό κεντρικής Ασίας κι ένα μεγάλο λύκο που τα έσωσα από κάποιον που κυκλοφορεί με Laborgini και Πόρσε και δεν ξέρει που έχει τα λεφτά απατεώνας, - φυσικά δεν έχει δώσει φράγκο για τροφές η οτιδήποτε- ένα ελληνικό τσοπανοσκυλο μεγάλο που καθόταν στη μέση του δρόμου μερικά που είναι 20 με 25 κιλά, που τα είχαν φυλακή και 3, 4 δέκα κιλά πάλι από κάπου τα έσωσα για να μην υποφέρουν . Κι όλα αυτά τα χρόνια είχα τόσα σκυλιά που είμαι εδώ. 11 χρόνια, είχα από 7 που ξεκίνησα κι έως 17. Τώρα εχω 15. Και παπαγάλους. Γι αυτό σας μισώ όλους δεν σας θέλω, δεν είστε προφανώς άξιοι να με πλησιάζετε μπρος. Δεν είστε άξιοι εσείς να λέτε κουβέντα για το ποιόν μου, καταλαβαίνετε.
Στ αρχιδια μου, πάρτε κάτι χοντρές που τις παντρευεστε κι ας κι έχουν γεράσει από τα 30 τους. Εγώ β4ωμαω τα μαλλιά μου σκυλάκιαΑυτο με τα 15 ζωντανα,γατες να υποθεσω,θα σου φερει ακομα περισσοτερους πελατες.
Στάνταρ θα φας τις κλωτσιές σου...λεω να πεταχτω τη βρω στη παραλια ! πλακα θα εχει !
Μαλακα παπαρα. 1 ον μη μιλάς για μένα, ήμουν πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Τεχνική κολύμβηση ως την εφηβεία αν κι αμφιβάλλω αν ξέρεις καν τι είναι αυτό. ΤΕΧΝΙΚΉ! .Και στη σκυτάλη στους αγώνες πάντα πρώτη με βαζανε 400 κι 800, αν καταλαβαίνεις τι σημαινει αυτό. 2ον: έχω ΑΝΟΊΞΕΙ 2 μαγαζιά κανονικά στο παρελθόν ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, δεν κρύβομαι πίσω από αρχιδια εγώ, από τα 18 μου κι άλλα τόσα εικονικά 3δω μέσα καταλαβαίνετε τι 3ννοω... και δεν με ξέρεις τι είμαι. Είσαι τόσο άχρηστος που ενώ δεν ξέρεις τι ειμαι, κι εσύ και οι άλλοι, μου το παίζετε συμβουλατορες μαλακα, 3νω δεν ξέρετε καν πως είμαι, τι είμαι... Πόσο μηδενικά είστε. 3 ον, δεν ζήτησα συμβουλές από εργάτες του φόρουμ αεργους, κυριακάτικα. Είναι τόση η αξία μου, αντιστρόφως ανάλογη με την αξία που έχετε σεις και ο μόνος λογος που γραφω είναι απλά για ν αντικρουσω τις ηλιθιότητες που λέτε για μένα. Απλα δεν υπάρχει σύγκριση και ίσως είναι αυτή η αιτία για το βρωμοστομα μου, που 3εμενα κιόλας χεστηκα. Το τι θα κάνω εγώ σε ένα νήμα φόρουμ που διατηρώ τόσα χρόνια είναι δική μου δουλειά και των ιδιοκτητών 3δω. Το τι θα κάνω με τη δουλειά μου είναι ΜΌΝΟ δική μου δουλειά και δεν ανεχτηκα από τα μικράτα μου, αρχηγούς, διότι πάντα ηγουμουν. Και καλύτερα να ζητιανε6ω στο δρόμο οκλαδον, κι όχι για σεξ, όπως θα θέλατε πάρα πολυωκαθικια, παρα να πάω στα μπουρδελα. Οι τσιγγάνες και οι γυφτισσες οι αληθινές με αξιοπρέπεια δεν παίρνουν πιπες τζάμπα χιχι. Λοιπόν... Αντε σα κει.@Helena - Nayomi σε ευχαριστώ πολυ. Ευχομαι να βρεις καμιά δουλειά σαν πωλητρια για να καταλάβεις πως βγαίνουν τα 100€! Οχι σε μια ώρα και με λίγο ιδρώτα από το γκροβερ σου αλλά σε 4 γεμάτα 8ωρα! Ορθοστασία, ξεσκόνισμα, κουβαλημα, άγχος!
Έτσι, για να εκτιμήσεις το παραδακι! Τεμπέλα! Αρκετά έχουν ασχοληθεί όλοι με εσένα! Εσυ δεν παιρνεις από λόγια και συμβουλές! Όλοι σου μιλάνε μια χαρά ρε ηλίθια, όλοι! Άλλαξε ρότα γιατί ουτε στο Μεταξουργείο δε σε κόβω να δουλευεις για μεροκάματο!
Θα παρακαλας για ακαπελα πιπα στο 10αρικο με χυσιμο στο στόμα μαζί με τις ελεεινες και τρισαθλιες Ρουμανογυφτσες που τα κανουν όλα εκεί και σε κερνάνε και μια βλενορροια! Και θα λες κι ευχαριστώ! Θα βλέπεις Πέρση και θα τον κοιτάς σαν ξερολουκουμο για να τσιμπήσεις τα 6€ που σε αναλογουν από το 10ικο του οίκου. Αϊντε γεια! Από το νημα αυτό ο Διανοούμενος τέλος! Εσυ δεν παιρνεις από λόγια! Τόσες ανεξάρτητες εδώ μεσα, Μυρτω, Μαρία Μολδαβη, Ανδριαννα, Άννα Πιπινακι και πολλες αλλες έχουν πετυχει άνετα τους στόχους τους, εσυ εισαι άχρηστη και ανίκανη να κάνεις τα αυτονόητα!
Ευγένεια, προγραμματισμό, πειθαρχια, λογική!
Αξιες που δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να αποκτήσεις!
Στη μπουτσα μας αδερφε,ο αντιπαθητικος σε ολους καραγκιοζης κωλογλειφιαδης του φορουμ θα παραμεινεις και μετα το μπλοκ. Ελα το μπουλοΑδιαφορώ για το σχόλιό σου και σε κάνω μπλόκ.
Τα ίδια και τα ίδια.
Βαρέθηκα να σε διαβάζω.
Και στην κερκίδα δεν ήταν ποτέ κάποιος εκεί για μένα να με εμψυχώσει και να με χειροκροτησει. Δούλευαν για να έχουμε να φάμε οι γονείς μου. Πότε κανεις. Κι όταν κερδίζαμε εγώ απόσυρομουν στη γωνία μόνη μου παντα και οι άλλοι απολάμβαναν τα χάδια και τα φιλιά. Κι όταν αποτυγχανα είχα την περιφρόνηση όλων και των προπονητών. Όπως κι εσείς 3δω που τώρα με χλευαζετε. Γι αυτό δεν είχα ούτε έχω, πότε την ανάγκη των ψεύτικων μπράβο σας ή των συμβουλων κανενός. Ακούω τα πάντα, αλλά στο τέλος κάνω αυτό που θέλω εγώ και πρέπει για μένα. Και στο τέλος μετράει μόνο το αποτέλεσμα. ΠΑΝΤΑ!Μαλακα παπαρα. 1 ον μη μιλάς για μένα, ήμουν πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Τεχνική κολύμβηση ως την εφηβεία αν κι αμφιβάλλω αν ξέρεις καν τι είναι αυτό. ΤΕΧΝΙΚΉ! .Και στη σκυτάλη στους αγώνες πάντα πρώτη με βαζανε 400 κι 800, αν καταλαβαίνεις τι σημαινει αυτό. 2ον: έχω ΑΝΟΊΞΕΙ 2 μαγαζιά κανονικά στο παρελθόν ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, δεν κρύβομαι πίσω από αρχιδια εγώ, από τα 18 μου κι άλλα τόσα εικονικά 3δω μέσα καταλαβαίνετε τι 3ννοω... και δεν με ξέρεις τι είμαι. Είσαι τόσο άχρηστος που ενώ δεν ξέρεις τι ειμαι, κι εσύ και οι άλλοι, μου το παίζετε συμβουλατορες μαλακα, 3νω δεν ξέρετε καν πως είμαι, τι είμαι... Πόσο μηδενικά είστε. 3 ον, δεν ζήτησα συμβουλές από εργάτες του φόρουμ αεργους, κυριακάτικα. Είναι τόση η αξία μου, αντιστρόφως ανάλογη με την αξία που έχετε σεις και ο μόνος λογος που γραφω είναι απλά για ν αντικρουσω τις ηλιθιότητες που λέτε για μένα. Απλα δεν υπάρχει σύγκριση και ίσως είναι αυτή η αιτία για το βρωμοστομα μου, που 3εμενα κιόλας χεστηκα. Το τι θα κάνω εγώ σε ένα νήμα φόρουμ που διατηρώ τόσα χρόνια είναι δική μου δουλειά και των ιδιοκτητών 3δω. Το τι θα κάνω με τη δουλειά μου είναι ΜΌΝΟ δική μου δουλειά και δεν ανεχτηκα από τα μικράτα μου, αρχηγούς, διότι πάντα ηγουμουν. Και καλύτερα να ζητιανε6ω στο δρόμο οκλαδον, κι όχι για σεξ, όπως θα θέλατε πάρα πολυωκαθικια, παρα να πάω στα μπουρδελα. Οι τσιγγάνες και οι γυφτισσες οι αληθινές με αξιοπρέπεια δεν παίρνουν πιπες τζάμπα χιχι. Λοιπόν... Αντε σα κει.
βασικα εγω προτεινω σε ολα τα μελη του φορουμ,να μη ξαναμπει κανεις στο νημα σου. να κατσεις να μιλας μονη σου. οπως και να σου μιλησει καποιος,οσο και ευγενικος αν ειναι,εσυ θα τον βρισεις και θα τον προσβαλλεις με τον πιο ασχημο τροπο,μεχρι και τη μανα εχεις βρισει σε μελος.Στ αρχιδια μου, πάρτε κάτι χοντρές που τις παντρευεστε κι ας κι έχουν γεράσει από τα 30 τους. Εγώ β4ωμαω τα μαλλιά μου σκυλάκια