Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.010
Εσύ θες να με διώξεις! Δικό σου είναι μωρη πουστρα το φόρουμ? Δικό μου ει αι το νήμα κι εσύ πάρε μπουλόν αφραγκε από δω. Θα κάνω ότι θέλω, κι αν δεν με διώξουν οι ιδιοκτήτες θα το κλείσω εγώ κι αν κι όποτε θελωΡε συ Nayomi σταμάτα να βρίζεις τους πάντες.Στη τελική αν είμαστε όλοι φτωχομπινέδες και βρίσκεις πελάτες από αλλού σταμάτα να μπαίνεις στο νήμα αφου δεν το χρειάζεσαι και δεν μας έχεις ανάγκη.Το ότι εσύ μένεις στο Λαγονήσι δεν σημαίνει ότι οι πελάτες σου που μπορεί να είναι από κάθε σημείο της Αθήνας να πρέπει να τσακιστούν να έρθουν να σε βρουν όπου θες εσύ.Εσύ πρέπει να εξυπηρετήσεις τον πελάτη.Από εκεί και πέρα δεκτό ότι θέτεις τους όρους σου και το κατανοώ ως ένα βαθμό αλλά αν με τους όρους που έχεις θέσει έχεις έναν πελάτη τον μήνα δεν μας αφορά και δεν πρέπει να κλαίγεσαι.Κάτσε με τον ένα πελάτη.Δεν σου είπα να ξεφτυλίσεις την τιμή που χρεώνεις αλλά αν θέτεις τους όρους που θέτεις και βλέπεις ότι δεν βολεύει κανέναν η δεν κάνουμε για πελάτες σου και θα πας να βρεις αλλού την πελατεία και όχι εδω μέσα ή θα αλλάξεις τους όρους σου.
Πάρε τ αρχιδια μου μωρη Πουστρεα. Τη δουλειά μου την κονονιζω όπως θέλω